Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), mor lahana, ceyrek avokado, 10 siyah zeytin ve ayran

Ara
Bir avuc visne (10-12 tane)
Sutlu kahve

Aksam
Karni yarik (3 adet), koz lopez biber (5 tane) ve ayran

Ara
Sekerpare (3 tane)

Su 3+ litre
5000 adim

Birgaripanne Yawrukush

odul yapmadim ama sporu yaptim. bilgisayar 1 metre uzagimda ama uzanmak çok zor geldiginden alip da elime yazamiyorum raporu djsjs. ozet gecsem olmaz mi, 'her zamanki gibi yedim bisiler iste' seklinde djdjd
Bende ku usengeclik seninle kapisir:)
Daha gunduzun bir vakti, aksam olsaaaaaaaaa diye ic cekiyorum :))

Canim sekerpare ,kayisi olan sekerpare degil mi?
Oyle diye tahmin ediyorum, gayet guzel bir gun olmus.
Sadece spor biraz az kalmis...

Carb im yuksek oldu diye canim skldi.
Ben kalori hesabi hep yapsam oturur aglarim herhal. Farkinda olmadan Carb fazla aliyorum kesin.
Kalori hesabida yaptim zamaninda ve beni en cok yoran diyetlerden biriydi mental olarak..
Muhtemelen fazla kaciyordur carb ama su yedigin bence gayet diyete uygun..

Bende usengecim bugun. Yani spor videosu dedim de dedim. Daha yapmadim. Kitabim da bitti. Simdi cocuklarda yatmak uzere. Ben onlardan önce girdim yataga. 11 de evden cikmistik kutuphaneye gittik baya vakit gecirdik orda. Ama kendimi yoracak birsey yapmadim. Motive olamiyorum spora :/

selamlaar, Birgaripanne

sabah:

öğlen: 1 dilim ekmeğe 2 tk fıstıkezmesi + 40 gram muz

akşam:

bamyaya sümüklü mümüklü diyip sevmeyen varsa alın dümdüz fırına atın, 30 dk 200 derece, farkı fark edin.

su: şu an 1.2 lt. yatana kadar 2.5 ederim
spor: 8000 adım yürüdüm -400-+ 1 saat bantlı/dumbellı egzersiz -600-: 1000 puan

Cok guzel birgun olmus canim, odul yaptin mi?
Hemen not ediyorum, bugun tablomuzu yapayim :)
Ödül sayılır mı bilmiyorum da dün 2 öğün arası kuruyemiş yemiştim.
Ödül sayılırsa o ödül :) başka bir şey yok zaten.
Dün akşam da sporumu yaptım bu arada yine 45 dakika

Kalori hesabida yaptim zamaninda ve beni en cok yoran diyetlerden biriydi mental olarak..
Muhtemelen fazla kaciyordur carb ama su yedigin bence gayet diyete uygun..

Diyete uygun da benim vucuduma uygun mu
Bu sene Turkiye ye gidip tahlil yaptirmak istiyordum. Burda yapiyorlar oyle. Iste su yuksek su sebepden kilo veremiyorsun diye.

Online diyetisyene basvurayim dedim tahlil istiyorlar. Doktoruma desem sunun icin tahlil yaptirmak istiyorum diye. Yapmazlar..

Ah nerede filmini ve cogu Turk filmini bayilarak izlerim, ne guzeller ya...
Bizde çok.seviyiruz yeşilçam filmlerini o zamanda o teknolojiyle şimdiki sinemalardan daha güzel geliyor bana. Duygu yoğunluğu hemen geçiyor..
Bugün bende akşam çabuk olsun istedim. Dün bir rahatsızlık geçirdim ama anlamadim. Bugün daha iyiyim ama yorgun hissediyorum.

Tavuk var evde
200 gr tavuk ekledim
Sonra ketojenik kahve ekledim

Ve sonuc soyle
981 kalori
71 gr Carb
71 gr protein
45 gr yag

Sandevic ve Ilk ara fotosu atiyorum

ay sen 1200 kalori bile az dediğinden beri ben gönlüm rahat 1300-1400 alıyorum :) üzüldüğün şeye bak. iki gıdım kiraz bile yesen o carb tavan oluyor, üzme güzel canını ya

Bend gıda intolerans testi yaptırmak istiyirum ama yurt dışına gönderip yapıyorlar Türkiye de dolar la yapıyorlar zaten. Öyle bir imkan varsa bence değerlendirebilirsin canim

bamya dünyanın en güzel şeyidir, bayılma ötesi severim. ama tam bir ya sev ya terk et yiyeceği, sevmeyen de sevmiyor. 'ıyy o ne öyle sümüklü :s' diyorlar. hadisin oradan. aşşırı güzel.

Iyi olmaya çalışacağım inşallah kendimi biraz daha toparlayayım döneceğim tekrar
Canim dun cevap yazamamistim dort gozle bekliyoruz...

Niloyacim dun firsat bulup yazamadim yarisma gunu oldugu icin.
Janerizzoli arkadasimizin eski yazdigi yorumda sana, kisiligine ya da ahlaki degerlerine karsi bir saldiri oldugunu dusunmemistim, kendiside bunu dogrulamisti.
Sadece psikolog - danisan iliskisi hakkinda yorumlar yapti arkadaslar ve kac gun once oldu bunlar.
Konuyu kapattik, seninle guzel bir sekilde vedalastik ve hatta sohbete bekleriz her zaman dedik.
Senden bir ricam var, burada hepimiz kilo vermeye calisiyoruz, gerginlik-huzursuzluk oldugunda da takimimizin keyfi kaciyor, moraller bozuluyor.
Takimimizin huzuru icin lutfen gerginlikten uzak duralim olur mu, kal saglicakla canim... Niloyatospikk

Size yemeğe gelmek istiyorum. Zorla daver ettirecem kendimi

Canim sekerpare ,kayisi olan sekerpare degil mi?
Oyle diye tahmin ediyorum, gayet guzel bir gun olmus.
Sadece spor biraz az kalmis...
Evet meyve olan sekerpareymis kaptanım.. Ben tatlı olanı mi diye bir ah vah çekmiştim de

bamya dünyanın en güzel şeyidir, bayılma ötesi severim. ama tam bir ya sev ya terk et yiyeceği, sevmeyen de sevmiyor. 'ıyy o ne öyle sümüklü :s' diyorlar. hadisin oradan. aşşırı güzel.
Bende çok severim. Hiç öyle şeylide olmaz. Annemin tarifidir içine ya goruk suyu koyar eğer yoksada limon tuzu bir kaç tane hiç o dediginizden olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…