Asansor iyi ki varmis canim..Bizdede allahtan asansör var ama hafif rampa tırmanıyorum orası bitiriyo beni.
sen nasılsın kaptanım? Hafta sonun nasıl geçiyor
Canim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz 1 elin parmaklarini gecmez.
Bu sebeple bilimsel ya da arastirma kitaplarini ingilizce okumak en dogrusu oluyor.
Sapiens kitabini okumustum, yazarin yeni kitabini aldim 1-2 gun once elimdeki bitsin heyecanla baslayacagim bu kitaba..
Bu arada bu kitabin yazariyla eger mumkun olursa tanisacagiz, soyle ki , esimin is yerinden arkadasinin kankasi imis..Hatta kitaplar basilmadan bu kankada okuyuculuk vs yapmis, ayyy cok heyecanli , dinimiz,suphaneke amin :)))
Afiyet olsun canımSabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Öğle: şeftali ve bir avuç kiraz
Akşam: 3 köfte,2 parça et,salata,ayran
Annem geldi bugün. Akşam kafeye gittik 2 bardak şekersiz çay,1 bardak limonata,bir top dondurma yedim.
Su: 1,5 lt (yeni su sipariş ettim)
Spor: 30 dk yürüdüm
Bulusursak gizlice foto cekip atarim size :)))ayyyyy ne heyecanlı. çok şanslısın <3 3 ben de sanırım adı 21. yy için 21 ders olan kitabını okumuştum, sapiensi bitirememiştim ama çok sevmiştim.
Subhanekeyi supangle diye okumakCanim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz bir elin parmaklarini gecmiyor.
Bu sebeple bilimsel ya da arastirma kitaplarini ingilizce okumak en dogrusu oluyor.
Sapiens kitabini okumustum, yazarin yeni kitabini aldim 1-2 gun once, elimdeki bitsin heyecanla baslayacagim bu kitaba..
Bu arada bu kitabin yazariyla eger mumkun olursa tanisacagiz, soyle ki , esimin is yerinden arkadasinin kankasi imis..Tesadufun boylesi..Hatta kitaplar basilmadan bu kankada okuyuculuk vs yapmis, ayyy cok heyecanli , dinimiz,suphaneke amin :)))
Tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz saying seyircilerrrrrSubhanekeyi supangle diye okumak
Kız yoksa mümkün olmaz taşıyamam kii. Ama damacanayı sırtlandığım doğrudurTövbe Yarabbi o nasıl ekmek ismi
25 kilo taşıdım deyince bir şok yaşamıştım zaten. Ben karpuzu kapı girişinden yuvarlayarak mutfağa götürüyorum
Araba varmis yine
Ay ne güzel kaptanım ufakta olsa bi bahçe insanı mutlu ediyor.Asansor iyi ki varmis canim..
Iyiyim bahcem senlendi, bunaldikca bitkilerimin yanina atiyorum kendimi..
Sagol sordugun icin.
Cocuklarla su gibi geciyor gunler
Oooooffff bide üzerine dondurmaaaaSubhanekeyi supangle diye okumak
Kitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤Ileride ben bir kitap yazacagim yurumeye dogdu olacak ismi..
Omrum olurda yaslanirsam, yaslilik hayallerimin arasinda bu, hatta kitabima dikkat cekmek icin oldugum ulkeyi (artik nerede olursam o zaman) yuruyeyim diyorum..
Yaslanincada ne yurunur ya simdiden patlak verdi bu hayal :)))
Kolaylikla hallolur insallah canim..Kız yoksa mümkün olmaz taşıyamam kii. Ama damacanayı sırtlandığım doğrudur
Ay ne güzel kaptanım ufakta olsa bi bahçe insanı mutlu ediyor.
valla bana o zaman geçmiyo bunalıyoeu emmesindeninşallah bıraktırıcaz gün çok yaklaştı tırsıyorum
Evet arkadasi alalim memur bey , oklava gelmeden alalim lutfenOooooffff bide üzerine dondurmaaaa
Çok ısrar ettim cuma günü eşime sufle yiyelim diye ama ikna olmadiTehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz saying seyircilerrrrr
Birazdan gazoz ve supangle servisimiz baslayacak
Neden olmasin , ilk musterilerinde biz oluruz..Kitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤
Ben henüz lisedeyken o zamnda tekstil okuyorum tabi.. hayallerim vardı bir butik acmakla ılgili.
Rüyamda cinar yaprağı logolu delimavi tabelası görmüştüm
Nic olarak kullanıyorum ama birgün marka ismim olur mu olur
Al beni memur bey al alEvet arkadasi alalim memur bey , oklava gelmeden alalim lutfen
Keske bugun yeseydin ya da cikilatali bir odul yapsaydin evdeki imkanlarla..Çok ısrar ettim cuma günü eşime sufle yiyelim diye ama ikna olmadi
Sonra kendi 2 servis bici bici yedi tabibende onu yemedimiçinde kaldı çikolata aski
Ay hic bu muhabbetlere yetisemiyordum, 10 saat saat farkina kursun sIkiyorum suan...Al beni memur bey al al
Nutella yedim.2 kaşıkKeske bugun yeseydin ya da cikilatali bir odul yapsaydin evdeki imkanlarla..
Ben aklimda olan bir seyi odulde yemezsem o hafta motivasyonum yerlerde oluyor...
Maske yaptim ben yuzumde onu bekliyrkumAy hic bu muhabbetlere yetisemiyordum, 10 saat saat farkina kursun sIkiyorum suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?