Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar tekrar söylüyorum,sonra görmedik duymadik demeyin,yarin 12 ye kadar bildirim yapamayacak olan bildirimini simdiden yapsin,fazala bekleyemem listeyi paylasima koymam gerek

çokkkkk çokkk mutsuzummmmm

kizlar tekrar söylüyorum,sonra görmedik duymadik demeyin,yarin 12 ye kadar bildirim yapamayacak olan bildirimini simdiden yapsin,fazala bekleyemem listeyi paylasima koymam gerek

canım ben 12ye kadar gelirim ama olurda bi aksilik olur gelemezsem aynı geçersin beni...

gizemcim noldu sana yaw böyle

toparlanman lazım kendine gel ama bak yaz geldi artık resmenn kurtul şu kalan kilolardann birlikte kurtulalım canım

Herkese günaydııın,hayırlı güzel cumalaaar!....
Hemen kilomu yazayım.500gr gitmiş 80,5 olmuşum.
Bir hafta boyunca yediklerimi yazınca hatanın nerede olduğu (hani zaten biliyorumda,iyice gözüme sokumuş oldum)Şu akşam üstü çaylarııı.Ben bu çay yerine bugün bir tane kırmızı meyveli cornflex var ondan alıp,yiyeyim.

dün sabah yatım yatacağım diye yazıp durdum.Ooooo bir baktım size yazmakan gün öğle olmuş.Banyonun silikonlarını yaptım.Pek beğenmedim.2 ay sonra tekrar yaparım.Hep eşim yapıyordu.Bu sefer ben yapaım dedim.
Sonrada bilgisayar masasını çektik.Varrya ölüm.Eski ahaşp yerinden oynamayan bir masa sürüye sürüye eşimle çektik.Halının altına destek koyduk.Üstünede çocukların eski yataklarından kalan 90/190 suntayı koyduk.(sandelye git gel yaptıkça halı yırtılmasın diye)Ondan sonrada mıncık mıncık kabloları temizle makineleri sil.2' de başladık.4'e kadar ancak yerine yerleştirdik.Sonrada zaten evi şöyle bir toparlayıp üstten süpürdümAma belim doğrulmuyor artık.Ay ay bugün platese gideceğim.Ben en iyisi bir ağı kesici alayım.

Paylaşımın için teşekkürler.Bende Taş DEvri diyeti kitabını okuyorum diye yazmıştım ya aynı şeyleri anlatıyor.Tabii daha detaylı.Aynen işte tereyağ-trabzon yağı-içyağ-zeytinyağ yiyin diyor.Onun dışındaki tüm soya,ayçiçek,mısırözü,kanola,margarinler.......zararlı diyor.Şeker ve hazır gıdalar keza zehir şeklinde anlatılıyor.İçtiğimiz kutu sütlerin bile pastörize edilirken ,içinde vucut için faydalı olan ,bağırsak florasını düzene koyan iyi mikroplarında öldürüldüğünü ,hatta içine süt tozu karıştırıldığını yazıyor.Yoğurdun daha faydalı olduğunu yazmış.Ama üreticiler yoğurduda bozmuş.Çünkü raf ömrünü uzatmak için ,gene pastörize süt ve süt tozu katıyorlarmış.Besleyici ve iyi yoğurdun ev tipi olduğunu yazıyor.Hani bebişler için evde kendimiz mayalarız ya en iyisi oymuş.Sulu sulu, hafif tatlıdır.iki günde ekşir.Gerçi onu mayalamak için taze sütü nereden bulacağız.Hadi bulduk diyelim,anam babam açık sütlerede su, nişasta dışında kesilmesin diye sıkı durun çamaşırsodası koyuyorlarmış.Sonuç gene işe yaramaz vucuda zararlı şeyler yiyip içiyoruz.

Mersam canımın içi kutu bergamutlu yeşilçay demlemek için.Bende aldım.Bilemiyorum ama beramut falan kokmuyor.Ben ada çayı ilave edip içtim.Güzel oldu.Hani içinde süzgeci olan kupalar varya ondan var.süzgecin içine 1 tatlı kaşığı yeşilçay 4-5 yaprakta adaçayı atıyorum.Üstünede kaynar su 2-3 dakka bekletip içiyorm.Ada çayı gece terlemelerine iyi geliyormuş.
Ama burada bebişler var.Tatlı diye iç geçirenler var.O zaman ne yapıyoruz çubuk tarçını azıcık kaynatın yeşilçaya ileve edin.
Yaprakları demleme,tohum ,kök,kabukları kaynatmak lazım.

