Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kıZlaar menümü yazayım

sabah: 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin biraz peynir, 2 tk bal 2 tk tereyağ 3 bardk çay

ara 1 avuç badem 1 avuç fındık ( dolu dolu değil ve aralar sabahtan akşam öğününe kadar)

akşam: 4 yk kıymalı bamya 2 yk makarna 2 dilim kavun( ufak kavundan hilal şeklinde ince)
Son ara 1 nescafe
Su: 2 lt olmuştur

Spor anca 5000 Adım olmuştur

Akşamki Barbunyalar yüzünden sırtım tutuldu resmen eşime çiğnetince az hafifledi ağrısı. Sabah 8 de uyanıp bidaha hiç kestiremedim de öldüm bugün

JaneRizzoli

Hoşbulduk insallah öyle dusunuyorum ama abur cuburummcok hic duramiyirum yemeden nasil yapar bilmem ama artık girdim bir yola
Bence belli bi kiloya gelene kadar yeme canım. Yaşın çok ufak ve evlisinde. Kendine biraz bakıp alımlı olmak gerekli özgüvenimiz için boyunda maşallah uzun

Yok canim ben istemiycem.

Yerinden oynayan 7 belaya uğrar
Yok yok tebdil-i mekânda ferahlık vardır
Alıntı bekleyip durdu kuzum, ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. yeteneklisin epey
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..
Bu da epey eskide kalmış bir alıntı olmuş ama neyse en iyisi bugün de çıkar bahçeye kaptiş kolaygelsin
Kahve rengi iz kalirsa elma suyu sursun surekli benimki oyle gecti. Yüzüm yanmıştı benimde. Hergun yatarken elma yapistiryordum
Söyledim canım bunu da ama biraz iyileşene kadar yasaklamis böyle seyleri pansumana gelen hemşiresi. Çok teşekkürler yine de
Şnşallah kuzum :) neler yaptınız nasıl gidiyor
Bu hafta il içi yer değiştirmeler var canım, ben de onla meşgulüm. Daha iyi bir okula geçmek istiyorum inş. Sana mesaj attım özelden Feyza'cım bakarsın bir ara

Bugünkü menü
Sabah
1 dilim büyük boy tavuk füme
2 dilim kepekli ekmek
Kk peynir
3 adet zeytin
Domates salata
Biraz da kaşar peyniri yedim ama miktarını bilmiyorum

Akşam
1 tabak menemen
1 kk peynir daha
2 avuç kuruyemiş
1 muz
Biraz da salata

Su 2,5 L
Spor bugünü dinlenme günü olarak ayarlamıştım

pesto26 ooo dedim ama ben kokusunu alıyorum diye tebrikler kankitoşkosuuu
Gözüm yaşaracak şimdi çok gururlandım shshsj on numerosun beybii

Ayyyy kuşum sen doğuştan motivesinn, motiveytıd olredisin seeen, gidecek o kilolaaaar
Onlar mutlu olma yaaaaaaları, en sevdiğim
Hislerimiz karşılıklı beybilipit, ben de seni çok sevdim elbet bir gün yeniden takım kankisi olacağız, bu böyle yarım kalmaaaayacaaaağkkkk 6 larda görüşelim

Farketti mi zayıfladığını
Keçi sütünden yapıyoruz hemde de de düşüp bayilim
Onceki sene keci yogurdundan yapmıştık cok guzel olmustu

KiZlar biraz yorgunum yarisma birincisi belli bireysel de birinci olan arkadas ve esi odul onlarin digerlerimiz diger haftayi beklicez artik 2 bir odul icin pesto26

Woaaa
Aşırı tebrikler
Aşırı teşekkürler
işte bunlar hep o peynir 39 gram diye...
skfjads çok tebrikler
Ya rastgele kestim 39 geldi arkadaşım, yemediğim kalorinin sorumluluğunu alamam
Ooooooooo güm güm güm oooooooo vurdu gol oldu

Birincilik geliyor ödül öğününün kokusunu alabiliyorum efendimissssss
Saygılarımla
Ayyyyyy öyle olmuş galiba biraz Golluma da burdan selamlar diyorum

bilmiyorum, direkt aklımda çıngır çıngır o şarkı çalmaya başladı
Bundan sonra adım pesto26 değil pesto39 olacak glba

Güzel bir gün olmuş yine
Belin için de geçmiş olsun canım

Bence belli bi kiloya gelene kadar yeme canım. Yaşın çok ufak ve evlisinde. Kendine biraz bakıp alımlı olmak gerekli özgüvenimiz için boyunda maşallah uzun
Evet evli olunca bazende saliyosun kendu evlenmden 72ydi yani hep kiloluyum zayif olamadim bir turlu

Kankitoşşlar hissedeeeeğrrrr teşekkür ederim bibiyim, darısı ileriki haftalara. Sana bu gururu yaşatmak beni de ağlatacak şimdi.. ne kadar da güzel abarttık oleyyy menün de cumayım ama disiplinden şaşacak değilim diyor adetağğ

Güzel bir gün olmuş yine
Belin için de geçmiş olsun canım
Sağol canım. Teşekkürler biraz daha balkon keyfi yapıp yatıcam ağrısı hafifledi baya ama uyku başımı uyuşturuyo artık. İnşallah saat 2 den önce uyuyabilirim
Evet evli olunca bazende saliyosun kendu evlenmden 72ydi yani hep kiloluyum zayif olamadim bir turlu
Oo ozaman daha iyi, evlendin de kilo aldın diyen yoktur etrafında ama evlendin de iyice güzelleştin lafı seni daha da gaza getirir. Çok kaçamak yapmadan 1-2 hafta kg versen daha çok gaza getirirsin kendini ( tabi benim gibi vaooo kilo verdim hemen salayım kendimi demezsen )

Senin yas kac kac kilosin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…