Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel bir menü olmuş canm afiyet olsun ben bugünkü menümü paylaşmayacam. Sınav görevim vardı bütün günü abur cuburla geçiştirdim.

Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum

of okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli

akşam yemeğini az yemişsin sankim, yetti mi o kadar? salata da yeseydin accık. eline sağlık

of okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli
Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.

tamamdır dostum :) pandemi sonrası kesilip biçilcez he mi

Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum
valla şahanesin
domatesimi yumurtamı peynirimi yemeden doymuyorum ben

Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.

ay yoook hiç tek tek araştırmaya zaten mecalim yok. şimdi adam tahıl beyin'de bi liste vermiş yenmeyecek bin tane yiyecek var. baktım ben 999'unu zaten yemiyorum. bi yediğim yulaf. ona da not düşmüş, glutensiz olsun diye. he dedim bi heveslendim bakim bunun glutensizi var mı acep diye, oradan çıktı arayışım. normalde pakedin arkasında bi kaloriye bakarım içeriğe dikkat etmem çok

Eğer organik bir şeyler arıyorsan reklam olmasın bir tane çok ünlü mor renkli online market var oradan almıştım organik yulaf fotosunu koyuyorum

Eklentiler

• IMG_20200725_230513.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…