- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Teşekkür ederim efenimvalla şahanesin
domatesimi yumurtamı peynirimi yemeden doymuyorum ben
Ricalar ricalarhemen bakayım mor rengini yidiğimine :) tişikkirliir
Bugün dondurma yiyip yarım saat yürüdüm. Pazartesi günü hocam benden acısını çıkarırÖdül ogununuzu bitirdiniz sporunuzu yaptiniz dimi
bnnu aydingelini Yawrukush @L O L
@pesto26 @esmeriiim
MotivatedAlready @melek ada
@ciseak77 @JaneRizzoli
B bargaBirgaripanne
Hyperborea17 M MaviFeslegen
@Beklenen2
Ya şu kitapta neleri yeme diyordu tam olarak:)
Ya şu kitapta neleri yeme diyordu tam olarak:)
Sabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Canim patates kizartmasini odule sayiyorum, iyi yorulmussun bugun..İyi geceler kızlar. Bugün gelemedim. 20 kilo domatesten sos yaptık pertim yine çok şükür
sabah: patates kızartması 1 porsiyon,3yk domates sosu. 2 dilim ekmek. 1 tk bal 1 tk tereyağ salatalık, 2 bardak çay
ara yok
akşam: 1 porsiyon kıymalı bezelye, 5minik dilim kavun
ara: 3 dilim karpuz(minik parçalar )
su: 2 lt anca olmuştur.
Spor pazara gidip 25 kilo ağırlıkta malzeme taşıdım. 5000 adım ve sürekli hareket ama telefon hepsini kaydetmiyo tabi
bnnu
Keyifli okumalar diyim Baharim :)
Odulun olmus canim dondurma ,limonata..Sabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Öğle: şeftali ve bir avuç kiraz
Akşam: 3 köfte,2 parça et,salata,ayran
Annem geldi bugün. Akşam kafeye gittik 2 bardak şekersiz çay,1 bardak limonata,bir top dondurma yedim.
Su: 1,5 lt (yeni su sipariş ettim)
Spor: 30 dk yürüdüm
Keyifli okumalar diyim Baharim :)
Valla yoruldum kaptanım. Hatta sokağa girdiğimde kollarım iyice gitti bi adamcağız abla yardım edeyim istiyosan dedi. Sağol abi eve geldim dedim ama 1 saat ağrıdı kolum. Allahtan pazar arabası vardı olmayaydı mümkünatı olmazdı taşımamın. Ödüle sayalım. Bugün sabahki kilomu çok sevmiştim yarın fırlar sağolsunCanim patates kizartmasini odule sayiyorum, iyi yorulmussun bugun..
Ben şimdi sızmayı düşünüyorumUyumadiniz mi kizlar :))
Canim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz bir elin parmaklarini gecmiyor.ya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???
dsklfj teşekkür ederim.
Sirf boyle marketten -pazardan esya tasimaktan dolayi annem asansorlu eve tasindi..Valla yoruldum kaptanım. Hatta sokağa girdiğimde kollarım iyice gitti bi adamcağız abla yardım edeyim istiyosan dedi. Sağol abi eve geldim dedim ama 1 saat ağrıdı kolum. Allahtan pazar arabası vardı olmayaydı mümkünatı olmazdı taşımamın. Ödüle sayalım. Bugün sabahki kilomu çok sevmiştim yarın fırlar sağolsun
Bizdede allahtan asansör var ama hafif rampa tırmanıyorum orası bitiriyo beni.Sirf boyle marketten -pazardan esya tasimaktan dolayi annem asansorlu eve tasindi..
Bende evin tek alisveris yapaniyimdir yillardir ama neyseki kat kat tasimiyorum posetleri, duz ayak burada evler..
Guzelce dinlen canim...
Tövbe Yarabbi o nasıl ekmek ismiya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???
dsklfj teşekkür ederim.
25 kilo taşıdım deyince bir şok yaşamıştım zaten. Ben karpuzu kapı girişinden yuvarlayarak mutfağa götürüyorumValla yoruldum kaptanım. Hatta sokağa girdiğimde kollarım iyice gitti bi adamcağız abla yardım edeyim istiyosan dedi. Sağol abi eve geldim dedim ama 1 saat ağrıdı kolum. Allahtan pazar arabası vardı olmayaydı mümkünatı olmazdı taşımamın. Ödüle sayalım. Bugün sabahki kilomu çok sevmiştim yarın fırlar sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?