Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım hiç bişey yememişsin gerçekten yaaa..sağlıksız bir gün olmuş

bu arada akşam üstü 40 dk yürüdüm
200 sağa sola döndüm
200 sağa sola eğildim
100 kerede sırt hareketi yaptım.

sağa sola eğilirken katlanıyor belim simit bölgem falan çok fena acıyor yağlarım

hasretim ben yarin akşamüstü istanbula yola çıkıyorum kısmetse. belki cuma sabahı kilo bildirmeyebilirim o yüzden yarin sabah kilomu yazarım, cuma bildirmezsem yarınki kilomu geçersiniz listeye oldu mu?

tamam canim öyle yaparim..

iyi aksamlar kizlar,agrilarima ragmen 90 dk sporumu yaptim geldim,dusumu aldim,simdi yesil cayimi iciyorum,oh degmeyin keyfime :)

iyi akşamlar kızlar bende bu günki menümü yazmaya geldim,
sabah:1 kibrit kutusu kadar çökelek domates 2 tane közlenmiş yeşil biber 1 dilim ekmek
ara:yok
öğlen:1 dilim ekmek biraz peynir ve çilek marmelatı
ara:2 tane kepekli bisküi 1 tane elma
akşam:2 kaşık kabak 2 kaşıkta yoğurtlu ıspanak
ara:1 avu beyaz leblebi.
spor:akşam 80 dakika yürüyüş.

selam kızlar...:80:

bugün geç geldim çünkü doğum günüm olduğu için aşkımla dışarıdaydım tüm gün.. şey bir dilim doğum günü pastamdan yedim ve düzensiz bir gündü...ama sporumu yaptım yine...yarın düzenli şekilde döncem aranıza bugünlük böyle oldu..:78:

hepinize iyi geceler....

günaydınnnn
kilomu yazmaya geldim. eğer yarın sabah giremezsem 79,5 kilo olarak geçersin hasretim. malesef 2 kilo hedefimi tutturamadım gerçi daha bir gün var allahtan umut kesilmez

ama bir yandan da 70 li rakamlari gördüm şükür allaha. üst bacaklar inceliyor farkindayim.. artık motivasyonum daha yüksek olucak eminim

Günaydııın kızlar....
Dün gelemedim.Sabahatan elektrikler kesikti.Öğlen geldi.Bu seferde bilgisayar çökmüş.Eşim sabaha kadar bilgisayarı açık bıraktığı ve bu arada elektrik gittiği için bişeyler olmuş???....
Neyse ben dün ne yaptııım onu yazayım.İki gün banyo temizleyince dün doğrulamadım.Elektrik olmayıncada öğlene kadar uyudum.
Öğlen 1 adet kepekli sandiviç ekmeğiyle beyaz peynir ,bol salatalık domates ve az bal yedim.1 brd çay içtim.
Akşam üstü 1/2 simit beyaz peynir ve domatesle salatalık.Yeşil çay Böööööö nasıl kötü tadı var.Hesapta bergamut aromalıymış.Genede yenir yutulur şey değil.Nasıl içiyorsunuz bu çayı?.....
Akşam 1 tbk domates çorbası az salata
Gece 1 kupa adaçayla karışık yeşil çay.
Spor olarak 1,5 saat 2 kızımla pazarda sinir krizi geçirerek alış-veriş yaptım.İlk önce pazara gelmeyiz kavgasından sonra ,Onu isteriz ,bunu isteriz,sonrada acıktık.Akşam 1.5 saate banyonun silikonlarını söküp kalan artıkları zımparaladım.İnanın 1 saat aerobik yapmış gibi terledim.

Tebrikler hayatım ne güzel vermişsin.Darısı başımıza verelimde ister 1 kilo ,ister 100gr.damlaya damlaya göl olur.

evte canım Ahmet Aydının kitabı okudukça biz doğru diye ne yanlışlar yapıyormuşuz diyorum.Şekeri hayatımızdan çıkrarmamız lazım.Kullanırsakta esmer şeker kulanın diyor.Zaten dışardan alına tatlılarda mısırdan yapılan bir tatlandırıcı kullanılıyormuş.Maliyeti çoook düşük(üretici için güzel kar imkanı) ancaaak bizlereee tamamen yağ olarak yapışıyor.Hazır tatlı alırken 2 değil 10 kere düşünmek lazım.

