Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah canim kuzulara, hatirlamaz miyim, ufakligin buyumus :))
En kucukler en yaramazi oluyor bence, cok seviliyor, cok simartiliyorlar herkes tarafindan :)
Benimkilerde cok bunaldilar evde, ne yazi anladik, ne bahari..
Malesef vakalar burada da artiyor , yine evde fanusun icinde yasamaya devam canim, ne yapalim saglik olsun..

Ama ben aciimmm mozaik yemissin kii canim dondurma çekiyor yarin yiyecem makarna da çekiyo ay her seyi cekiyo
Benimde
Kaptanim bugune kadar dayandim ama olmadi

Kızlar selam
Kaptişim günaydınn Yawrukush
Kaçak geri döndü yalnız iki haftada iki kilo almış olarak
Çok keyifliydi alması da yavaş yavaş pişmanlığı ortaya çıkmaya başladı
Ben yarın bildirim yapmayayım. Bir süre izindeymiş gibi olsam ?? Strese girmeden yeniden diyet moduna dönmem lazim

İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Ben yarın en az 1 kg + gelicem malesef. Ama yarından itibaren toparlanmaya başlıyorum. Kusura bakmayın menülerimi paylaşmak istemedim kaçamak yapınca buraya giresimde gelmedi. İnşallah yarın hasar çok büyük olmaz. Şimdiden hepinizden özür dilerim

senin buyuk 2. sinif mıydı??
kucuk olan gitti mi 2. donem okula. sizin okullar acilcak mi?? nasil olcak egitim ozgecim

Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ve sucuk 1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 kase salata 3 kadınbudu köfte 1 dilimden az kavun
Şu 2.5 lt
Spor
100 yerde bisiklet
Arrietty_

yok henüz değil, erteleme aldım, ağustos sonu eylül başı herhalde :)

afiyet ossun:

sabah ve öğlen:

akşam:

tonbalıktan pizza, üzerinde mozarella, kabak, domates ve chia vardı.

spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat dumbellı kol egzersizi + 30 dk kondisyon bisikleti
su: 3

Aynı boydayız
Ben en son ne zaman 50li kilo gördüm acaba
60 olsam bana yetecek
Azimle kararlılıkla bence 50lere gelebilirsin
Ayy ınanmıyorumm boyunda uzun sen baya ıncesin yaa bnde 59 istıyorum ama boyum 1,65 benım
Gelirsin canım burası güzel kilo verdiriyor buraya geldiğimden beri 5 küsür kilo verdim
Ooo tamam canım afyondan geçince sana bir soracağım
Çocuklarıma da em güzeli evden eğitim sen çok iyi bir annesin iki çocukla evden çalıştıracaksın maşallah sana
Yok gibi duruyor ama inat ettim eski kiloma kavuşmaya

gunaydiiin... herkesin tartisi bol eksili olsun inşallah

bence guzel bir menu olmus. gun boyu cok az yedigin icin iki catal kizartma etkilemez ins. su da yatana kadar artmistir sanirim.
cok hafif bir menu olmus tarti oncesi. guzel eksi gelsin ins.
ah o mazaik pasta... o olmasaymis supermis.. ama oglen yemissin umarim etkilemez
afiyet olsun cok guzel bir menu olmuş
afiyet olsun guzel menu olmus. ac hissediyorum demissin. ne yaptin birseyler yedin mi? yoksa yemeden gunu bitirebildin mi?
menu de su miktari da harika. afiyet olsun

Benimde

Kaptanim bugune kadar dayandim ama olmadi
Neyse canim insallah uzulecegimiz bir rakam gormezsin insallah tartida :)

Canim benim hosgeldin cook sevindim seni gordugume , cok ozlemistim.
Bende senin gibi oldum kilo aldim, bayramda, dgunumde kacirdim, ustune regli oldum..
Toparlanamiyorum, senin olman lazim, sen varken ancak kilo veriyorum Filizim :)

Insallah cok arti gormezsin gulum..

senin buyuk 2. sinif mıydı??
kucuk olan gitti mi 2. donem okula. sizin okullar acilcak mi?? nasil olcak egitim ozgecim
Evet canim 2.sinifa baslayacak haftaya.
Burada okullar erken aciliyor.
Benim kucugumde, buyugumde subat ayindan itibaren hic gitmediler okula, hatta esimde subattan beri evden calisiyor.
Okullarda ilk 10 hafta online egitim verecek burada sonrasinda ailelere birakiyorlar secimi, dilersen yolluyorsun okula, dilersen evde online egitime devam ediyorsun.
Ben online egitime devam edecegim bir manimiz olmazsa..
Siz ne yapacaksiniz okul durumunu canim?

Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ve sucuk 1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 kase salata 3 kadınbudu köfte 1 dilimden az kavun
Şu 2.5 lt
Spor
100 yerde bisiklet
Arrietty_
Yawrukush bizim güncel kilomuz ilk sayfada mı
Guzel birgun olmus canim:)

yok henüz değil, erteleme aldım, ağustos sonu eylül başı herhalde :)
Hadi hayirlisi canim :)

Harika birgun olmus canim :)

Makarnayi rahatsizligindan oturu yemissin ,bu sebeple ceza veremiyorum canim ama sen telafi et lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…