3 ay önce doğum yaptım hamileliğimde baya bi kilo aldım 63 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim 79 ile doğumdan çıktım 3 ayda 6 kilo verdim şu anda 73 kiloyum ama yaza kadar olmadı eylüle yani işe başlayana kadar zayıflamak istiyorum yemeğimden çok kısamıyorum bebeğimi emzirdiğim için ama spor yapmaya ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bugün sabah 1 kase nesfit yedim 40 dk plates yaptım öğleğin de omlet yiycem yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım
bu diyet 3 günlük canimteşekkür ederim :)
ben de deniyim bu diyeti nasıl dicektim ki sonra yazmışsın.. ist dönüşü deneyeyim kaç günlük bu diyet?
kız 2.5 litre süt değil su o di mi :)
bi de mantılarla, böreklerle, kısırlarla bu iş olmaz haberin olsun. dost acı söyler şekerim..
ben de denicem. inşallah süte etki etmez dicem ama dediğin gibi protein öneriyorlar.
lilineva hoşgeldin bebekli doldu buralar :)
lilineva hoşgeldin,sende bizdensin:) bende yaklaşık 1 sene önce doğum yaptım,bebeğim 9aylıkken başlamıştım..sağlıklı zayıflamalar dilerim:)
lethem sıkıntını biran önce çözesin inş Allah yardımcın olsun canım.
hasretim 100cm demişsin ya göbeğin ne kadar sürede düzelmişti,ya benim hala 80lerdeberbat bi göbeem var sezeryandanmıdır nedir,plates bende başlamak istiyorum videoları indiremiorum kotayı aşıyo ,malzememde yok hoş..:) 900gr da harika bi rakam,tebrikler canım.
gizem daha sık katılırsan aramıza daha iyi toparlanırsın,bırakma kendini,okadar kilo verdin,pes etmek yok..
dünkü menüler güzel kızlar,afiyet olsun herkese..
bu diyet 3 günlük canim
canim ne zaman düzeldi tam hatirlamiyom ama suan 77 cm göbek deliginden simitlerde 85
cnm kaçla başlamıştın kaç kilo aldın hamilelikte...bu sezeryan sporu engellediği için hiç iyi değil.ben ilkinde hemen başalmıştım mekik çekmeye.normal doğum olmuştu.hemen toparlanmıştı göbeğim.şimdi utanıyorum dışarı çıkmaya
günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900
deniz ve ohcanimadegsin,kizlar üzülmeyin hepimiz gectik o yollardan ama düzelicek azcik sabirli olun benim dogumdan sonra göbegim 100 cmti
teşekkür ederim :)
ben de deniyim bu diyeti nasıl dicektim ki sonra yazmışsın.. ist dönüşü deneyeyim kaç günlük bu diyet?
kız 2.5 litre süt değil su o di mi :)
bi de mantılarla, böreklerle, kısırlarla bu iş olmaz haberin olsun. dost acı söyler şekerim..
ayy suuu suuu:)))
canım inan çok az yiyorum ..eşim diyette değil ve o ne isterse onu yapıyorummm..etçill..sebze yemiyoo:))ekmek ve tatlı yemiyorummm
ben de denicem. inşallah süte etki etmez dicem ama dediğin gibi protein öneriyorlar.
lilineva hoşgeldin bebekli doldu buralar :)
emziren bayağı varız o zaman...
bende kimseye kendimi tanıtmadım bende yazayım.
12 gün önce 2. kızımı dünyaya getirdim.araları 2 yaş.
ilkinde 3.5 ayda vermiştim hamilelik kilolarımı.18 kilo almıştım
bunda 14 aldım ama bu sefer normal yapmadım sezeryan oldu ilki kadar çabuk kurtulamam gibi geliyor.
doğumda 5 kilo vermişim.12 gündürde gide gide 1.5 kilo gitti.
bişeyler yapmazsam yerleşecek diye takıma girdim.
tam manasıyla diyet yapmayacağım,sağlıklı besleneceğim ilkindeki gibi.
takıma girmemdeki en büyük sebep kaçamaklardan uzak kalmak..burda olursam sorumluluk ve utançtan dolayı tatlı abur cubura yumulmam..öyle umuyorum..
