Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pandemiden sonra da gel el ele senle lazere gidelim :')

Ayy olur yaa hemde miss gibi olur. Özellikçe çenem için ya diğerlerini öyle böyle ağda ile hallediyorum daa çenem çok kötü..

ben yıllar yıllar ama en az bi 10-12 yıllar önce bi epilatör aldım, yanında da minik boy epilatör veriyorlardı pille çalışan. ne diyeyim sana, 3 sarma uzunluğunda *diyet grubunda benzetme bu kadar oluyor...* onunla alıyorum, 2 saniyede bitiyor. şimdi tabi çok daha teknolojikleri vs çıkmıştır da.....

Su regl agrilarina bir care bilen var mi kizlar
Ölüyorum bel ve kasik agrisindan. Agri kesici kalmamis. Normal de cok kotu olmadan almam. Suan berbat agriyor.
Saat 11 de brunch a gidecegim birde kiz kardesim ve gelinimiz ile. Nasil gidecegim

ay çok da saat geçmiş ama, bulaibildin mi bir çare? sıcak su torbası? hiç bilemedim

Ben bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptim

Ben bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptim
Biz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…