Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim, ne zaman donuyordun evine?
Nasil geciyor zamanin?
Bayramın 2.ci günü dönüyoruz inşaAllah. Dönseydim bi düzenim olurdu inşaAllah böyle çok düzensizim Zamanım dolu dolu geçiyor bol bol geziyoruz bugün yayladaydık yeni geldk eve dışarda yemek yemeye gidecez şimdi

Selamlar
bugünki menüm

sabah:
1 h yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar
2 dilim süzme beyaz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 yk kaymak

Ara:
1 ceviz
3 kaju

Öğle (16.00 civarı)
1 p urfa ( sadece et yedim ekmek yok salata da yiyemedim bebekle dışarıdaydık fırsat olmadı)

Su: 1 litre( 2 yaparım uyuyana kadar, dışarıda çok içmedim)
Spor: dışarıdaydık bol yürüyüş , ev işi bebeğim derken 350 puan
Yawrukush CEYDOS aydingelini

Ohh ne guzel aile gibisi var mi, nasil ozendim..
Keyfiniz bol olsun canim..

Aksam neden yemedim canim?
Guzel birgun olmus, sadece su biraz az, 2 lt yaparsan super olur :)

Hoşbuldum özgecim iyim , bayrama tatil planları var ona hazırlıklar var koşturmaca geçiyor günler, sen nasılsın
Ooo ne guzel canim, keyfiniz bol olsun :)
Bende iyiyim ,bizimde 8 agustosta arkadaslarimiz 1 haftaligina cok guzel bir yere rezervasyon yaptirmislar, 1 haftalik deniz tatili, bizede gelin beraber takilalim dediler, kalacak ev bakiyoruz, bulabilirsek gitmek niyetindeyiz, son dakika oldugu icin yer bulmak biraz zor ,bakalim. :)

Selamlar

Biz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirim
Elinize saglik afiyetle tuketin canim

Birgaripanne cok güzel gorunuyor. Ben de bayramdan sonra denemek istiyorum

Umarım bulursunuz canım, değişiklik her saman güzrldir , bir de adı tatilse
Cok acsan hafif birsey ye canim, emziriyorsun ve bence az yiyorsun:)
Canım istemiyor , ben zaten normalde de çok yemem sanırım o yüzden doğum öncesi kiloma çabuk döndüm , çünkü eskisinden çok koşturuyorum, suyu 2 yaptım 2.5 da yaparım
Size iyi eğlenceler

İyi akşamlar herkese

9.20: yarım muz, bir yk helva
11.30: iki tam buğday unundan krep, bir dilim peynir, zeytin, bir yk fındık krema
16.00: bir kase yoğurtlu müsli, muz
18.30: 3 kaşık kabak sote, yarım haşlanmış tavuk butu

Su: 2,5 litre
Spor ev işleriyle uğraştım
MotivatedAlready

Ben geldiiimmm Yawrukush Birgaripanne Arrietty_ CEYDOS
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım.

Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…