Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hastanede olmana ragmen gunu iyi kurtarmissin canim.
Nasilsin , tahlil vs icin mi gittin hastaneye.
Yarin 10 dk yuruyus yaparmisin kek ve meyve suyu icin :)
Tahlil falan yaptım canm çok şükür sonuçlar iyi geldi. Yürüyüş yapamasam da mutlaka spor yapacam

Ben beğendim beybisi ama çok sık aralıklı geldi. Bi de çubuk kraker ne kadar merak ettim afiyet olsun, sporunu bekliyorum
Banada cok sık aralıklı geldı yazarken
Ama cok kalorılı seyler olmadıgından bugun oyle yemek ıatedım
Ya ben sık atıstrmayı sevıyorum nasıl vazgecıcem bılmıyorum
Sız canının bıaey ısteyınce ne yapıyorsunuz salatalıkmı yesem acep

Mini mini bitkilerim Birgaripanne sende seviyorsun diye etiketledim gulum seni..
Birde bez saksi kullaniyorum ben siyah olanlar cok memnunum.
Domates,salatalik ve 3 cesit biberlerimi ektim ,filizlenirseler saksilayacagim hemen.
Minyatur limon-portakal agaci tohumu aldim yoldalar,ispanak ve cilek tohumlarimda yoldalar.
Kismet olursa dahada buyutecegim bahcemi
Gul,zambak ve papatya tohumlarida aldim

Dereotu- maydanoz- tere-roka- feslegen

Yesil sogan - nane

Marul- cilantro-kekik - biberiye

Arkadakiler roka- ondeki bez saksiya da dun ektim semizotlari

Bunlari bugun saksilayacagim marullar :)

Bunlarda biber-domates-salataliklar, bekliyorum heyecanla :))

Son düzenleme:
Kek meyvesuyu pek olmamış ama olsun hastaneye gitmişsin sonuçta geçmiş olsun
Onun dışında menü güzel, dengeli

Kalorisi az seyler ile vucudunu kandir canim, salatalik olur, 3 ceviz olur, 1 meyve olur , 1 avuc kuruyemis olur... :)

Hiç sorma ya ben hep bu hatunun videolarını yapıyorum ve artık psikolojik olarak yıldım

Çok güzel bir menü olmuş canm yine

MotivatedAlready vıdeoyu yaptım one yaa kasıklarım agrıyoo
Sen ıkı ogun beslenmıssın canım arada hıc yemıyormusun sabah ve aksam arasında hıcbısrsey yıyıp ıcmıyormusun
Ben 16/8 İF yapıyorum o yüzden aralarda sadece içecek içiyorum bazen 1-2 gün ara veriyorum o zaman yiyorum
Dün ben de bitiktim çok fena en son kendimi koltuğa yuvarlıyordum sjshhshs

Sen bu menülerle cuma çok güzel kilo verirsin canmaynısını kendim için söyleyemeyeceğim maalesef eşin olarak
Sakın öyle düşünme senin menülerin de güzel arada bir fazla kaçırmanın sorun olacağını düşünmüyorum zaten onu gidermek için spor yapıyoruz
Ne kadar fazla verdiğinin bir önemi yok sen yeter ki eninde sonunda istediğin kiloya ulaş sağlıklı kilo vererek
İnşallah bakalım ne kadar gidecek

Tarhana pisiriyoruz kaptanim
Kaptanim ben cok istiyordum masAllah sen beni gectin
Ben 16/8 İF yapıyorum o yüzden aralarda sadece içecek içiyorum bazen 1-2 gün ara veriyorum o zaman yiyorum
Bende yitik sifaya merak sardim ama anca 1 seviyeyi bitirirsem devam edebilirim gibi bakalim bayramdan sonra denicem umarim basaririm bayagi notlar alip heryeri uyarilar ile kaplamam lazim evde anca oyle olur

16/8 noluyordu
Sabah 8 aksam 6 mı
Ben 11/7 yapmıstım bır ıkı guncuk
Ne kadar tuhaf demi bası dıyestisyenler 6 öğün dıyor bazısı 2 ılgınc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…