Canim gelll ,ozledikEvet canım pazartesi inşallah dönüş yapacağım
Bende ku usengeclik seninle kapisir:)odul yapmadim ama sporu yaptim. bilgisayar 1 metre uzagimda ama uzanmak çok zor geldiginden alip da elime yazamiyorum raporu djsjs. ozet gecsem olmaz mi, 'her zamanki gibi yedim bisiler iste' seklinde djdjd
Neden begenmedin kuzum bu menuyu?
Ben gayet begendim :)
Canim sekerpare ,kayisi olan sekerpare degil mi?Iyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), mor lahana, ceyrek avokado, 10 siyah zeytin ve ayran
Ara
Bir avuc visne (10-12 tane)
Sutlu kahve
Aksam
Karni yarik (3 adet), koz lopez biber (5 tane) ve ayran
Ara
Sekerpare (3 tane)
Su 3+ litre
5000 adim
Birgaripanne Yawrukush
Kalori hesabida yaptim zamaninda ve beni en cok yoran diyetlerden biriydi mental olarak..Carb im yuksek oldu diye canim skldi.
Ben kalori hesabi hep yapsam oturur aglarim herhal. Farkinda olmadan Carb fazla aliyorum kesin.
Bende ku usengeclik seninle kapisir:)
Daha gunduzun bir vakti, aksam olsaaaaaaaaa diye ic cekiyorum :))
Evet kaptanim, meyve olan. Masa basi gecti tum gunum. Uyuyana kadar 2 bin daha yaparimCanim sekerpare ,kayisi olan sekerpare degil mi?
Oyle diye tahmin ediyorum, gayet guzel bir gun olmus.
Sadece spor biraz az kalmis...
Ödül sayılır mı bilmiyorum da dün 2 öğün arası kuruyemiş yemiştim.Cok guzel birgun olmus canim, odul yaptin mi?
Hemen not ediyorum, bugun tablomuzu yapayim :)
Kalori hesabida yaptim zamaninda ve beni en cok yoran diyetlerden biriydi mental olarak..
Muhtemelen fazla kaciyordur carb ama su yedigin bence gayet diyete uygun..
Bende ku usengeclik seninle kapisir:)
Bizde çok.seviyiruz yeşilçam filmlerini o zamanda o teknolojiyle şimdiki sinemalardan daha güzel geliyor bana. Duygu yoğunluğu hemen geçiyor..Ah nerede filmini ve cogu Turk filmini bayilarak izlerim, ne guzeller ya...
Bugün bende akşam çabuk olsun istedim. Dün bir rahatsızlık geçirdim ama anlamadim. Bugün daha iyiyim ama yorgun hissediyorum.Bende ku usengeclik seninle kapisir:)
Tavuk var evde
200 gr tavuk ekledim
Sonra ketojenik kahve ekledim
Ve sonuc soyle
981 kalori
71 gr Carb
71 gr protein
45 gr yag
Sandevic ve Ilk ara fotosu atiyorum
Bend gıda intolerans testi yaptırmak istiyirum ama yurt dışına gönderip yapıyorlar Türkiye de dolar la yapıyorlar zaten. Öyle bir imkan varsa bence değerlendirebilirsin canimDiyete uygun da benim vucuduma uygun mu
Bu sene Turkiye ye gidip tahlil yaptirmak istiyordum. Burda yapiyorlar oyle. Iste su yuksek su sebepden kilo veremiyorsun diye.
Online diyetisyene basvurayim dedim tahlil istiyorlar. Doktoruma desem sunun icin tahlil yaptirmak istiyorum diye. Yapmazlar..
Canim dun cevap yazamamistim dort gozle bekliyoruz...Iyi olmaya çalışacağım inşallah kendimi biraz daha toparlayayım döneceğim tekrar
Niloyacim dun firsat bulup yazamadim yarisma gunu oldugu icin.Koskoca Niloya yazıyor ona dikkat etmediğin gibi yazdığıma da öylesine dikkat ettin terapistimin no sunu vereyim sana da uyguladığı prensiplerini inandığı yolda devam edeceğini sıradan psikologlar gibi hasta danışan ilgisi uygulamayacağını hastasıyla arkadaş gibi olup onlara ne kadar çok destek verdiğini sana da anlatmış olur he ne dersin?
Size yemeğe gelmek istiyorum. Zorla daver ettirecem kendimiIyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), mor lahana, ceyrek avokado, 10 siyah zeytin ve ayran
Ara
Bir avuc visne (10-12 tane)
Sutlu kahve
Aksam
Karni yarik (3 adet), koz lopez biber (5 tane) ve ayran
Ara
Sekerpare (3 tane)
Su 3+ litre
5000 adim
Birgaripanne Yawrukush
Evet meyve olan sekerpareymis kaptanım.. Ben tatlı olanı mi diye bir ah vah çekmiştim deCanim sekerpare ,kayisi olan sekerpare degil mi?
Oyle diye tahmin ediyorum, gayet guzel bir gun olmus.
Sadece spor biraz az kalmis...
Bende çok severim. Hiç öyle şeylide olmaz. Annemin tarifidir içine ya goruk suyu koyar eğer yoksada limon tuzu bir kaç tane hiç o dediginizden olmazbamya dünyanın en güzel şeyidir, bayılma ötesi severim. ama tam bir ya sev ya terk et yiyeceği, sevmeyen de sevmiyor. 'ıyy o ne öyle sümüklü :s' diyorlar. hadisin oradan. aşşırı güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?