günayyyydııınnnn
bende iyiyim canım ne olsun.sınavlarım var ay sonunda onlara çalışmaya başladım.evdeyim netteyim diyetteyimkardeşimin askerliği bingöle çıktı benim kalbimde artık doguda atacak
umarım sınavların iyi geçer canım.. kardeşine de hayırlı teskereler.. gönlünü ferah tutmaya çalış
bugünkü menüm
sabah:1yum,kahvaltı,az reçel,2dl ekmek,çeyrek muz,ceviz,maydonoz,yeşilsoğan,salatalık :)
ara:1elma
öğle:tavada kızarmış(yağsız) köfte,salata,yoğurt,az bulgur pilavı
ara:meyve +az leblebi
akşam:ızgara tavuk,1dl patates(yağsız),salata,yoğurt
ara:meyve
dün mekik çekemedim bugün 120 kadar çekicem inş
hava yağmurlu,düzelirse yürücem..
2fn yeşilçay,2,5lt su
afiyet olsun canım.
hanımlar bugünkü menü:
sabah 2 dilime yakın ekmekle peynir zytin, çay
ara 3-4 bsküvi
öğle 1 yum, peynr zeytin 2 dilim küçük sucuksalata 2 dilim ekmek
ara yapmadım
akşam karnabahar yemeği, yoğurt.
ara yeşilçay.
ben de yarın tartılırım. bu hafta pek bişi beklemiyorum kendimden de inş + da olmam
elam kızlar bu gün burda hava yine kapalı ama yağmur yok gece yağmış galiba .sabah yine yürüyüşe gitmeedim bu aralar akşam yürüyorum eğer yağmur olmazsa yine 1.30 saat yürümeyi düşünüyorum.
bu günde çok yemedim ama çok düzensiz yedim inşallah acısını akşam çıkarmam.öpüyorum hepiniziii
emziren bayağı varız o zaman...
bende kimseye kendimi tanıtmadım bende yazayım.
12 gün önce 2. kızımı dünyaya getirdim.araları 2 yaş.
ilkinde 3.5 ayda vermiştim hamilelik kilolarımı.18 kilo almıştım
bunda 14 aldım ama bu sefer normal yapmadım sezeryan oldu ilki kadar çabuk kurtulamam gibi geliyor.
doğumda 5 kilo vermişim.12 gündürde gide gide 1.5 kilo gitti.
bişeyler yapmazsam yerleşecek diye takıma girdim.
tam manasıyla diyet yapmayacağım,sağlıklı besleneceğim ilkindeki gibi.
takıma girmemdeki en büyük sebep kaçamaklardan uzak kalmak..burda olursam sorumluluk ve utançtan dolayı tatlı abur cubura yumulmam..öyle umuyorum..
bu arada kilolarımızı ne zaman yazıcaz perşembe akşam mı yoksa cuma sabah mı ben genelde sabahları tartılmayı seviyorum nereye ne zaman yazıcaz bilgi verirseniz sevinirim
valla 3.5 ayda nasıl verdin verdin ben 3 ayda anca 6 kilo verdim şimdi yürüyüşten geldim 6 kilo kızımı kanguruda taşımakta ağırlık çalışması gibi oldu valla 1 saat de yürüyüşümü yapmış oldum geldim 2 tane de kuru kayısı yedim akşamada ıspanak
doğum kiloları tatlı kilolar gerçi bi amacı var en azından neyse vericez ama :))
bu arada kilolarımızı ne zaman yazıcaz perşembe akşam mı yoksa cuma sabah mı ben genelde sabahları tartılmayı seviyorum nereye ne zaman yazıcaz bilgi verirseniz sevinirim
bugünkü menüm
sabah
yumurta
peynir
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı tahin pekmez
ara
meyve,birkaç çubuk kraker
öğlen
2 kaşık erişte
4 kaşık taze fasülye
kabak yoğurtlaması
ara
1 bardak süt
ara
çilek
akşam
öğlenin aynısı
yine 3 lt suyumu kompostomu ve 3 kupa rezenemi bitireceğim
tebrikler canım güzel menü
ohcanımadeysinn ne kadar azimliymişsin tatlımm..sütün nasıldı..benim şu ada normal bir diyet yapamama nedenim sütümün hemen kesilmesi..zaten okadar azkiii
bugun ki menüm
sabah. yarım domates, 3 zeytin, çay, peynir, etiek
ara. 1 bardak süt
öğle, çok az döner (dışardaydım)
ara. yarım muz,1 tane kuru incir
akşam. 1 kepçe çorba, yeşillik salatası, 2-3 çatal makarna
akşam acıkırsam cilek yiycem
100 kez bel ineltme sağ-sol,
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?