kizlar ub arada dün platese basladim ama her yerim tutuldu ya bu aksamda spor günüm yandim valla,hic bisey yapamassam yürürüm diyorum,herseye ragmen gidicem ins
günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900
deniz ve ohcanimadegsin,kizlar üzülmeyin hepimiz gectik o yollardan ama düzelicek azcik sabirli olun benim dogumdan sonra göbegim 100 cmti
git git pilateste süper bişey ya..resmen insanı şekle sokuyor.3 aymın dolmasını iple çekiyorum.bütün metaryallerim var.hazırda bekliyorlar.büyük top,küçük top,3 lü direnç lastikleri,pilates minderi..can atıyorum yapmak için.
bu arada protein diyeti nasıl bişey.emzirirkende bol bol protein öneriyorlar,biraz engin bir menüyse 1 hafta deneyebilirim
aslında hiçte fena değilmiş.5 gün sırf et yenen diyetten mi acaba demiştim ama bunda meyve salata falanda var güzel yani..sürekli tavukmu yicez ama yaparsak kırmızı et balık falan yokmu hiç.
3 ay önce doğum yaptım hamileliğimde baya bi kilo aldım 63 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 79 ile doğumdan çıktım 3 ayda 6 kilo verdim şu anda 73 kiloyum ama yaza kadar olmadı eylüle yani işe başlayana kadar zayıflamak istiyorum yemeğimden çok kısamıyorum bebeğimi emzirdiğim için ama spor yapmaya ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bugün sabah 1 kase nesfit yedim 40 dk plates yaptım öğleğin de omlet yiycem yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım
teşekkür ederim :)ama çok güzel zayıflamışsın orda canım, ben de inanıyorum yine verip incelirsin. o azim var sende:)
hikayeni okur, resimlerine bakardım yazın. böyle bikaç kişininki vardı bilgisayarımda, saolun canım başlangıçta zaten 2-3 kiloyu hemen vermiştim, o zamanlar katkın var:)) sonra gitti o gaz, yavaşladı iyice kilo vermem, ama pes etmedim devam
ben de deniyim bu diyeti nasıl dicektim ki sonra yazmışsın.. ist dönüşü deneyeyim kaç günlük bu diyet?sagol canim idare ediyorum,aclik yok ama tavuklari cok zor yedim hatta aksam ögününü bititremedim agzimda büyüdüler resmen yarin biraz yag ve tuz ekliycem yoksa devam edemiycem
kız 2.5 litre süt değil su o di mi :)ayy tatlım paylaşmak istemediğimden deill..hayatımın en şişko halini yaşıyoruömm..sezeryandan sonra göbeğim toparlanamasıı..gerçi daha 2.5 ay oldu ama..yazmaya utanırımm die:)))ama yzaıcamm yzayım kii utanayımm, sıkılayımm ve hırsımdan zayıflayayımm..hehehehe
bugun ki menüm
sabah: yeşil çay, peynir,domates, zeytin, etimek
ara,ıhlamur
öğle: mantı, yeşil soğan
ara, salatalık, elma
akşam, ızgara et, salata, çorba
ara. 1 kepçe çorba, tek kuru incir
15 dk tempolu spor, 2.5 litre süt
ben de denicem. inşallah süte etki etmez dicem ama dediğin gibi protein öneriyorlar.bu arada protein diyeti nasıl bişey.emzirirkende bol bol protein öneriyorlar,biraz engin bir menüyse 1 hafta deneyebilirim
bijo açtığın konuna baktım ama resimlerini göremedim,hikayen süper..tebrikler canım:)
teşekkürler :)
ordan sildim canım arkadaşlık isteği gönderdim burdaki albümümde var görebilirsin kabul ettiğin zaman
teşekkürler..valla maşallahhh..:) ben kiloluyken resim çekilmedim farkımı göremiyorum ya:) ama görenlerin ne güzel zayıflamışsın demesi süper oluyor,sende yaşamışsındır:) tekrar eski formumuza dönmek nasip olsun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?