- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
Hoşbulduk insallah öyle dusunuyorum ama abur cuburummcok hic duramiyirum yemeden nasil yapar bilmem ama artık girdim bir yolaHoşgeldin eminecim ben de yağmur. Düzenli istikrarlı gidersen hızlıca verirsin kilolarını
Bence belli bi kiloya gelene kadar yeme canım. Yaşın çok ufak ve evlisinde. Kendine biraz bakıp alımlı olmak gerekli özgüvenimiz içinHoşbulduk insallah öyle dusunuyorum ama abur cuburummcok hic duramiyirum yemeden nasil yapar bilmem ama artık girdim bir yola
Yok yok tebdil-i mekânda ferahlık vardırYok canim ben istemiycem.
Yerinden oynayan 7 belaya uğrar
Alıntı bekleyip durdu kuzum, ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. yeteneklisin epeyKizlar k.bakmayin bugun bir gir cik yapip durdum bu minnoslari diktim
@NiloyatospikkYawrukush Arrietty_ @Aomine Daiki @Ceydos @barga @esmeriim FitFiliz @Kazen @1delimavi @deniz diyette @Melegimkorusun
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..
Söyledim canım bunu da ama biraz iyileşene kadar yasaklamis böyle seyleri pansumana gelen hemşiresi. Çok teşekkürler yine deKahve rengi iz kalirsa elma suyu sursun surekli benimki oyle gecti. Yüzüm yanmıştı benimde. Hergun yatarken elma yapistiryordum
Bu hafta il içi yer değiştirmeler var canım, ben de onla meşgulüm. Daha iyi bir okula geçmek istiyorum inş.Şnşallah kuzum :) neler yaptınız nasıl gidiyor
Ayyyy kuşum sen doğuştan motivesinn, motiveytıd olredisin seeen, gidecek o kilolaaaarHakan Peker'in gözü yaşlı
Yaaaa canımmm çok teşekkür ederim
Şu an var ya öyle bir motive oldum ki yaaa çok güzel olmuş
Ya ben seni çok sevdimbir daha eş yaparlar mı bizi acaba
-Kelime dağarcığım tükendi sürekli yaaaa diyorum bu ne sjshshsj-
Böyle takım arkadaşına bütün şarkılar feda
Farketti mi zayıfladığınıselamlar, erkek arkadasim geldi bugun, butun kuzu yemis kadar oldum- manevi olarak :)
sabah: 2 yumurta, maydonoz, peynir ceviz
oglen: 1 dilim ekmek, 1 kutu ton baligi
aksam: 3/4 porsiyon adana, ufak bir lahmacunun 4te biri
su: fikrim yok, henuz 1 olabilir? bu gece sabahlayacagim stresten 4e cikabilir bu haha
spor: 1 saat yuruyus, eve gidince 35 dk kardiyo video
Onceki sene keci yogurdundan yapmıştık cok guzel olmustuKeçi sütünden yapıyoruz hemde de de düşüp bayilim
Aşırı teşekkürlerWoaaa
Aşırı tebrikler
Yaişte bunlar hep o peynir 39 gram diye...
skfjads çok tebrikler
AyyyyyyOoooooooo güm güm güm oooooooo vurdu gol oldu
Birincilik geliyor ödül öğününün kokusunu alabiliyorum efendimissssss
Saygılarımla
Benim tez hocamda sürekli eziklerdi.
Benim yüzümde aptal bir gülümseme halbuki kendisi ıçimden saydirdiklarimdan bir haber
Beni fahri yardımcısı vs sanmaya başlamıştı artik. Beni görünce hemen cantasini uzatiyordu . Bir süre sonra ailesini vs anlatmaya başlamıştı. Tabi bende hala o aptal gülümseme ve iç söylenemem. Ay neyseki bitti. Çok arar o beni
Ay bende 33 yaşındayım. Nisanda girdim. Ama ben hep 27 de takılıp kalmıştım. Bir anda 33 geçtim ve encok 33 yaşımın aklını sevdim sanki. 17 27 33 en sevdiğim akılların
Canım vücut adapte olmaya çalışıyor. Böyle gelmen çok normal demekki sağlıklı zayifliyorsun
Kız gençliğimizin şarkısı nerden aklına geldi
Işte bunlar 39 gr peynirin 1 gramını bile es gecmemektiçok tebrikler
Kendime bu parçayı armağan ediyorum:pesto26 canim hedefini 66 yapip listeye aliyorum seni, dilersen 66 olduktan sonra ,62ye cekeriz, hayirli olsun :)
Oleeeey teşekkür ederim kaptaniçemm hem kendi adıma hem grubumuz adına sevindimKizlar bu hafta 5. olduk ,pesto26 canim sende yarismanin 1.si oldun , tebrik ediyorum :)))
Tek basima birinci olamadim arkadasi tebrik ediyorum
Kaptanimiz yazmis canim alinti yapip doldurur musun
Güzel bir gün olmuş yineSelam kıZlaar menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin biraz peynir, 2 tk bal 2 tk tereyağ 3 bardk çay
ara 1 avuç badem 1 avuç fındık ( dolu dolu değil ve aralar sabahtan akşam öğününe kadar)
akşam: 4 yk kıymalı bamya 2 yk makarna 2 dilim kavun( ufak kavundan hilal şeklinde ince)
Son ara 1 nescafe
Su: 2 lt olmuştur
Spor anca 5000 Adım olmuştur
Akşamki Barbunyalar yüzünden sırtım tutuldu resmen eşime çiğnetince az hafifledi ağrısı. Sabah 8 de uyanıp bidaha hiç kestiremedim de öldüm bugün
JaneRizzoli
Evet evli olunca bazende saliyosun kendu evlenmden 72ydi yani hep kiloluyum zayif olamadim bir turluBence belli bi kiloya gelene kadar yeme canım. Yaşın çok ufak ve evlisinde. Kendine biraz bakıp alımlı olmak gerekli özgüvenimiz içinboyunda maşallah uzun
Eyvallah blueskycığım
Kankitoşşlar hissedeeeeğrrrrBugünkü menü
Sabah
1 dilim büyük boy tavuk füme
2 dilim kepekli ekmek
Kk peynir
3 adet zeytin
Domates salata
Biraz da kaşar peyniri yedim ama miktarını bilmiyorum
Akşam
1 tabak menemen
1 kk peynir daha
2 avuç kuruyemiş
1 muz
Biraz da salata
Su 2,5 L
Spor bugünü dinlenme günü olarak ayarlamıştım
pesto26 ooo dedim ama ben kokusunu alıyorum diye tebrikler kankitoşkosuuu
Gözüm yaşaracak şimdi çok gururlandım shshsjon numerosun beybii
Sağol canım. TeşekkürlerGüzel bir gün olmuş yine
Belin için de geçmiş olsun canım
Oo ozaman daha iyi, evlendin de kilo aldın diyen yoktur etrafındaEvet evli olunca bazende saliyosun kendu evlenmden 72ydi yani hep kiloluyum zayif olamadim bir turlu
Senin yas kac kac kilosinSağol canım. Teşekkürlerbiraz daha balkon keyfi yapıp yatıcam ağrısı hafifledi baya ama uyku başımı uyuşturuyo artık. İnşallah saat 2 den önce uyuyabilirim
Oo ozaman daha iyi, evlendin de kilo aldın diyen yoktur etrafındaama evlendin de iyice güzelleştin lafı seni daha da gaza getirir. Çok kaçamak yapmadan 1-2 hafta kg versen daha çok gaza getirirsin kendini ( tabi benim gibi vaooo kilo verdim hemen salayım kendimi demezsen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?