selam menümü yazmaya geldim. gerçl bugün hiç bişey yemedim dersem yeridir. dışardaydım hesaplarım tutmadı malesef..
sabah: 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 yarım galeta (arkadaşımda yemedim hiçbişey)
ara:yok
akşam: 3 kepçe yoğurt çorbası, 1 dilim ekmek
1 litre su (pfff)
yarım saat yürüyüş
1 kupa yeşil çay
hasretim ben yarin akşamüstü istanbula yola çıkıyorum kısmetse. belki cuma sabahı kilo bildirmeyebilirim o yüzden yarin sabah kilomu yazarım, cuma bildirmezsem yarınki kilomu geçersiniz listeye oldu mu?
günaydınnnn
kilomu yazmaya geldim. eğer yarın sabah giremezsem 79,5 kilo olarak geçersin hasretim. malesef 2 kilo hedefimi tutturamadımgerçi daha bir gün var allahtan umut kesilmez
ama bir yandan da 70 li rakamlari gördüm şükür allaha. üst bacaklar inceliyor farkindayim.. artık motivasyonum daha yüksek olucak eminim
Prof.dr.Ahmet aydın ın kitabı değilmi?
bu adamı çok beğenerek takip ediyorum,kesinlikle haklı..
ben köyde akrabalarım var tereyağını ordan getirtiyorum,şeker zaten çayda mayda hiç kullanmıyorum,tatlılarda kullanıyoruz o ayrı..
aslında doğal beslenmeye dönebilsek,imkanlar el verse keşke..
Offff ya millet nasıl veriyoor.Ayda 5 kilo ,ya aylığa vurunca öyle çokta fazla gözükmedi.Deeeee ama biz neden veremiyoruz.Kardeşim millet ne kadaaar çok yiyor demek ki azıcık kısınca hemen veriyor diyip avutayım kendimi!....oburum valla süpersin platesedemi başladın.dediğimi yaptınmı kocana verseydin patatesleri sen taukları yeobur bide bu gün okuduğum bir yazıda diyoduki greyfurt faydalıymış ama acıktıryomuş ne derece doğru bilmiyorum tabiki.
bel fıtığım nedeniyle aerobik step yapmam yasaklandı!... en hafifinden topsuz, lastiklerle plates yapıyorum.
Bu listeyi tam uygulayamadım.Öğlen 2 dlm ekmekle peynir zeytin ve az bal yedim.arada greyfur yerine kızlarla kepekli bikuvi yedim.Ama akşam sadece tavuk ve salata yedim.Patatesleri kocamaaaa yedirdim.
oburcum biz kendimizi avutalım yaşlıyız metabolizmamız çalışmıyor diye.o günde yazdım ya diyetisyende tanıdğı bir bayan 63 yaşında ve 8 ayda 40 kilo vermişşşşşşşşş.bende senin gibi olmayan giysileri giyip çıkarıyorum ve o arada spor yapmış oluyorummmm.sakın ha ne demek kendime güvenmiyorum yazın napacaz onu düşün sakınnnnnn:81:
teşekkürler umarım kilonun hiçbişiye faydası yok umarım sizinde desteklerinizle verebilirim
günaydınnnn
kilomu yazmaya geldim. eğer yarın sabah giremezsem 79,5 kilo olarak geçersin hasretim. malesef 2 kilo hedefimi tutturamadımgerçi daha bir gün var allahtan umut kesilmez
ama bir yandan da 70 li rakamlari gördüm şükür allaha. üst bacaklar inceliyor farkindayim.. artık motivasyonum daha yüksek olucak eminim
Günaydııın kızlar....
Dün gelemedim.Sabahatan elektrikler kesikti.Öğlen geldi.Bu seferde bilgisayar çökmüş.Eşim sabaha kadar bilgisayarı açık bıraktığı ve bu arada elektrik gittiği için bişeyler olmuş???....
Neyse ben dün ne yaptııım onu yazayım.İki gün banyo temizleyince dün doğrulamadım.Elektrik olmayıncada öğlene kadar uyudum.
Öğlen 1 adet kepekli sandiviç ekmeğiyle beyaz peynir ,bol salatalık domates ve az bal yedim.1 brd çay içtim.
Akşam üstü 1/2 simit beyaz peynir ve domatesle salatalık.Yeşil çay Böööööö nasıl kötü tadı var.Hesapta bergamut aromalıymış.Genede yenir yutulur şey değil.Nasıl içiyorsunuz bu çayı?.....
Akşam 1 tbk domates çorbası az salata
Gece 1 kupa adaçayla karışık yeşil çay.
