- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
ben bu ara çakma sarışın olmayı dahi becerememiş, saçında turunculukları olan, aslında kahverengi saçlı, buğday tenli, yüzündeki tüyleri çok da sarı olmayan ama çok belli de olmayan biriyim. çenemde 3 tane kalın kıl vardı benim bundan 5 sene önce. ben kendim erasmusta bir görmemiş edasıyla ev tipi lazer epilatör aldım ilk iş o 3 kıla dıkşın!ladım. o 3 tüy oldu, söylemekistemeyeceğimkadar tüy. özellikle çenemdeki oluşumdan ötürü ben de gerçekten cımbızla yakın kanka oldum. gelgelelim bu ara 6 ay kullanımdan sonra yasmini bıraktım ve yüzümdeki ve çenemdeki tüylerde gerileme var. kiloyla hormonları biraz daha yoluna sokarsam bence umut vaadediyorum bile denebilir.
Asker anisi anlatmayan, evlenmek isteyen bir sevgili..yiihuuu evet. yani aslında hem bayağıdır hiç görüşmemişiz gibi de ama bir yandan hiç ayrılmamışız da gibi de, kafam karıştı biraz. abarta abarta anılarını anlat hadi şimdi dedim, yok be paso yer sildik dedi. etkilendim ah dedim işte benim sevgilim!!
Canim ev tipi lazer cihazlarini yuze kullanmamak gerekiyor.
Misal benimki siddetli bir sekilde yuze ve hatta hassasiyete bagli olarak gerekirse ozel bolgeye bile kullanilmamali diyor.
Hormonlardan kaynaklaniyordur bu durum.
Ben naturalist insanlara bayiliyorum, kendim her ne kadar yapamayacak olsamda hayat boyu, hiccc kil-tuy dertleri yok, misssss..
Betimlemen güzeldi . Mistik bir hava esti buralardaO çenedeki yüzdeki tüyler regl alakalı gerçekte . O düzene girerse onlardan kurtulursun bence.u
Asker anisi anlatmayan, evlenmek isteyen bir sevgili..
Baharcim seni ellerimizle bu cocukla evlendirecegiz, haberin olsun..
Ayyy bende severim zalimiiii, ne guzel giderdi yemeklerle..kaptanındannn gelineee, 1 kolii mountain dew alabilir miyim çok özledim skldjfas
Kizlar esim arkadasiyla bulusmaya gitti aylar sonra bugun.
Eldivenli-maskeli, yetmezmis gibi dezenfektan ve dezenfektan islak mendillerde verdim yanina.
Kahve neyim icersen sil her seyi diye.
Adim gibi eminim rezil olmayim diye yapmamistir:)
Cocuklar cizgi film izliyorlardi sizle sohbet ederken sIkIldilar, es kisiside yok , ben yavastan kuzularla azicik oynamaya geceyim.
Harika bir sohbetti, sizle sohbet etmeyi ozluyorum...
Canimmm iyi geceler..aaayy ben de seni <3 iyi eğlenceler sizlere, gününüz müthişli geçsin
Optum canim iyi istirahatler...Bende kaçar. Iyi geceler kızceler. Çok verimli bir geceydi ❤❤❤❤
Bir şey sorabilir miyim? Biz eş miyiz,ben mi kaçırdım?ciseak77 Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush @Ceydos menümü paylaşmaya geldim.
Bayrama kadar sebze tüketmeye karar verdim. Ki bayramda et yerken mutsuz olmayım
Yumurta da yemeyeceğim bundan sonra. Miyom var bende iyi gelmiyormuş yumurta maalesef.
Proteinimi peynirden almaya çalışacağım.
Spor akşam 45 dk kardiyo; 180 puan. Su 3 lt. Yeşil çay falan işte bir de.
Bir şey sorabilir miyim? Biz eş miyiz,ben mi kaçırdım?
Ellerinize saglik canim..Gunaydin
YENİ EŞ LİSTEMİZ
1.bnnu aydingelini
2.Yawrukush Yawrukush Begonya2
3.pesto26 esmeriiim
4.MotivatedAlready Melek Ada
5. @CİSEAK77JaneRizzoli
6. B bargaBirgaripanne Birgaripanne
7.Hyperborea17 M MaviFeslegen
8.Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2
Merhaba kızlar sizi çok ozledim kisa bir tatil ve +4 kilo ile dondum yarışmaya.
Yeni hedefim 58 yani vermem gereken 10 kilo var.
O 4 kilo yu nasil almayı başardın diye sormayın lutfen
Ama yine bu kiloları versem versem burda veririm.
Başınızın belası oldum resmen bir turlu kurtulamadınız?
ya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???
dsklfj teşekkür ederim.
Hayirlisi ile olur insAllah canim ben kaliplarimi veririm sana emzirme penyesinde iyi para var gelecek vaat ediyorKitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤
Ben henüz lisedeyken o zamnda tekstil okuyorum tabi.. hayallerim vardı bir butik acmakla ılgili.
Rüyamda cinar yaprağı logolu delimavi tabelası görmüştüm
Nic olarak kullanıyorum ama birgün marka ismim olur mu olur
Evet birebir sahidim hele marasta ki bir dugun salonu 1 kaliteMarasta düğünde gelin pastası yerine dondurma dağıtıyor . Olur mu olur
Dur bende deneyim ama benim burnumda kil da var irsiHiç-bir maske öyle cart diye çıkarmıyor ama ben agdayla denedim bütün maskelerden çok çıkarıyor. Hazır ayda bezleri varya onlarla
Kıl orda mi kaldiHayatimda ilkkez yuze yapisan turde maske aldim ,hep surulenlerden aliyordum.
Neyse yaptim 10dk bekledim soyacagim maskeyi..
Aman Allahim bu nasil aci ,cilt diye bisey kalmadi ,komple deriyi aldi goturdu zalimmmmmmmmm
Hosgeldin canim hic olur mu oyle seyMerhaba kızlar sizi çok ozledim kisa bir tatil ve +4 kilo ile dondum yarışmaya.
Yeni hedefim 58 yani vermem gereken 10 kilo var.
O 4 kilo yu nasil almayı başardın diye sormayın lutfen
Ama yine bu kiloları versem versem burda veririm.
Başınızın belası oldum resmen bir turlu kurtulamadınız?
Canım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?