Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canımm

canım müsliden kastın nedir yulaf ezmesimi yoksa kflakes tarzı bişi mi afiyet olsun tatlım...

tebrikler kızlar haftaya birinci oluruz inş ben süper geliyorum çünkü inş hepimiz çok iyi veririiz

tebrikler tatlım harikasınn

selam kızlar...

ben pazar günü çizim kursuna başlıyorum dolayısıyla çok yoğun olcam sınavlarım temmuzda ...menülerimi paylaşırım ama paylaşımım az olcak...o yüzden ne yapalım kaptan istersen ayrılayım sizide zora sokmak istemiyorum...her gün gelemeyebilirim çok çalışcam çünkü bu sene ünv. kesin kazanmam lazım...:26:

menümü yazayım...

Sabah:yumurtalı kahvaltı, 1 avuç fındık
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata
Ara:1 elma
Akşam:Yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 meyve

Son düzenleme:
[/QUOTE]

canim sen bilrisin kalmak istiyorsan,arada bir ugrar sin kilonuda zamaninda bildirdikten sonra bi sorun olmaz

canim sen bilrisin kalmak istiyorsan,arada bir ugrar sin kilonuda zamaninda bildirdikten sonra bi sorun olmaz[/QUOTE]

bırakmak istemiyorum takımı ama hergün giremezsem diye dedim cnaım kilomu bildiriirm bunda sorun olcağını sanmıyorum..bir kaç saatden bişi olmaz

canim sen bilrisin kalmak istiyorsan,arada bir ugrar sin kilonuda zamaninda bildirdikten sonra bi sorun olmaz

bırakmak istemiyorum takımı ama hergün giremezsem diye dedim cnaım kilomu bildiriirm bunda sorun olcağını sanmıyorum..bir kaç saatden bişi olmaz [/QUOTE]

tamam canim o zaman problem yok,firsatin oldukca gelirsin

bırakmak istemiyorum takımı ama hergün giremezsem diye dedim cnaım kilomu bildiriirm bunda sorun olcağını sanmıyorum..bir kaç saatden bişi olmaz

tamam canim o zaman problem yok,firsatin oldukca gelirsin[/QUOTE]

tamam tatlım öyle yapalım o halde anlaştık...

kız sen fiber internet mi kullanıyosun cevapları jet gibi yazıyon...

tamam canim o zaman problem yok,firsatin oldukca gelirsin

[/QUOTE]

valla bilmiyom canim nedir kullandigimiz ama hizindan memnunum .bide mozilla kullanyiorum onunda etkisi var..

bu aksam spor günüm simardim biraz gitmesemmi diye düsündüm bi ara ama tabikide gidicem :)

valla bilmiyom canim nedir kullandigimiz ama hizindan memnunum .bide mozilla kullanyiorum onunda etkisi var..

bu aksam spor günüm simardim biraz gitmesemmi diye düsündüm bi ara ama tabikide gidicem :)[/QUOTE]

analdım bende mozilla kullanıyorum...git kız sporu erteleme bende üşeniyom bzen ama insan mutlu oluyor gidince

Günaydın kızlarr,

kilom 79.1

hedefimi tutturdum yehhaaaa :))))
tebrikler bijommmmm

bak gördünmü oburum iyikide takıma geldin belkide takıma gelmeseydin -500 yerine+500 olacaktı.bendende 500 gitti eskiden böylemiydim bireysellikte kaç kere birinci olmuştum yok anacım veremiyorummm kaplumbağa hızıyla ilerliyorum.

bu günde açık yeşil çay aldırdım aynı kupadan bendede var artık öyle yapim bende.

verirsin canım daha yeni başladın siz bide çocuk emziriyosunuz.en azından süt olsun diye yiyip kilo almamışsın o da başarı bence.
kilom 88.1:) tm hadefi tutturamadım ama..

denizcim 1 kilo gitmiş galiba beğenmiyomusun ben gramları sayıyorum.

olsun hiç yoktan iyidir.haftaya daha fazla gider sakın moralini bozma.

tebrikler gayet güzel vermişsin.

canım 1 hafta yatı..spor yaptığımda oldı yapmadığımda.. göbekten cm gitti..

bende aldırdım biberiye yağını ama daha kullanma şansım olmadı .bakalım bende deniycem.

harika çok güzel bende eskisi gibi verebilseydim belki daha iyi bir derece alırdık .az verince takım adınada üzülüyorum ben sebep oldum diye inşallah haftaya daha iyi sonuç alırız.

bijo ve hasretim kızlar siz takımın yüz akısınız tebriklerrrrrrr.

kızlar bu gün bana sakın menü sormayın bu gün kaçtı biraz ama çok fazla değil misafirim var demiştim ya.ama ben bunu çok kafama takmıycam haftada 1 olursa böyle kaçamaklar tabi aşırıya kaçmadan çok büyük sorun olmadığını düşünüyorum.hatta arada bir olması lazım yoksa metabolizma tamamen duruyor ve bir müddet sonra artık ne bulursan saldırır duruma geliyosun,ama tabiki ölçüyü çok kaçırmamak şartıyla.bu hafta çok düzenli yedim sporumuda hiç ihmal etmedim çok olmasada kilo (gram)verdim bu da benim haftalık ödülüm olsun.

tebrikler kızlar

iyi aksamlar kizlar,sporumu yaptim geldim,menümü yazayim

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kasar( dilimlenmis paketten)
salatalik domates 3 4 cilek

ara
2 dilim ananas
1 elma

ögle
kabak yemegi,yogurt

aksam
kabak yemegi,yogurt,salata

3 litre su
1 kupa yesil cay

90 dk spor

mersa üzülme canim,arada olur,yeterki devami gelmesn

BİJOO HASRETimm tebriklerrr

cnm ben de sınava hazırlanıyorum bence bırakma. aslında benim bu düzensiz olmam ondan da kaynaklı. yemek yapcama soru çözeyim diye bi öğün az bi öğün çok yediğim oluyo. ama bırakırsan da olmuyo. buraya haftada bir kilo bildirimi yapacağını bilmek bile insanı bi disipline ediyor.

