canım 1 hafta yatı..spor yaptığımda oldı yapmadığımda.. göbekten cm gitti..
tek elle yazıyorum diye bastığım harflrde çıkmıyooo:)göbişten 4 cm gitti benim 1 haftada..ama 1 kiloda vermişimm:))ama biberiyenin etkili olduğuna inanıyorummm
**4. TAKIM 205. ETAP**
Anna_maria(65.0 /65.0/0 / %0)
nidah( 62.1 / 61.3 / 0.8 / %1.29 )
hasretim34(66.2 /64.6/1.6/ %2.42)
qiz3mm ( 65.2 /66.5/-1.3/-%1.99)
lethem ( 49 /49.2/ -0.2/-%0.41)
mersa ( 84.2 /83.7/0.5 / %0.59)
bijoux ( 81.1/79.1 / 2.0 / % 2.47)
deniz1984( 89.1 /88.1/1.0/ %1.12)
obur ( 74.6 /80.5/-0.11/ - %0.15 ) 150.Etapta 5.takimdan ayrilmisti,tekrar aramizda
ohcanimadegsin( 72.5/ 72.5 /0/%0) 171.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi
4. TAKIM TOPLAM KİLO (709 /710.5/4.29/%0.61 )
nidah sagol canim,onaya koyuyorum simdi listeyi..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
veremeyenlerde haftaya ins
hasretim, listeye baktim ama toplamda ekside cikiyorsunuz...oburun kilosunu boldugun icinmi bu sonuc cikti? :26:
evet canim,toplamda cikarma yapmiyoruz verilen kilolari toplayip,ilk toplama bölüyoruz
onu bilmiyordum canim:78::78: bizim yuzdede daha fazla cikiyor ozaman..hemen degistirim bende:78::78:saol tatlimmbunca zaman hep yanlis hesapladim desene:78::78:
500 grla 3.lük gitti
tüh yaa...
olsun bu hafta daha iyi netice alırızz inşş takımca.
ins canim.haftaya 63 ü görsem,sevincten bayilirim heralde
tek elle yazıyorum diye bastığım harflrde çıkmıyooo:)göbişten 4 cm gitti benim 1 haftada..ama 1 kiloda vermişimm:))ama biberiyenin etkili olduğuna inanıyorummm
sürüp folyoylamı sardın oturdunmu spormu yaptın naaptın kusura bakma çok soru soruyorum ama
500 grla 3.lük gitti
selamlar kızlaarr, denizcim göbişten nası gitti yaa kaçırmışım bak 4 cm i görünce bakakaldımmbiberiye dediğin çayı mı yağ mıydı??
kilo veren hanımları tebrik ediyorum..
bugünkü menü:
sabah yarım simit çay, peynir
ara kalan yarım simit, 3-4 erik
öğlen 2 dilim ekmek, tavuk, salata
ara yok uyumuşum
akşam arkadaşa davetliyim bilmiyorum henüz. her ne yaptıysa az ve ekmeksiz yemeğe çalışcam sonra eklerim..
ben müsli aldım kızlar. geçen sene 1 haftada 1 kilo vermiştim. sadece akşam yemeği yerine koca bi tabak sütle müsli yiyodum. yine deneyecem umarım haftaya 48leri görürürm..
akşamı hafif atlatırsan güzell:) protein ekle akşama mümkünse yoğurt gibi bence..selamlar kızlaarr, denizcim göbişten nası gitti yaa kaçırmışım bak 4 cm i görünce bakakaldımmbiberiye dediğin çayı mı yağ mıydı??
kilo veren hanımları tebrik ediyorum..
bugünkü menü:
sabah yarım simit çay, peynir
ara kalan yarım simit, 3-4 erik
öğlen 2 dilim ekmek, tavuk, salata
ara yok uyumuşum
akşam arkadaşa davetliyim bilmiyorum henüz. her ne yaptıysa az ve ekmeksiz yemeğe çalışcam sonra eklerim..
ben müsli aldım kızlar. geçen sene 1 haftada 1 kilo vermiştim. sadece akşam yemeği yerine koca bi tabak sütle müsli yiyodum. yine deneyecem umarım haftaya 48leri görürürm..
tühh ki ne tühhh
ne demek doğacımm..biberiye yağı kullandımm..sürdüm, streçle sardımmm...hooop yatağaa:))))) 2gün de gündüz yaptımm..sporla beraberr onlardaa.. sonra ılık duşşşş
akşamı hafif atlatırsan güzell:) protein ekle akşama mümkünse yoğurt gibi bence..
bu arada bende bugün k-flakes aldım,süt sevmem yoğurtla denicem..
70-79 topicindekiler bu yöntmle baya verdiler,
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 205. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 nisan - 06 mayıs
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................5. TAKIM
İKİNCİ .................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM ve 14. TAKIM:87:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 5. takımdan.............ferihan.................2.93%
İKİNCİ 4. takımdan.............bijoux......................2.47%
ÜÇÜNCÜ 4. takımdan.............hasretim34 .....................2.42%
kızlaaaaaaaaaar derecedeyiz yine süperr
bijo ve hasretim siz de derecedesinizzzzz tebrikler canlarımmm
4.takım hariikayız yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?