Offff ya millet nasıl veriyoor.Ayda 5 kilo ,ya aylığa vurunca öyle çokta fazla gözükmedi.Deeeee ama biz neden veremiyoruz.Kardeşim millet ne kadaaar çok yiyor demek ki azıcık kısınca hemen veriyor diyip avutayım kendimi!....

teşekkürler umarım kilonun hiçbişiye faydası yok umarım sizinde desteklerinizle verebilirim

Hoşgeldin canım.Bebişini sağlıkla büyütürsün inşallah.
Kilolara gelince inan verirsin.ama sakın abartılı yeme.Sağlıklı ye düzenli ye en önemlisi bebişi emzir.Emzirdikçe kilolar daha çabuk gidiyor.Takım full taze annelerle dolu.
Kızzzlaaaar bu iş benim canımı sıktı.Siz böööle çabucak kiloları vereceksiniz.Vallaha ben 40 üstü ve bu tembelliğimle gr gr ne kadar vereceğim.

bijom tebrikler çok iyi gidiyorsun.bende tekrar görsem 80 altına ama daha baya var..

oburum sen banyoları söküp yenidenmi yaptın ne .dün gayet iyi yemişsin kaçamak görünmüyor,bak sende toparlamaya başladın kendini.bende kavgayı benim büyük kızla yapıyorum hergün akşam yürüyüşlerinde ama o da zevkli .çenem hiç durmuyorki annem sen arada koş beni bekleme,işte eve gidince şunları ye ,evde spor yap benimki çıldırıyor tabiki ama bıkmıycam mervenin bu 15 de 2 kilo vermesi lazım.her gün beyninin etini yiycem.
valla veren veriyor.ama ben şunu anladımki tam disiplinli yapmazsan vermek çok zor.o dediğinde doğru benimde çevremde var benim yediğimin 3 katını yiyolar azcık kıstılarmı kilolar patır patır dökülüyor.

kız habire ne söyleyip duruyosun 4o yaş diye aha bende oldum 40 yaş olsun biz onların ablasıyız bak aslında avantajlıyız ablalarıyız ya o yüzden bize fazla kızmazlarda bence sakın burayı bırakmayalım.

Bugün neler yemeyi düşündüğümü yazayım.Ne kadar uygularım bilemiyorum.
Sabah 1 dlm tam buğday ekmeğiyle dil peyniri domates ve salatalık.1 kupa adaçaylı, yeşil çay başka türlü içemedim.
Birazdan yatacağım.Her yanım özelikle belim acıyor.
Öğlen büyük ihtimalle sabahla aynı olacak.
Ara adalı-yeşil çay+eti burçak 4-5 adet
Akşam ????? bilmiyorum.
Gece adalı-yeşil çay
Öğlen kalktığımda ,gene ağır işim var.Bilgisayar köşesi boşaltılıp ,yerdeki halıfleks kaldırılıp ,altına takviye yapılıp, temizlenip tekrar yerleştirilecek.Daha sonrada ,banyonun söküp temizlediğim silikonlarını yapacağım.akşamüstü 5 kadar bitirmem lazım bu işleri.Kızlar geldikten sonra hiçbir şey yapılmıyor çünkü.

o konuda ben şanslıyım eşim şeker fabrikasında çalışıyor her sene çuvalla şeker getirir eve. yüzde yüz pancar olduğundan da eminiz. dışardan tatlı almayız zaten kilo yapıyo diye tatlı da yemeyiz.. misafir falan gelince anca.

