- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Yitik şifayı ilk defa burada okudum tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama biraz araştırdım güzel bir şeye benziyor bol bilgiliTarhana pisiriyoruz kaptanim
Kaptanim ben cok istiyordum masAllah sen beni gectin
Bende yitik sifaya merak sardim ama anca 1 seviyeyi bitirirsem devam edebilirim gibi bakalim bayramdan sonra denicem umarim basaririm bayagi notlar alip heryeri uyarilar ile kaplamam lazim evde anca oyle olur
Ben face den 1 seviyeyi okudum bayagi mantikli ve ust uste seviyelerle destekliyor if gibi iki ogun yasaklar var ve sivi gidalarin suresi varYitik şifayı ilk defa burada okudum tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama biraz araştırdım güzel bir şeye benziyor bol bilgili
Yaparsın yaparsın
Şöyle ki 16 saat aç 8 saat tok oluyorsun. Ben 2 ana öğün yiyorum sabah 10-11 gibi ilk öğün ikincisi de saati 5-6-7 arası oluyor16/8 noluyordu
Sabah 8 aksam 6 mı
Ben 11/7 yapmıstım bır ıkı guncuk
Ne kadar tuhaf demi bası dıyestisyenler 6 öğün dıyor bazısı 2 ılgınc
Ben bunu bir araştırıcam bakalım bir, teşekkür ederimBen face den 1 seviyeyi okudum bayagi mantikli ve ust uste seviyelerle destekliyor if gibi iki ogun yasaklar var ve sivi gidalarin suresi var
Kızlar niye herkesin msjinin altında kilosu falan yazıyor bnde yazmıyor nasıl yaptınız onu
Afiyet olsun canımYawrukush M MaviFeslegen Birgaripanne
Sabah: çörek otlu peynir,1 dilim salam,domates,salatalık
Ara: şeftali
Öğle: 4 kaşık pilav
Ara:10 fıstık
Akşam: mercimek çorbası 2 sosis
Su:2lt
Spor: regl sancısı yeter
Ben okudum 6 seviyeye kadar bayagi yapanlar var azimli olup 13 kilo vermisim yitik sifanin kacinci seviyeye gelebilirsem gelicem yiyerek bozmam insAllah ta esim sıkıntı cikarabilirBen bunu bir araştırıcam bakalım bir, teşekkür ederim
Aksam salatada vardi unutmusum canimaccık da salata yeseydin tansu, az yemişin bence. ben de uyuyakalmadan yazayım kendimi:
sabah: ekmek 1 dilim
Eki Görüntüle 2669466
öğlen: 2 tk fıstık ezmesi, 5-6 gramlık bi ekmek parçası ile
akşam: hindi- bezelye, yoğurt ve sarımsak tozu
Eki Görüntüle 2669467
spor: bugün programımda boş gün sadece yarım saat kadar yürüdüm
su: 2.5
Ben baktım seviye 1 e de yulaf yasak diyorBen okudum 6 seviyeye kadar bayagi yapanlar var azimli olup 13 kilo vermisim yitik sifanin kacinci seviyeye gelebilirsem gelicem yiyerek bozmam insAllah ta esim sıkıntı cikarabilir
Aksam salatada vardi unutmusum canim
Teşekkürler canimselaaam, yukarda kullanıcı adına tıkla, sonra hesap detaylarına. aşağı in, 3 kutu var boyunu kilonu vs soran, onları doldurunca senin de çıkacak
Benim icinde imkasiz geliyor gibiydi ama yapmaya karar verdim son seviyede 5 gun aclik orucu var o kafami karistirdi diyebilirsin ilk 5 ini yaptinda 6 da mi takildin diye ama agiz kokusu ter kokusu idrar kokusu ve koyulasma olacakmis bilemedim neyse hele bir baslayalimBen baktım seviye 1 e de yulaf yasak diyorben orda gittim bana uygun değil ama yapanın elinden öperim helal olsun derim
Ben sık yiyince daha çok acıkıyorum ve aklım hep yemekte oluyo. Ama tabi kişiye göre değişen bişey. Acıkınca peynir ve badem yiyyorum genelde, yağ içerdikleri için doygunluk hissi veriyorlarBanada cok sık aralıklı geldı yazarken
Ama cok kalorılı seyler olmadıgından bugun oyle yemek ıatedım
Ya ben sık atıstrmayı sevıyorum nasıl vazgecıcem bılmıyorum
Sız canının bıaey ısteyınce ne yapıyorsunuz salatalıkmı yesem acep
Helal olsun be karşim, ben hala leslie teyzeyle ol tugeedır ol tugeedır iki ileri bi geri takılıyorumHiç sorma ya ben hep bu hatunun videolarını yapıyorum ve artık psikolojik olarak yıldım
Menün güzel, sporun yakıyor beybisiSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim tavuk füme büyük
1 zeytin
1 bardak çay
Akşam
1 tabak taze fasulye
5 kaşık yoğurt
1 soda
1 dilim Tam buğday ekmeği
1 salkım üzüm
Su 3 L
Spor 13000 adım 650 p
40 dk bisiklet 280 p
Toplam 930 p
@melek ada
İşin komiği ne biliyor musun ben de Leslie Leslie yapayım diyorum sonra diyorum ki amaaan ne uğraşıcam çıkıp yürüyemHelal olsun be karşim, ben hala leslie teyzeyle ol tugeedır ol tugeedır iki ileri bi geri takılıyorum
Sensiz ilk sporumdu beeeMenün güzel, sporun yakıyor beybisi
Ben aslında üşengeçlikten leslie yapıyorumİşin komiği ne biliyor musun ben de Leslie Leslie yapayım diyorum sonra diyorum ki amaaan ne uğraşıcam çıkıp yürüyem
O yüzden ben de seni takdir ederim karşiiimm
Kıııız o ne öyle Survivor gibiBenim icinde imkasiz geliyor gibiydi ama yapmaya karar verdim son seviyede 5 gun aclik orucu var o kafami karistirdi diyebilirsin ilk 5 ini yaptinda 6 da mi takildin diye ama agiz kokusu ter kokusu idrar kokusu ve koyulasma olacakmis bilemedim neyse hele bir baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?