Hayat mutsuzlukları yaşayacak kadar uzun değil.(diyenede bak...:90:....)Geriye değil ileri bak.Olan olmuştur.Önemli olan yaşayacağın güzeliklerdir.Eğer bunu yapabilirsen hayatan zevk alırsın.Yoksa benim gibi sürekli hap alıp leyla leyla gezersin.Daha önünde çoook güzel günler var.
Ha nedir problemin nedir onuda bilemiyorum tabiii.Herhangi birşey yazmamışsın.Umarım çaresiz bir dert değildir.

yaaa ben hiç verememişim uyuz oldum neden böyle oldu.sabahları göğüslerim taş gibi dolu oluyor birkaçgündüracaba ondanmı farklılık varsada yansımadı..off sinir oldum valla neyse..

72.5 kilom

hazirana kadar 69 u ucundan da olsa görmek istiyorum

güneydin kizlar,oglumu oyun gurubuna götürücem,hesapda yoktu arkadas aradi,gec gelirim..

nidahcim listeyi halledebilirsen ,hallet halledemesende sorun degil ben 16 ya kadar gelirim ,

kilom 64.6

bu sabah tartıldım 72.8 geçen haftaya göre 200 gram vermişim paltese yani başladım umarım haftaya kadar etkisini gösterir.bugünkü menüm:
sabah 1 yumurta-1kase nesfit
ara 2 kuru kayısı
öğle taze fasulye
ara 1incir 2ceviz
akşam prasa
yatarken 1 bardak süt
spor:hava güzel olursa açık havada yürüyüş ve 30dk.plates

bu hafta umarım 72 ye düşerim.1 haftada 800 gram verilir mi?

**4. TAKIM 205. ETAP**

Anna_maria(65.0
nidah( 62.1 / 61.3 / 0.8 / %1.29 )
hasretim34(66.2
qiz3mm ( 65.2 /
lethem ( 49 /
mersa ( 84.2 /83.7/0.5 / %0.59)
bijoux ( 81.1/79.5 / 1.6 / % 1.97)
deniz1984( 89.1
obur ( 74.6 / ) 150.Etapta 5.takimdan ayrilmisti,tekrar aramizda
ohcanimadegsin( ) 171.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO

800gr vermişim çok şükürrrrrrrrrrrr:)!!!

hasretim oğlum uyuduğunda bakarım listeye inş

herkese günaydınnn

kaç günde etkisini gördün spor yaptın mı benim kalçalar yerinde maşallah üst tarafdan gidiyor biraz incelse simitler fena olmaz yanee

günaydın kızlar

geçen cuma kaçtın canım?

**4. TAKIM 205. ETAP**

Anna_maria(65.0 /65.0/0 / %0)
nidah( 62.1 / 61.3 / 0.8 / %1.29 )
hasretim34(66.2 /64.6/1.6/ %2.42)
qiz3mm ( 65.2 /66.5/-1.3/-%1.99)
lethem ( 49 /49.2/ -0.2/-%0.41)
mersa ( 84.2 /83.7/0.5 / %0.59)
bijoux ( 81.1/79.1 / 2.0 / % 2.47)
deniz1984( 89.1 /88.1/1.0/ %1.12)
obur ( 74.6 /80.5/-0.11/ - %0.15 ) 150.Etapta 5.takimdan ayrilmisti,tekrar aramizda
ohcanimadegsin( 72.5/ 72.5 /0/%0) 171.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (709 /710.5/4.29/%0.61 )

Son düzenleme:

Annayı şimdilik aynı geçtim gelince düzeltiriz

obur un da 55 e böldüm hasretim kontrol edersin..

şu anda tablo böyle :) bu hafta dereceye giremeyiz gibi..

bijo ve hasretim başta olmak üzere kilo veren takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum harika bi ekibizz!:)

gizemcim çok saldın kendini bunca emeğine yazık,hiç takıma da uğramıyosun,daha sık gel ki motiven artsın,ben şahsen takımla motive oluyorum.yediklerini yaz,ozaman kaçamak yapamazsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…