Cuma y da cumartesi oduluyle eslik edersin sevgiliye :)sdıafjadsıofkjasdsaj TAM olarak öyle oldu. düzgün yemek yiyecek yer de bulamadık artık akşamın 10'u oldu, ya pizza yiyecektim ya bunu. kötünün iyisi diyelim. yanındaki bira içerken zero içmek de biraz tabi şeyoldu skadjf. çok teşekkür ederim, çok sağol. bugün neredeyse hareket etmedim, şu 2 gün masabaşı iş hallediş... sen nasılsın, nasıl geçiyor günün
Iyi demis zipzip kaptan :))Heee bizdede ayni şişko gelene dayak var
Cuma y da cumartesi oduluyle eslik edersin sevgiliye :)
Bende iyiym canim, kahvalti masasina oturuyoruz esimle.
Oturmadan bir bakayim size dedim :)
Es kisisinin isi cikti, pingisayar basinda yiyor kahvaltiyi, bende aldim pingisayarimi :)negzel ettin, aafiyet olsun
Yapmamıştım.Canim ellerine saglik :)
Iyi olmana sevindim pestocum :)
Canim kolay gelsin, bayraminiz cok keyifli gecsin.
Canim guzel birgun olmus, sadece meyve suyu yerine 1 porsiyon meyvenin kendisini yemeyi tercih et.
Meyve sulari, meyvelerin posalari alinmis, sekerli sular malesef..
2 gun odul be ya, 2 gun yiyeceguuuuk sonra diyete devam :)
Nasilsin canim?
Nasilsin canim, egzersiz yaptin mi du hic?
Canim benim iyiyim sen nasilsin?
Fotografin cok guzel, neler pisiriyorsun, ellerin dert gormesin :)
Güzel bir gün olmuş:)Sabah
Omlet
Yarım dilim peynir
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak bezelye
İki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Spor
20 dk koşu
15 dk bisiklet
10 dk eliptik
3*10 kol egzersizi
2*10 kol egzersizi
Su:2,5L
Yawrukush JaneRizzoli
Vallaa kaptanim spor cezasi olsa iyi olur cunku herkes yiceyukkkkIyi demis zipzip kaptan :))
Bizde dayak yok da 5 kardes gelebiluuuu
Evet canim bol spor cezalariyla telafi edecegiz baska care yok :)Vallaa kaptanim spor cezasi olsa iyi olur cunku herkes yiceyukkkk
Hastanede olmana ragmen gunu iyi kurtarmissin canim.İyi akşamlar kızlar. Biraz karışık bir menüyle geldim. 6 buçukta kalktım hastaneye gittik geldik falan derken böyle oldu.
07.00: bir parça ekmek( yarım dilimden az) bir parça kaşar
09.00: kek, meyvesuyu.
12.00: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, domates, bir yk fındık krema
16.00: kavun
19.00: üç kaşık müsli, bir kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 10 dakika cardio
MotivatedAlready
beğendim menüyü, dengeliyim mutluyum, eksiden umutluyum diye bağırıyorSelamlar bayram hazırlığı dün yorgunluktan yazamadım menüm:
sabah
1 h yumurta
öğle
1 kase domates çorbası
4 yk zeytinyağlı kabak
Ara
1 ceviz
1 fındık
Akşam
1 p fırında sebzeli kıyma
1 kase yoğurt
su:2 lt
Spor: 200 puan dışarıda işlerim vardı bol yürüdüm
Yawrukush @Ceydos @aydingelini
Hatunun karın kaslarını görünce otomatik bi yorgunluk çöktü banaDün bunu yaptım
Bugün eşimin doğum günü sebebiyle çoook tehlikeli sularda yüzdüm ben. Ama gene de açımBugun ne yiyecegimi bilmiyorum
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Ya bu çizimler çok acımasız değil mi yaa sinirimi bozdular
Peki gitmesini istemediğimiz ama eriyen bölgelerimize ne yapacağız doktor.. bakarken ardındaaağnnn gitme kaaal diyemedimben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.
hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.
