Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşallah canımm..umarım bundada öyle olurr..ben sütüm çok az..mama veriyorum çoğunluklaa.anne sütü azınlıkta yanii..onun için söylenen herşeyi deniyorum..dengeli beslenmeye çaılıyorum ama bazı şeyleri denemezsem oğluma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyoo..helva, kısır gibi mesela((

tamam canim öyle yaparim..

iyi aksamlar kizlar,agrilarima ragmen 90 dk sporumu yaptim geldim,dusumu aldim,simdi yesil cayimi iciyorum,oh degmeyin keyfime :)
maşallah canım yaa..beni hiç bir kuvvet götüremezdi..azmine hayranımm..

gündüz çok zayıf bencee..

nice mutlu yıllara annacımm..

ayy negüzelll..70 lerr..bende incemm..çok yakında inşallahh..darısı başıma:)

canım nane koklamak ,çayına çubuk tarçın koymak,salatalığın üstüne dereotu koyup yemek tatlı ihtiyacını gideriyo denenmiştir önerilir

hımmbu bilgi güzelmişş.hem dereotu sütte yapıyooo..mutfağa gidiyorumm..

kızlar yaa liptonun yeşilçayını aldım bergamot aromalıı..o kadar acıkiiii..içilmiyo resmenn..önceden doğadanı içiyodum süperdi..

kızlar yaa liptonun yeşilçayını aldım bergamot aromalıı..o kadar acıkiiii..içilmiyo resmenn..önceden doğadanı içiyodum süperdi..

bende türkiyeye gittigimde doganin salmasini stok yaptim onu iciyorum ama demleli olanida varmis o daha güzel diyolar ben bilmiyodum bilseydim onu alirdim,he bide tarcinli karanfilli var idare ediyoruz iste ,bayila bayila icmiyorum yani :)

**4. TAKIM 205. ETAP**

Anna_maria(65.0
nidah( 62.1 /
hasretim34(66.2
qiz3mm ( 65.2 /
lethem ( 49 /
mersa ( 84.2 /83.7/0.5 / %0.59)
bijoux ( 81.1/79.5 / 1.6 / % 1.97)
deniz1984( 89.1
obur ( 74.6 / ) 150.Etapta 5.takimdan ayrilmisti,tekrar aramizda
ohcanimadegsin( ) 171.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO

bu arada biberiye işe yarıyo galiba..dün ölçtüm bi kaç santim gidivermişş..şu anda -900 üm ama ondan mı biberiyeden mi bilmiyorumm..sonuç olarak sizin kadar spor yapamıyorumm..bugunde sürecem yarın toplamda kaç santim gittiğini yazarım

selamlaar

bence de doğadan daha güzel ayrıca ben doğuşun karanfilli tarçınlısını aldım o da güzel

kızlar bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmekle pey, zeytn çay
ara çubuk kraker
öğle 1yum, 1 dom 2 biberli menemen, peynr 1 dilim ekmek, çay
ara yapmam sanırım
akşam karnabahar salatası yoğurtlu (dün keşfettim gayet güzel oluyomuş)

kızlar kusura bakacaksınız ama bu sabah tartıldım moralim bozuldu bu hafta -200 deyim yarın sabah tartılıp yazabilirsem ne ala yoksa 49.2 geçersiniz

ablacım sen söylemiştin ya eski takımdayken phyto slim.belki faydası olur bende bir kayısı daha yedim bide iş yapmaya başlim bakalım belki hareketlenince bişeyler olur.
o ödem attırıyo ablacım bagırsaklarla pek alakası yok :/ ama onu düzenli iç çok faydasını görüceksin..

ben çaykurun minik tenekedeki demleme bergamutlu yeşil çayını içiyorum çok memnunum valla..

