Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hosgeldin canim takimimiza,2 hafta deneme süren var eger bu iki hafta boyunca paylaismin güzel olursa listeye girebilirsin,hergün düzenli menü paylasimi da istiyoruz

bu diyet 3 günlük canim

canim ne zaman düzeldi tam hatirlamiyom ama suan 77 cm göbek deliginden simitlerde 85

canım ben 77 ile haöile kaldım ve 102 ile doğuma gittimm..ödem çok oluştu..96 ile doğumdan çıktım..normal diye gittim ama acil sezeryana alındım..bende istemiyodum bu problemlerden ötürü ama sonumuz ameliyat oldu..şimdilik biraz zorlasam hemen canım yanıyoo..iç dikişler galiba..bebeğim 2.5 aylıkk..senin kide ufacıkmışş dahaaa

günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900

deniz ve ohcanimadegsin,kizlar üzülmeyin hepimiz gectik o yollardan ama düzelicek azcik sabirli olun benim dogumdan sonra göbegim 100 cmti

ohh ohh maşallahhh...verecezz bu kilolarıı eritcez göbişlerii:))

canım tekrar hoşşgeldinnn:))

elam kızlar bu gün burda hava yine kapalı ama yağmur yok gece yağmış galiba .sabah yine yürüyüşe gitmeedim bu aralar akşam yürüyorum eğer yağmur olmazsa yine 1.30 saat yürümeyi düşünüyorum.

bu günde çok yemedim ama çok düzensiz yedim inşallah acısını akşam çıkarmam.öpüyorum hepiniziii

selamlar hanımlaarr

afiyet olsun canım.

hanımlar bugünkü menü:
sabah 2 dilime yakın ekmekle peynir zytin, çay
ara 3-4 bsküvi
öğle 1 yum, peynr zeytin 2 dilim küçük sucuk salata 2 dilim ekmek
ara yapmadım
akşam karnabahar yemeği, yoğurt.
ara yeşilçay.

ben de yarın tartılırım. bu hafta pek bişi beklemiyorum kendimden de inş + da olmam

afiyet olsun canım akşam dengelemişsin

- de olursun(oluruzz) inşşş...

akşam dikkat ett okadar yürüyosun emeğine yazık etme:) salata sevmiodun ama yap güzel yeşill bi salata yanına yoğurt ooh miss:)

valla 3.5 ayda nasıl verdin verdin ben 3 ayda anca 6 kilo verdim şimdi yürüyüşten geldim 6 kilo kızımı kanguruda taşımakta ağırlık çalışması gibi oldu valla 1 saat de yürüyüşümü yapmış oldum geldim 2 tane de kuru kayısı yedim akşamada ıspanak
doğum kiloları tatlı kilolar gerçi bi amacı var en azından neyse vericez ama :))

bu arada kilolarımızı ne zaman yazıcaz perşembe akşam mı yoksa cuma sabah mı ben genelde sabahları tartılmayı seviyorum nereye ne zaman yazıcaz bilgi verirseniz sevinirim

bu arada kilolarımızı ne zaman yazıcaz perşembe akşam mı yoksa cuma sabah mı ben genelde sabahları tartılmayı seviyorum nereye ne zaman yazıcaz bilgi verirseniz sevinirim

cuma sabahları 12ye kadar buraya bildiriyoruz canım

doğumda 5 kilo vermiştim cnm.hemen yürüyüş ve sporada başladım abur cubur yemedim hiç.sağlıklı beslenmeye çalıştım buna rağmen 40 günde sadece 4 kilo daha verdim.lohusalık bittiğinde toplamda 9 gitmişti.çok moralim bozulmuştu daha fazla bekliyordum.geri kalan 9 kiloyuda 2 ayda verdim hergün yürüyüş yaptım.bişde normal doğum olduğu için mekik çekiyordum sürekli.lohusalıktan sonra daha çabuk gitti...bide kendime söz vermiştim en dar kotumu rahatça giyene kadar,hamilelik öncesi kiloma dönene kadar kaçamak yok diye...ne zaman eski kiloma döndüm o gün eşimden antep fıstıklı baklava istedim.doyana kadar yedimama o hafta kiloya dönüşmesin diye yine çok dikkat ettim..öyle işte cnm bakalım şimdi ne kadar sürede gider

canim nidahda yazmis cuma sabahi saat 12 ye kadar bildiriyoruz sen bu cumaki kilonu not et eger paylasimin güzel olursa haftaya cuma listeye girersin,birde menülerini toplu sekilde yazarsan daha iyi olur..

kizlar hepinizden bir ricam var,lütfen cuma günü kilosunu 12 ye kadar bildiremeyecek olan persembeden bildirsin.benim disari cikmama gerekiyor bekleyemiyorum fazla

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah
yumurta
peynir
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı tahin pekmez

ara
meyve,birkaç çubuk kraker

öğlen
2 kaşık erişte
4 kaşık taze fasülye
kabak yoğurtlaması

ara
1 bardak süt

ara
çilek

akşam
öğlenin aynısı

yine 3 lt suyumu kompostomu ve 3 kupa rezenemi bitireceğim

tebrikler canım güzel menü

canım acayip tatlı istiyo kızlar yaaaaaaa.........son 2 gün tutuyom kendimi:)

Allahtan evde de abur cubur yok:)

ohcanımadeysinn ne kadar azimliymişsin tatlımm..sütün nasıldı..benim şu ada normal bir diyet yapamama nedenim sütümün hemen kesilmesi..zaten okadar azkiii

bugun ki menüm
sabah. yarım domates, 3 zeytin, çay, peynir, etiek
ara. 1 bardak süt
öğle, çok az döner (dışardaydım)
ara. yarım muz,1 tane kuru incir
akşam. 1 kepçe çorba, yeşillik salatası, 2-3 çatal makarna
akşam acıkırsam cilek yiycem

100 kez bel ineltme sağ-sol,
30 dk yürüyüş

selam menümü yazmaya geldim. gerçl bugün hiç bişey yemedim dersem yeridir. dışardaydım hesaplarım tutmadı malesef..

sabah: 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek

ara: 1 elma

öğle: 1 yarım galeta (arkadaşımda yemedim hiçbişey)

ara:yok

akşam: 3 kepçe yoğurt çorbası, 1 dilim ekmek

1 litre su (pfff)
yarım saat yürüyüş
1 kupa yeşil çay

hasretim ben yarin akşamüstü istanbula yola çıkıyorum kısmetse. belki cuma sabahı kilo bildirmeyebilirim o yüzden yarin sabah kilomu yazarım, cuma bildirmezsem yarınki kilomu geçersiniz listeye oldu mu?

tebrikler canım güzel menü

yok cnm hiç kesilmemişti.çünkü diyet değil sağlıklı beslenmeydi benimki..abur cubur kalorili şeyler hiç yoktu.salata yoğurt,meyve,ızgara yada haşlama et,yumurta falan yedim..ekmek 1 dilim yedim günde bazen 2 dilim oluyordu.bide rezene ve su çok tükettim.arada humana içtim.çok şükür kesilmedi.ayda 1 kilo alıyordu.inşallah buda öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…