Düzgün bacak mı ... en sevdiğim. Benim ne var ne yok basenlere yığılıyor. Deli gibi Zayıflasam 70 60 150 oluBen örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtan
Ama benin göbek bikinilik değil hiç
Bacaklar çok düzgünleşti
Ama göbekte hiç hareketlenme yok
Akşam yemeğin ne kadar huzurlu görünüyor
Yaaa böyle beklenmedik hediyeler, notlar insana ne kadar dokunuyor. Mutlu olmana sevindim, ojeleri ayrıca beğendim :)Bu sabah uyandim posta kutusuna gittim kizlar ,icinde Houston'dan bir arkadasimdan paket gelmis.
Actim icinde bir kitap dedim harika, Houstondayken kitap takas ederdik ama buraya gelince ben marum kalmistim.
Neyse cok sevindim, kitabi bir actim icinde bir not ve kelebekler ucusan bir kolye..
Bikac gun sonra dogum gunum, arkadasim bana harika bir jest yapmis, sabah sabah havalara uctum, agladim da tabi...
Arkadaslar iyi ki varlar...
Eki Görüntüle 2669364 Eki Görüntüle 2669361
Eki Görüntüle 2669358
Yok canım hata degıl. Guncel kılo paylasırken etıketlemedım senı unuttumCanim kilonda hata mi yapmisim, anlayamadim bu mesaji , kusuruma bakma..
Sağol canım benim sanada iyiuykularEvet canim bol spor cezalariyla telafi edecegiz baska care yok :)
Opuyorum seni kuzum, iyi aksamlar.
Canim 1.lik yazini okudum cok begendim, son mesajda seabahar editorumuz sana cok tatli bir mesaj yazmis , gormediysen diye yazmak istedim.beğendim menüyü, dengeliyim mutluyum, eksiden umutluyum diye bağırıyor
Hatunun karın kaslarını görünce otomatik bi yorgunluk çöktü bana
Bugün eşimin doğum günü sebebiyle çoook tehlikeli sularda yüzdüm ben. Ama gene de açım
Ya bu çizimler çok acımasız değil mi yaa sinirimi bozdular
Peki gitmesini istemediğimiz ama eriyen bölgelerimize ne yapacağız doktor.. bakarken ardındaaağnnn gitme kaaal diyemedim
Düzgün bacak mı ... en sevdiğim. Benim ne var ne yok basenlere yığılıyor. Deli gibi Zayıflasam 70 60 150 olu
Akşam yemeğin ne kadar huzurlu görünüyor
Yaaa böyle beklenmedik hediyeler, notlar insana ne kadar dokunuyor. Mutlu olmana sevindim, ojeleri ayrıca beğendim :)
Ben beğendim beybisi ama çok sık aralıklı geldi. Bi de çubuk kraker ne kadar merak ettimBende bugun yedıklerımı yazayım
Saat 08:30__3 dılım peynır 11 zeytın bır dılım ekmek
Saat 11:00__sütlü kahve 1 parca çıkolata
Saat 13:00__10 badem
Saat 16:00__3 dılım peynır ve cubuk kraker
Saat 19:00 borulce salatası
Saat 20:00 3 dılım karpuz
Şuanda çay içiyorum
su 2 lt
Spor daha yapmadım yapacagımm ınsallah
pesto26
Canim evet ceydos olmadigi icin, ilk sayfadaki daralma tablosunu guncellememistik, ben bu hafta guncelleyeyim onu ,hatirlattigin iyi oldu :)Yok canım hata degıl. Guncel kılo paylasırken etıketlemedım senı unuttum
Ilk sayfaya baktım 63.9 yazıyor 2 hafta oncekı kılom heralde etıketlemedıgim ıcın guncellenmedı dıye dusundum ce etıketledım
Esinin dogum gunu kutlu olsun, birlikte cok guzel yillariniz, omrunuz olsun..Bugün çok çılgın şeyler yapcaz çok süper olcak diye ikimizde öğleden sonra izin aldık. Eve geldiğimde park yeri bulamadım, dolan dolan vakit gecikti. eş kişisi iş yeri problemleri sebebiyle sönmüş balon ruh halindeydi. dışardan söyleyip youtube izlerken bulduk kendimizibu da yetmedi gittim üstüne bi posta uyudum şimdi de o uyuyor. Onun doğum günüymüş, o bugün böyle mutlu olacakmış falan filan.. aşırı mayışık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?