Spor olarak 1,5 saat 2 kızımla pazarda sinir krizi geçirerek alış-veriş yaptım.İlk önce pazara gelmeyiz kavgasından sonra ,Onu isteriz ,bunu isteriz,sonrada acıktık.Akşam 1.5 saate banyonun silikonlarını söküp kalan artıkları zımparaladım.İnanın 1 saat aerobik yapmış gibi terledim.
valla veren veriyor.ama ben şunu anladımki tam disiplinli yapmazsan vermek çok zor.o dediğinde doğru benimde çevremde var benim yediğimin 3 katını yiyolar azcık kıstılarmı kilolar patır patır dökülüyor.Offff ya millet nasıl veriyoor.Ayda 5 kilo ,ya aylığa vurunca öyle çokta fazla gözükmedi.Deeeee ama biz neden veremiyoruz.Kardeşim millet ne kadaaar çok yiyor demek ki azıcık kısınca hemen veriyor diyip avutayım kendimi!....
Hoşgeldin canım.Bebişini sağlıkla büyütürsün inşallah.
Kilolara gelince inan verirsin.ama sakın abartılı yeme.Sağlıklı ye düzenli ye en önemlisi bebişi emzir.Emzirdikçe kilolar daha çabuk gidiyor.Takım full taze annelerle dolu.
Kızzzlaaaar bu iş benim canımı sıktı.Siz böööle çabucak kiloları vereceksiniz.Vallaha ben 40 üstü ve bu tembelliğimle gr gr ne kadar vereceğim.
o konuda ben şanslıyım eşim şeker fabrikasında çalışıyor her sene çuvalla şeker getirir eve. yüzde yüz pancar olduğundan da eminiz. dışardan tatlı almayız zaten kilo yapıyo diye tatlı da yemeyiz.. misafir falan gelince anca.evte canım Ahmet Aydının kitabı okudukça biz doğru diye ne yanlışlar yapıyormuşuz diyorum.Şekeri hayatımızdan çıkrarmamız lazım.Kullanırsakta esmer şeker kulanın diyor.Zaten dışardan alına tatlılarda mısırdan yapılan bir tatlandırıcı kullanılıyormuş.Maliyeti çoook düşük(üretici için güzel kar imkanı) ancaaak bizlereee tamamen yağ olarak yapışıyor.Hazır tatlı alırken 2 değil 10 kere düşünmek lazım.
Yok kız verirsin, çok yok ne yapıyorsun?..2-3 kilo ondan sonra 80 altıyız.bijom tebrikler çok iyi gidiyorsun.bende tekrar görsem 80 altına ama daha baya var..
oburum sen banyoları söküp yenidenmi yaptın ne .dün gayet iyi yemişsin kaçamak görünmüyor,bak sende toparlamaya başladın kendini.bende kavgayı benim büyük kızla yapıyorum hergün akşam yürüyüşlerinde ama o da zevkli .çenem hiç durmuyorki annem sen arada koş beni bekleme,işte eve gidince şunları ye ,evde spor yap benimki çıldırıyor tabiki ama bıkmıycam mervenin bu 15 de 2 kilo vermesi lazım.her gün beyninin etini yiycem.
valla veren veriyor.ama ben şunu anladımki tam disiplinli yapmazsan vermek çok zor.o dediğinde doğru benimde çevremde var benim yediğimin 3 katını yiyolar azcık kıstılarmı kilolar patır patır dökülüyor.
kız habire ne söyleyip duruyosun 4o yaş diye aha bende oldum 40 yaş olsun biz onların ablasıyız bak aslında avantajlıyız ablalarıyız ya o yüzden bize fazla kızmazlarda bence sakın burayı bırakmayalım.
kızlar az önce günaydın bile demeden dalmışım yazmaya önce herkese günaydınnnn,
bende bijox gibi yarın giremeyebilirim hem temizliğim hemde misafirim var bakalım nasıl yetiştirecem.
o yüzden bende dayanamadım ve tartıldım tabi yine sonuç beklediğimden az ama bunada şükür diycem artık ama böyle gidersede motivasyonum düşecek diye korkuyorum .kilom 83.7
ama yarın yinede tartılırım sabah erkenden eğer daha az çıkarsam (tabiki bu tuvalete çıkmamlada ilgili kızlar bu benim büyük derdim 3 gündür ses seda yok) kesin gelir yazarım.
kilo yorumlarınıza teşekkür ederim ama beklediğim gibi olmadı niyeyse :S neyse salı günü hasretimin yaptığı diyete başlamayı düşünüyorum. salı çarşamba perşembe yaparım cumaya bakalım ne sonucu alırız.. şehir dışından gelince malzemeleri alayım da hazır olayım bakalım ne kadar işe yaricak tavuğu da çok severim yağsız tuzsuz göğüs eti yerim hiç sorun değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?