Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İşte bilinçli insan
Haklısın kaptanım en iyisi regli beklemek,
Muhtemelen ondan olmuştur zatiiii gari

Şimdi geliyor menü gözleri kapayın bakem
Sabah
1 kk peynir
Buzlu yeşil Çay
2 dilim salam ( füme bittiydi)
1 dilim ekmek

Öğle
2 ev yapımı Küçük poğaça
1 küçük pastanın yarısı
Burası nasıl oldu hemen anlatayım yakın arkadaşımın doğum günü vardı ayıp olmasın diye yidim sonra da akşam bir şey yimedim
Az bir menü oldu dışardaydım bugün de

Su: 2L
Spor: 13000 adım 650p
Melek Ada

Ahahah topla topla topla gel şimdi geeel hoppaaa diye mideyi en efektif şekilde kullanırız zayıflamadan heves ettim, bu heyecanlarım beni korkutuyor

Ahahah topla topla topla gel şimdi geeel hoppaaa diye mideyi en efektif şekilde kullanırız zayıflamadan heves ettim, bu heyecanlarım beni korkutuyor
O kadar yakın değil pesto sosum
Şimdi o hayalinde elindeki hamburgeri yavaşça yere bırak evlat, zamanı gelince partide gerçeğini yerizzzz

Nice senelere kaptanım :)
Bugun evdeydim.
Ve sanki cok yedim

Sabah 1 dilim cavdar ustune soya salami

Ara 1 armut

Ogle
2 keto pogaca
2y.k Cacik

Aksam
3 sosis

Su 11 L malesef
Spor 30dk yuruyus
11bin adim 550 puan
B Beklenen2
Çok yememişsin de karışık düzensiz olmuş kaptanım
Kizlar hafta sonu ispanak ve cilek ektim bekliyorum heyecanla fideleri..
Bu haftada limon ve portakal ekecegim.
Yine bir bahce fotosu paylasip sizi bezdiririm bu hafta :))))
Merakla bekliyor olacağım :)

Doğum günün kutlu olsun özgecim

İstanbul'a gittik bugün. İnanılmaz yoruldum. Bir de şansıma Marmaray'da kavga çıktı. Acayip yoğun bir gündü. İstanbul'da yaşayanlar buna nasıl katlanıyor? Çok seviyorum ama sessiz sakin,küçük bir şehirden sonra beni inanılmaz yordu.

Dayanamadın benimle aynı kiloya geldin dimi
Kardeşş cumaya o eksiyi göreceksin gidiyom ben bu kilolardan sen de gel
Gönlüm razı olmadı, boyumu uzatamam ama kilomu değiştirebilirim dedim şaka bi tarafa bugün gene cozuttuğum için sesim çıkmıyo, al beni yar götür götür buralardaaağn bıktım artık hep aynı vaaaoluşlardaağn (kilodan dötten göbekten ) kopuyorum diyetten

O kadar yakın değil pesto sosum
Şimdi o hayalinde elindeki hamburgeri yavaşça yere bırak evlat, zamanı gelince partide gerçeğini yerizzzz
Ya ben az önce gene ağır yaşamlar pestonun hikayesi oldum biraz. Şimdi gözümden yaş akıtarak silahımı yere bırakıyorum, buzdolabının kapağını kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…