Çok güzel bir menü olmuş canm afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf
Akşam
3 çk bulgur pilavı yanına şinitzel (ödül)
Cacık 1 kase
1 avuç fındık
Soda
Daha sonra da sütlü kahve
Su: 2,1 L
Spor: 6000 adım 300 puan
Melek Ada
Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum
Dur bakayim ben evdekine gluten var mi yok muof okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli
Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.of okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli
Oglen manti tukettim ya canimakşam yemeğini az yemişsin sankim, yetti mi o kadar? salata da yeseydin accık. eline sağlık
tamamdır dostum :) pandemi sonrası kesilip biçilcez he mikorkma korkma. günlük hayatta sinekten bile korkarım ama sözkonusu sağlık olunca onun korkusu diğer tüm korkuların önüne geçiyor. benim de burnumdaki deviasyonu düzelttirmem lazım ama idare ediyoorum yeaa diyerek yaptırmıyorum. pandemi bitsin el ele girelim bari ameliyatlara :')
Abovv yarın daha dikkatli olalım pazartesiye eksiyle başlayıp motive olalımÇok güzel bir menü olmuş canm afiyet olsunben bugünkü menümü paylaşmayacam. Sınav görevim vardı bütün günü abur cuburla geçiştirdim.
valla şahanesinBen normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum
ben if yapıyorum :)Bir de en erken 10.30 da yiyorumdur ondan da olabilir tabi
Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.
Oglen manti tukettim ya canim
ama ... ama... ama öyle demeyeydiktamamdır dostum :) pandemi sonrası kesilip biçilcez he mi
Dolu dolu 3 kasikay 3 kaşık denince benim gözümün önüne kuş kadar şey geliyor valla. 3 kaşık mantı değil ne bileyim pizza yedim desen de he afiyet olsun derim.
Dolu dolu 3 kasik
e ama kescekler napiimama ... ama... ama öyle demeyeydik
Eğer organik bir şeyler arıyorsan reklam olmasın bir tane çok ünlü mor renkli online market var oradan almıştım organik yulaf fotosunu koyuyorumay yoook hiç tek tek araştırmaya zaten mecalim yok. şimdi adam tahıl beyin'de bi liste vermiş yenmeyecek bin tane yiyecek var. baktım ben 999'unu zaten yemiyorum. bi yediğim yulaf. ona da not düşmüş, glutensiz olsun diye. he dedim bi heveslendim bakim bunun glutensizi var mı acep diye, oradan çıktı arayışım. normalde pakedin arkasında bi kaloriye bakarım içeriğe dikkat etmem çok
Eğer organik bir şeyler arıyorsan reklam olmasın bir tane çok ünlü mor renkli online market var oradan almıştım organik yulaf fotosunu koyuyorum
Ya şu kitapta neleri yeme diyordu tam olarak:)hemen bakayım mor rengini yidiğimine :) tişikkirliir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?