Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Leslie daha verimli bence de ama ben o yürümenin mayhoşluğunu, atılan adımları görünce kendinde oluşan vay be demek 20.000 adım ha tam yirmi bin hee şeklinde olan tatmin hissini seviyorum ayrıca çok terletmiyor ya bende tam tersi rahat rahat veririz diyorum
O ablanın da sabah aç karnına HİİT lerini yapıyorum kesinlikle çok etkili tavsiye ederim

Bana rakamlarla adımlarla gel diyorsun anlıyorum yürümenin etkileri bambaşka zaten insanın içi de açılıyo, depresyon tedavisinde bile var galiba. HİİT e benden çok selam söyle, umarım bir gün görüşürüz kendisiyle

Evet gerçekten öyle yürümek insanı geliştiriyor iyi yönde araştırmaları var hatta okumuştum
Bir gün HİİT le tanışacaksınız yavru ceylan doğru gün doğru zaman

Ben kilomu kendi beslenme programimla yaptim canim
Yitik sifaya yeni baslayacagim Allah nasip ederse

Evet gerçekten öyle yürümek insanı geliştiriyor iyi yönde araştırmaları var hatta okumuştum
Bir gün HİİT le tanışacaksınız yavru ceylan doğru gün doğru zaman
Yanlış zamaaan (gece) yanlış yemeek (cips makarna karb), giyinmek imkansız bıktıım yamalı sevdalardaaan (burayı uyduramadım) şarkısını sana armağan ediyorum. Ay bi dötümü kaldıramadım işte şimdi gidiyorum. Ol tugedır ol tugedır

Harika birgun olmus canim :))
Iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…