kilo yorumlarınıza teşekkür ederim ama beklediğim gibi olmadı niyeyse :S neyse salı günü hasretimin yaptığı diyete başlamayı düşünüyorum. salı çarşamba perşembe yaparım cumaya bakalım ne sonucu alırız.. şehir dışından gelince malzemeleri alayım da hazır olayım bakalım ne kadar işe yaricak tavuğu da çok severim yağsız tuzsuz göğüs eti yerim hiç sorun değil :)

kızlar az önce günaydın bile demeden dalmışım yazmaya önce herkese günaydınnnn,
bende bijox gibi yarın giremeyebilirim hem temizliğim hemde misafirim var bakalım nasıl yetiştirecem.
o yüzden bende dayanamadım ve tartıldım tabi yine sonuç beklediğimden az ama bunada şükür diycem artık ama böyle gidersede motivasyonum düşecek diye korkuyorum .kilom 83.7
ama yarın yinede tartılırım sabah erkenden eğer daha az çıkarsam (tabiki bu tuvalete çıkmamlada ilgili kızlar bu benim büyük derdim 3 gündür ses seda yok) kesin gelir yazarım.

Yok kız verirsin, çok yok ne yapıyorsun?..2-3 kilo ondan sonra 80 altıyız.

Mervem niye veremiyor ki ben anlayamadım.Hatırladığım kadarıyla öyle kaçamağı falanda yok.Tahlilerine baktınız değil mi?Allah vermeye trioidler veya şeker problemi olmasın.Listeye uyduktan ve yürüyüşünü yaptıktan sonra haftada 2 kiloyu havada suda vermesi lazım.

Ayyyyy bu tazeler baksana günde 400-900 gr veriyor.:26:Offf ya haftada 1 kilo nasıl gidecek.
Tamam gaza gelelim :83:Moral bozmayalım.Onlar veriyorsa biz de vereceğiz.

MerSAAAm misafirlerle kaçamak yapma sakın ne güzel 500 gr gitmiş.yarın sabahada tuvalete çıkarsan bence dahada gitmiş olur.Ayyyy benimde en büyük sorunum !...

bijom belki hatırlarsın 5.takımdayken haftada 2 kilo verdiğim çok olurdu artık veremiyorum yaa 500 gr verince şükretmeye başladım metabolizmam durmuş nerdeyse.ben kendimden çok merveyi merak ediyorum haftaya perşembe diyetisyen randevumuz var bakalım ne çıkacak ,çıldırmak üzere hergün akşam 1.30 saat yürütüyorum isyan bayrağını çekmek üzere ama ne yapim başında olmayınca allah ne verdiyse götürüyor.dün yürüyüşten sonra benim aşağıda işlerim çıktı eve geç geldim bide ne gelim bizimki 2 tabak ıspanak yemiş balığını yememiş tahinle pekmez yapmış onu yemiş.bir sürü bağırdım akşamda bemimle küs yattı.bakalım nasıl kalkacak iyi kalkarsa hemen atliycam üstüne hadi annem aerobic yapalım diye belkide o benim üstüme atlıycak yeter annneeeee diye

Ben kaçtım biraz yatayım.Yarın sabah kilomu yazarım.Buarada yeşil çay felaket tıkıyor insanı hiçbir şey yiyesi gelmiyor.Yarın biberiye yağını alacağım.Ölçünüp ondan sonrada steçleri sarınacağım.Bakalım bir işe yarıyor mu?Birde ısırgan otu çayı çoook faydalıymış.Onuda artık yeşil çaya katarım.
Yarın sabah görüşmek üzere herkese kolay gelsin.
Mersam hayatım sanada temizlikte bol ter atmalar.
Bijoux sanada hayırlı yolculuklar.İstanbul sıcak, ama hava kapalı ve yağışlı ona göre gel.
Diğer taze annelerede kolay gelsin.Gece uyumayan bebişlere rezene çayı ve ayaklarına sıcak su biyotu, hatta varsa sizin terli tşortunuzu tavsiye ederim.Rezene çayı gaz alıyor.Mide sancısına iyi geliyor.Hava ne kadar sıcak olsada sıcak su biyotu bebişlere iyi geliyor.Terli tşorta sizin kokunuzu yanında aldığı için rahatlık sağlıyor.Benim üç kızımda da denenmiş şeyler faydasını görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…