Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşin mesaideydi dimi :)

İyi akşamlar kızlar

12.00: 3 dilim kepek ekmek, bir dilim peynir, iki domatesle menemen, salatalık, bir tk fındık krema
Ara: küçük bir armut, bir dilim karpuz

19.00: İki kaşık kabak yemeği, bir kase havuç tarator

Ara: Bir gofret

Su: 2 litre
Spor: temizlikle geçti bugün
Hyperborea17

Eşin mesaideydi dimi :)
Evet kuzum gecede bu hafta. Bende kafamda ev temizliğini düzene sokmuştum oysaki yine elimde patladı.
o detoks suyunu elma yerine limon ve ıhlamur koyarak yap yarın canım. Daha ferah oldu böyle. Ben yeşil çayı vs şekersiz içtiğim için tadı kötü gelmedi bana ama ıhlamur olduğu için. Koymadığımda bende zor içiyodum . 1 lt nin yarısını içtim yarısı kaldı. Onu da bitiririm bu gece ama wc de yatarm

Iyi aksamlar

Menu

Sabah
Haslanmis 2 yumurta, sogus domates, salatalik, dolmalik biber, yarim avokado, 10 siyah zeytin ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 kayisi

Ara
Dondurulmus siyah uzum

Aksam
Kilis tava (4 dilim), birer porsiyon ezme salata, sogan salatasi, koz patlican ve lopez biber ile ayran

Su 3.5 litre simdilik
12 bin adim

Birgaripanne Yawrukush

Selamlaaaar

08.30
39 g cheddar
10-11 badem
Çeyrek avokado

14.20
2-3 kaşık et sote
3-4 mini mini kornişon
10-11 badem
3 çeri domates
1 parça beyaz peynir

16.30
1 şekersiz latte

20.20
Burda birinden ilham alakaraktan köz patlıcanla yoğurdu karıştırdım, kasedeki o
Kenarda gizlenmeye çalışan şeyler de iki adet çiğköfte
Sporu yapabilirsem sonra yazıcam
MotivatedAlready

Eklentiler

• 93D31A52-B72A-4F6F-82C4-EA890792C8C0.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar selam, bugün giremedim takıma. (Yoğunum, boş vakit olunca okul araştırıyorum)
Menüm şöyle:
Sabah biraz peynir biraz da zeytin (öyle tadımlık) çay
Ara: filtre kahve
Öğle: yoğurtlu kabak
Ara: haşlanmış bamya, dondurma
Akşam: sardalya
Niloyatospikk (tatlım yarın da uğrayamayabilirim pek, kadrosunda açık olan okulları yayınladılar. Ben de bilgi edinmeye çalışıyorum) şans dileyin bana
Su 3lt,spor yürüyüş + yüzme

Resmen dün beni kınamışsın komşumm resmeeenn afiyet olsun karşim, gurbet elde simite direniş zor. Üzülme telafisi var

Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana biraz

Sagol filizcim fit oldunmu nasil kilo durumlarin
Güzelim uğraşıyorum vermeye, ortalama kilolardayim diyebilirim. Geçen seneye göre artı tabi de, neyse
Sen nasılsın? İnstaya baktım Ah o ekmeklerine bittim. Doğumgünü pastaların da müthiş gercekten. Ne kadar güzeller ellerine sağlık

Ayrıldım canım takımdan Allah gönlüne göre versin seni seviyorum tatlımsohbetin çok güzeldi

Gönlüne göre olsun inşallah fitfilizcim. Bu bamyayı nasıl öyle haşlayıp yiyyorsun anlatsana biraz
Canım, bamya yemeğini de severim normalde ama böyle sade haşlaması yemeğinden de güzel.
Geçen yaz keşfetmiştim, kartlamiş bamyayi alıp haşlıyorum sadece. (Büyük olunca ayıklamasi da kolay )
Peynirle beraber yiyorum tercihen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…