Son düzenleme:

49 muuuuu cnm ne kadar zayıfsın öyle

mersa Allah kolaylık versin,tam ergenlik dönemi,hatırlıyom da annem ne dese tersini yapasım gelirddİ:)
babanın destek olması lazım kesinlikle..inşaallah biran önce kilolarından kurtulur kızın.

lilineva tavsiyelrn için sağol cnm,çaydan bahsetmişsin ama adaçayının sütü azalttığını duymuştum ender saraçtan..

kızlar bende yeşilçayı aktardan alıyorum,kendim demliyorm,içine çubuk tarçın,karanfil,limon falan atıyorum güzel oluyo.

senin kilon için az bi rakam değil canım üzülme az olsun öz olsun:) ya hiç veremeseydin,moral bozmaa...
aralara meyve sıkıştırıverseydin:)menü fena değil..

menüm:

sabah
1yum,kahvaltılık,limonlu boll yeşillik,az reçel,2dl ekmek

ara:yarım havuç

öğle:2tane ızgara köfte,3kaşık erişte,salata,yoğurt,çorba

ara:meyve-azleblebi

akşam:çorba,pırasa,yoğurt,salata

ara:meyve

yani sık sık yemek iyi değil diyor öyle mi?:)
aslında peygamber efendimiz 2 öğün yermiş die biliyorum,sabah-akşam. biz 6 öğüne çıkardık:)
doyumsuzluk var biraz,sık sık yeme ihtiyacı hissediom ben şahsen:) gerçi metab.düşüo bilmemne die de yemeye çalışıyorum.
2yumurta demiş,teryağ demiş..:) ezber bozan öneriler ama beğendim,sağol canım

piyasadaki bütün yeşil çayları denedim ama pek memnun kalmadım en iyisi aktardan dökme almak onlar daha ii bence
yeşilçay demişken bi bardak içiyim bari

bende o çayı içiyorum buda işe yaramıyor diyodum .benim bildiğim yada bana en iyi gelen kabızlık için yürüyüş bide semiz otu bende çok işe yarıyor.

bijom dün eşime tüm marketleri dolaştırttım bergamotlu sallama yeşil çay diye tabiki oda bulamadı bende bi güzel hakladım nasıl bulamıyosun diye kız boşuna bağırmışım o kadar ama olsun iyi yapmışım azcık sinirim yatıştı kızgındım zaten.bende onu bulamayınca sallama sade yeşil çay buldum onu aldım çileklisi bile var ama bir türlü bergamotu bulamadıkkkk.neyse bu günde teneke kutuyu arattırimmmm.:)))

49 muuuuu cnm ne kadar zayıfsın öyle

canım 49 az gibi ama boyum çok kısa. kilolu görünüyorum dışardan hiç zayıf diyen olmadı şimdiye kadar

senin kilon için az bi rakam değil canım üzülme az olsun öz olsun:) ya hiç veremeseydin,moral bozmaa...
aralara meyve sıkıştırıverseydin:)menü fena değil..

nidaaaah yanlış yazmışım 49.2 dedim ya malesef + olcak o +200

canım 49 az gibi ama boyum çok kısa. kilolu görünüyorum dışardan hiç zayıf diyen olmadı şimdiye kadar

nidaaaah yanlış yazmışım 49.2 dedim ya malesef + olcak o +200

hmmmm +200 he:) olmamış bu ama haftaya toparlarsın inş canım spor yap

akşam menüme 3 kaşık pilav ve cacık da ekledim ama pişman değilim bulgur süt yapıyo bebeğime yarıycak:))

bulgur bende de süt yapıyo sanki,ama öğlen yemeye çalışıyorum genelde.hoş,akşam yediğim de oluyo ımmm miss çok severimm afiyet olsun:)

**4. TAKIM 205. ETAP**

Anna_maria(65.0
nidah( 62.1 /
hasretim34(66.2
qiz3mm ( 65.2 /
lethem ( 49 /
mersa ( 84.2 /83.7/0.5 / %0.59)
bijoux ( 81.1/79.5 / 1.6 / % 1.97)
deniz1984( 89.1
obur ( 74.6 / ) 150.Etapta 5.takimdan ayrilmisti,tekrar aramizda
ohcanimadegsin( ) 171.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…