müsli dediğim de nestle nin müsli yazıyo üstünde. üzümlü fındıklı azcık tadına baktım sevmedim yaa kesin yiyemem.. zaten pek sevmiyorum bu tarz şeyleri. sadesi olcak bana, o da yoktu. çikolatalısı vardı onu almadım o olmaz dimii diğerlerine boşa para veriyom. atılcak bu da.tadı kötü..

canim meyveli sekersiz müslilerin tadi güzel oluyo ama oranin markalarini bilemiyorum

Kızlar bana rağmen ilk 3 teyiz.Kilo veren herkesi tebrik ediyoruuuum
bijoux,hasretim34 sizi ayrı tebrik ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.Sayenizde ilk 3 girdik sanırım.
Kızlarrrrrr darısı başımızaa.Haydi bu hafta biraz daha dikkat edelim.Havalar ısınıyor.

Ay olsun haftada 1 gün bir öğün azıcık kaçamak.Motive olruz.Ödül diyerekten, ama onuda abartmayalım.
Şimdi ne yapıyorsun, mutfağa gidip 1/2 lt lik pet şişe veya 500gr paket yağı eline alıp bakıyorsun.Sonrada ooooooh giden kiloyu görüyorsun.Giden gitmiş.Kalanlar da, yakında ama yavaş ama hızlı gidecek diyerek başlıyorsun göbek atmaya!......
Tam moral yeni haftaya başlıyoruuuz.Ara yok,takıma yetişip kızları geçeceğiz.Haydi Mersam Moral bozmak yok asılıyoruz bu hafta verebildiğimiz kadar vereceğiz.
Biberiyeyide almışsın.Bende bugün alacağım.Ama kokuyor diyorsunuz.Benim kocam kokulardan nefret ediyor.Adam kokunun güzeli çirkini dayanamıyor.Yeşilçayın kokusuna bile laf ediyor.Pardon daha doğrusu gece kremleri vardırya nemlendirici hani hafif gül kokulu ona bile söyleniyoooor.Ha gün içinde kullan diyeeksiniz.Fark etmezki benim adam işe gitmiyorki.Evde tüm gün.Zaten öğlenleri yemek yerine kahvaltılık yeme sebebimde ondan.

Dün yediklerimi ve yaptıklarımı yazayım.
Sabah 1 kase meyveli corn fleks
öğle 2 adet yağsız tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost + yeşilçay
akşamüstü yeşilçay
akşam yeşilsalata+yoğurt+4 kaşık kısır
gece yeşilçay kayısı ceviz :18: 2 avuç ayçekirdeğiiii:78:
Sabah platese gidecektim belimin ağrısında gidemedim.Perşembe sabahı yatacağım diyip silikon yapmıştım.Hah işte o yatamadığım perşembe sabahı yerine cuma sabahı vurdum kafayı ve öğleden sonraya kadar uyumuşum.Akşamüstü ufaklıkların tüm gardırobu indirip düzelttim.Artık spor niyetine onu yaptım.

Haydi herkese hayırlı haftasonları olsuuuun!....Yarın sabah belki giremem.AYYYY yarın dikkat edin.Anneler günü derken ipin ucunu kaçırmayııın.Haftaya gene listeye gireliim.Kızlar ,kızlar tempo tempo haydi
Sizi gördükçe ben gaza geliyorum.Sayenizde eski kiloma dönüp hedefime ulaşacağım.Hedefim aslında 58 ama çooook zor.:83:Ben önce 70lileri göreyim.:13:68'e ineyim Ondaaan sonra 58 görmeyi düşünebilirim.Evlendiğim zaman ki kilom.Olur oluuuuur ,azim ederesek o da olur.:119::128:

selam kızlarr

Anna cım kursun hayırlı olsun,inş hedefldiğin yere başarıla hayırlısıyla ulaşırsın. arada gel özletme kendini canımm cee deyip kaçarsın:)

hasretim menün güzel,spor da süper,tebrikler..

obur, menüde öğlen tost olmamış,akşam da kısır.. bugün dengelersin belkim:) biberiye gerçekten berbar kokuyo,tahammülü zor,o yüzden haftada 1-2 kez ancak sürüyorum,emzirirken falan zor oluyo ,gece sakın onu sürüp yatma eşin kokulardan hoşlanmıyosa:)
ayrıca senin yüzünden bişey olduğu yok takıma canımcım öle düşünme,herkes yaşar iniş-çıkışlarıı..
58e ulaşırsın sağlıkla inş..

lethem sen hangi sınava hazırlanıyosun?k-flakes sade yulaflımıdır nedir ondan aldım bende,denemedm daha..

dün akşam patlamış mısır yedim tozuttum yine,hayır onunla kaçamak yapacağıma tatlı yerdim bişeye benzerdi yaf:)
bugün de anneme gitcez ,oğluşuma doğum günü yapabiliriz belkii..12sinde yaşına giriyor,erkenden kutlamayı düşünüoruz bakalım..geçen gün de yürümeye başladı teyzeleri.Annelik ne muazzam bişeymş,onun an ve an gelişimini görmek süper..şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.

herkese iyi haftasonları,belki 1-2 gün fazla giremem,annemde olcam,az kaçamaklı atlatıcam inşş,malum hedefi 58e çektm:)
bol iradeler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…