İkimiz için de güzel bir hafta olsun
YENİ EŞ LİSTEMİZ
1.bnnu aydingelini
2.Yawrukush Yawrukush Begonya2
3.pesto26 esmeriiim
4.MotivatedAlready Melek Ada
5.ciseak77 JaneRizzoli
6. B bargaBirgaripanne Birgaripanne
7.Hyperborea17 M MaviFeslegen
8.Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2
KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTACEYDOS OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK
LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM
KENDİNİZE İYİ BAKIN
Evet canım pazartesi inşallah dönüş yapacağım
Bnde sizi çok seviyorum canım ıyiki varsınız
Bende yulafli omletime zerdecal koyuyorum zayiflattigina dair dusuncelerim var
Ben salataya bile atiyorum
Yyaaaa
Bu kadar da deil ama korkuyorum daha cok sarkar diye
Oda kar etmiyor etse ah ah
Hemen bakayim
B Beklenen2 canim bugunden itibaren donmeni beklicem ne kadar cabuk aramiza donersen motiven o kadar yukselir seni seviyoruz biz bir aileyiz
50 gr altı olsa daha iyi olurdu carb, ama bu da büyük bir yıkım yapmaz vücutta.Tavuk var evde
200 gr tavuk ekledim
Sonra ketojenik kahve ekledim
Ve sonuc soyle
981 kalori
71 gr Carb
71 gr protein
45 gr yag
Sandevic ve Ilk ara fotosu atiyorum
Benim esimde cok guluyor cezbetme beni diyoro nasıl bilek . Benimkiler tam kavuşuyor. Az ince olsun isterdim. Eskiden ayak bileklerine çok takardım kalın diye. Sonra çokta takmadım
Neredeyse herkeste yeme bozukluğu varmış gibi hissettim.
Bende çocuk yok ama göğüslerim biraz buyuk. O yüzden zıplarken istemsizce tutuyorum. Eşim çok gülüyor..
Ben tarik akan sen adile nasit diyor. Az öncede onların filmi vardı "ah nerede". Ne güldük. Konudan nereye geldim ben
Aksama doğru biraz protetik al bence
Bence ideal cokta sey yapmamak lazim ne bilim vucudun ihtiyaclarina da kulak vermek lazimTavuk var evde
200 gr tavuk ekledim
Ve sonuc soyle
981 kalori
71 gr Carb
71 gr protein
45 gr yag
Kuzuuum gelmemiş mesajınYok yok tebdil-i mekânda ferahlık vardır
Alıntı bekleyip durdu kuzum, ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. yeteneklisin epey
Bu da epey eskide kalmış bir alıntı olmuş ama neyse en iyisi bugün de çıkar bahçeye kaptiş kolaygelsin
Söyledim canım bunu da ama biraz iyileşene kadar yasaklamis böyle seyleri pansumana gelen hemşiresi. Çok teşekkürler yine de
Bu hafta il içi yer değiştirmeler var canım, ben de onla meşgulüm. Daha iyi bir okula geçmek istiyorum inş.Sana mesaj attım özelden Feyza'cım bakarsın bir ara
Tamamdırİkimiz için de güzel bir hafta olsunyalnız bana gruptan bildirim gelmediği için mesajlara geç dönüyorum ya da görmüyorum. Şimdiden kusuruma bakma
Elti kim kız. Benimki de ısırmadı öyle 1-2 kere ancadırHayir canim ilerleyen saatlerde acikirsin bak
Protein al
Eltin mi canim
Benimki Allaha sukur isirmiyor daha kizim isirirdi
Elim kaza eseri gordu demissin esin mi eltin mi elin miZaten oldum olası göğüslerimden utanırdım artık iyice utanıyorum. Geçen elim kaza eseri gördü de afacan iyice mafetmiş dedi
İyiyiz kaptanım şükür
Bende iyiyim canim, takimlar, listeler, sonuc listeleri derken her seyi biraz karistirdik onlarla ugrasiyorduk canim..İyiyiz kaptanım şükür
Seni sormalı?
Cok guzel birgun olmus canim, odul yaptin mi?ciseak77 Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush CEYDOS menümü paylaşmaya geldim.
Bayrama kadar sebze tüketmeye karar verdim. Ki bayramda et yerken mutsuz olmayım
Yumurta da yemeyeceğim bundan sonra. Miyom var bende iyi gelmiyormuş yumurta maalesef.
Proteinimi peynirden almaya çalışacağım.
Spor akşam 45 dk kardiyo; 180 puan. Su 3 lt. Yeşil çay falan işte bir de.
Ah nerede filmini ve cogu Turk filmini bayilarak izlerim, ne guzeller ya...o nasıl bilek . Benimkiler tam kavuşuyor. Az ince olsun isterdim. Eskiden ayak bileklerine çok takardım kalın diye. Sonra çokta takmadım
Neredeyse herkeste yeme bozukluğu varmış gibi hissettim.
Bende çocuk yok ama göğüslerim biraz buyuk. O yüzden zıplarken istemsizce tutuyorum. Eşim çok gülüyor..
Ben tarik akan sen adile nasit diyor. Az öncede onların filmi vardı "ah nerede". Ne güldük. Konudan nereye geldim ben
Aksama doğru biraz protetik al bence
Ödül ogununuzu bitirdiniz sporunuzu yaptiniz dimi
bnnu aydingelini Yawrukush Begonya2
pesto26 esmeriiim
MotivatedAlready Melek Ada
ciseak77 JaneRizzoli
B bargaBirgaripanne
Hyperborea17 M MaviFeslegen
B Beklenen2
Neden begenmedin kuzum bu menuyu?Tavuk var evde
200 gr tavuk ekledim
Ve sonuc soyle
981 kalori
71 gr Carb
71 gr protein
45 gr yag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?