Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar ub arada dün platese basladim ama her yerim tutuldu ya bu aksamda spor günüm yandim valla,hic bisey yapamassam yürürüm diyorum,herseye ragmen gidicem ins

git git pilateste süper bişey ya..resmen insanı şekle sokuyor.3 aymın dolmasını iple çekiyorum.bütün metaryallerim var.hazırda bekliyorlar.büyük top,küçük top,3 lü direnç lastikleri,pilates minderi..can atıyorum yapmak için.

benimde pembe lastigimle büyük topum var ama kücük topuda almam lazim videolarda hazir ama üseniyodum kac zamandir ilk önce kendimi spor salonuna gitmedigim günler yaparim diye ikna ettim alisinca hergün yaparim zaten ama önce su tutulamamin gecmesi lazim :)

bu arada protein diyeti nasıl bişey.emzirirkende bol bol protein öneriyorlar,biraz engin bir menüyse 1 hafta deneyebilirim

bu arada protein diyeti nasıl bişey.emzirirkende bol bol protein öneriyorlar,biraz engin bir menüyse 1 hafta deneyebilirim

bu 3 günlük bi diyet canim menüde güzel aslinda

sabah
1 dilim ekmek,kk beyaz peynir
salatalik,domates

ara
1 elma yada 250 gr bir meyve yada bir dilim ekmek yada 4 adet bisküvi

ögle
90 gr izgara tavuk
salata
bir kase yogurt

ara
1 portakal

aksam
ögleyle ayni

18 den sonra bisey yemek yok,

aslında hiçte fena değilmiş.5 gün sırf et yenen diyetten mi acaba demiştim ama bunda meyve salata falanda var güzel yani..sürekli tavukmu yicez ama yaparsak kırmızı et balık falan yokmu hiç.

aslında hiçte fena değilmiş.5 gün sırf et yenen diyetten mi acaba demiştim ama bunda meyve salata falanda var güzel yani..sürekli tavukmu yicez ama yaparsak kırmızı et balık falan yokmu hiç.

kırmızı et olmuyor.balık oluyor ama içindeki yag oranı nedeniyle bunun kadar verim alınamıyormus

3 ay önce doğum yaptım hamileliğimde baya bi kilo aldım 63 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 79 ile doğumdan çıktım 3 ayda 6 kilo verdim şu anda 73 kiloyum ama yaza kadar olmadı eylüle yani işe başlayana kadar zayıflamak istiyorum yemeğimden çok kısamıyorum bebeğimi emzirdiğim için ama spor yapmaya ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bugün sabah 1 kase nesfit yedim 40 dk plates yaptım öğleğin de omlet yiycem yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım

hoşgeldin canım..benim eski takımıma gelmişsin.bana çok ugurlu geldi.inşallah sanada ugurlu gelir cabucacık kurtulursun kilolarından emzirmen senin için büyük avantaj.plateste yapıyormussun bence kısa sürede başarılı olacaksın

lilineva hoşgeldin,sende bizdensin:) bende yaklaşık 1 sene önce doğum yaptım,bebeğim 9aylıkken başlamıştım..sağlıklı zayıflamalar dilerim:)

lethem sıkıntını biran önce çözesin inş Allah yardımcın olsun canım.

hasretim 100cm demişsin ya göbeğin ne kadar sürede düzelmişti,ya benim hala 80lerdeberbat bi göbeem var sezeryandanmıdır nedir,plates bende başlamak istiyorum videoları indiremiorum kotayı aşıyo ,malzememde yok hoş..:) 900gr da harika bi rakam,tebrikler canım.

gizem daha sık katılırsan aramıza daha iyi toparlanırsın,bırakma kendini,okadar kilo verdin,pes etmek yok..

dünkü menüler güzel kızlar,afiyet olsun herkese..

teşekkür ederim :)

sagol canim idare ediyorum,aclik yok ama tavuklari cok zor yedim hatta aksam ögününü bititremedim agzimda büyüdüler resmen yarin biraz yag ve tuz ekliycem yoksa devam edemiycem
ben de deniyim bu diyeti nasıl dicektim ki sonra yazmışsın.. ist dönüşü deneyeyim kaç günlük bu diyet?

kız 2.5 litre süt değil su o di mi :)
bi de mantılarla, böreklerle, kısırlarla bu iş olmaz haberin olsun. dost acı söyler şekerim..

ben de denicem. inşallah süte etki etmez dicem ama dediğin gibi protein öneriyorlar.

lilineva hoşgeldin bebekli doldu buralar :)

bijo açtığın konuna baktım ama resimlerini göremedim,hikayen süper..tebrikler canım:)

dünkü menümü yazim ben de..

sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, domates, zeytin, peynir, yeşil biber, yumurta

ara: elma tarçın ceviz

öğlen: 1 tabak taze fasulye, 1 dilim kızarmış ekmek, yoğurt

ara: yarım kase yoğurt

akşam: 1 tabak ıspanak, 1 dilim ekmek

2 litre su
3.5 km evde yürüyüş

yalnız bu sabah nedense dünden +da çıktım. karnım şiş ama adet dönemim değil anlayamadım yani. o yüzden bugun çorba içicem sadece ve de bol su ki ödem varsa atayım..

bugünkü menüm

sabah:1yum,kahvaltı,az reçel,2dl ekmek,çeyrek muz,ceviz,maydonoz,yeşilsoğan,salatalık :)

ara:1elma

öğle:tavada kızarmış(yağsız) köfte,salata,yoğurt,az bulgur pilavı

ara:meyve +az leblebi

akşam:ızgara tavuk,1dl patates(yağsız),salata,yoğurt

ara:meyve

dün mekik çekemedim bugün 120 kadar çekicem inş
hava yağmurlu,düzelirse yürücem..
2fn yeşilçay,2,5lt su

Son düzenleme:
teşekkürler :)
ordan sildim canım arkadaşlık isteği gönderdim burdaki albümümde var görebilirsin kabul ettiğin zaman

valla maşallahhh..:) ben kiloluyken resim çekilmedim farkımı göremiyorum ya:) ama görenlerin ne güzel zayıflamışsın demesi süper oluyor,sende yaşamışsındır:) tekrar eski formumuza dönmek nasip olsun inşşş

emziren bayağı varız o zaman...
bende kimseye kendimi tanıtmadım bende yazayım.
12 gün önce 2. kızımı dünyaya getirdim.araları 2 yaş.
ilkinde 3.5 ayda vermiştim hamilelik kilolarımı.18 kilo almıştım
bunda 14 aldım ama bu sefer normal yapmadım sezeryan oldu ilki kadar çabuk kurtulamam gibi geliyor.
doğumda 5 kilo vermişim.12 gündürde gide gide 1.5 kilo gitti.
bişeyler yapmazsam yerleşecek diye takıma girdim.
tam manasıyla diyet yapmayacağım,sağlıklı besleneceğim ilkindeki gibi.
takıma girmemdeki en büyük sebep kaçamaklardan uzak kalmak..burda olursam sorumluluk ve utançtan dolayı tatlı abur cubura yumulmam..öyle umuyorum..

teşekkürler..
vardır bebeğinle falan bir foton belki :)

hele ben 19 kilo verince uzun süre görmediğim kişiler tanıyamadılar falan beni :) kayınvalidem de herkese söyleyip ya da beni gösterip gurur duymuştu haha şimdi aklıma geldi..

az sonra bir arkadaşım gelicek ve onla dışarı çıkıcaz. yürüyerek başka bir arkadaşa kahve içmeye gidicez. dönüşte de yürücez o yüzden bugun walk at home yapmadım.
herkese mutlu günlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…