Masallah canim kuzulara, hatirlamaz miyim, ufakligin buyumus :))tamam yarin sabah hemen yazarim guncel kilomu.
cocuklar da iyi cok şükür ozgecim. gecen sene hatirlarsin belki bebis daha 6 aylik olmadan buraya gelmistim. simdi 17 aylik. ama tam bir canavar. digerleri de evde durmaktan sıkıldı. 3 uyle zor da olsa disari cikmaya başlamıştık ama corona yine artis gostermeye basladi tekrar eve kapancaz sanırım.
BenimdeAma ben aciimmm mozaik yemissin kii canim dondurma çekiyor yarin yiyecem makarna da çekiyo ay her seyi cekiyo
Kaptanim bugune kadar dayandim ama olmadiCanim iyi aksamlar, bizler iyiyiz ,seni sormali, nasilsin :)
Sizede guzel eksiler kuzum.
Kisir ve mozik pasta , susuyorum ben , yrin tarti gunumuz
Cok cok guzel bir gun olmus, cok begendim :))
Az yemissin canim, tam tarti oncesi menusu olmus, harikasin :))
Ahh Antep, menulerin ondan sahane.. :)
Yine cok guzel birgun olmus canim.
Harikasin , dinlen kuzucum :))
senin buyuk 2. sinif mıydı??Masallah canim kuzulara, hatirlamaz miyim, ufakligin buyumus :))
En kucukler en yaramazi oluyor bence, cok seviliyor, cok simartiliyorlar herkes tarafindan :)
Benimkilerde cok bunaldilar evde, ne yazi anladik, ne bahari..
Malesef vakalar burada da artiyor , yine evde fanusun icinde yasamaya devam canim, ne yapalim saglik olsun..
Sevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?
Azimle kararlılıkla bence 50lere gelebilirsinAynı boydayız
Ben en son ne zaman 50li kilo gördüm acaba
60 olsam bana yetecek
Gelirsin canım burası güzel kilo verdiriyor buraya geldiğimden beri 5 küsür kilo verdimAyy ınanmıyorumm boyunda uzun sen baya ıncesin yaabnde 59 istıyorum ama boyum 1,65 benım
Ooo tamam canım afyondan geçince sana bir soracağımSevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?
Yok gibi duruyor ama inat ettim eski kiloma kavuşmayaFikirlerin onemli canim yarin net karar verecegim bir onceki mesajimda yazmistim sanirim
Maydanoz limon detoksu yaptim bugun gece yatarken de elma sirkesi icicem
Ihtiyacin bile yok bence
Aaa bende en son 3 hafta oldu gel gitler psikolojimi bozuyor
Cok guzel gecti
Yedıkelrın pekı detoks yaparken yedıklerınde degısıyormuMaydanoz limon detoksu yaptim bugun gece yatarken de elma sirkesi icicem
Yaa sorma pes etmek gıbı bır yapım olsa bırakıcam yanıAaa bende en son 3 hafta oldu gel gitler psikolojimi bozuyor
bence guzel bir menu olmus. gun boyu cok az yedigin icin iki catal kizartma etkilemez ins. su da yatana kadar artmistir sanirim.Bugünkü menüm
Sabah 08:30 1 yumurta domates salatalık 9 zeytın 1 dılım peynır
Saat 11:30 sütlü kahve
Saat 14:30 patlıcan türlü-brokoli salatası
Saat 16:00 Yulaf meyvelı 1 yemek kasıgı ve yesılcay
Saat 19:00 2-3 catal kızartmakarpuz peynır bır dılım ekmek
su 1.5 lt
Sporu gecelerı yapabılıorım yapınca yazacagım
pesto26
cok hafif bir menu olmus tarti oncesi. guzel eksi gelsin ins.Ilk izin gunumde hep boyle oluyorum kaptan. Birsey yapmaya mecalim olmuyor 14 30.kdr filan yatiyorum. Cocuklari almaya gitmek icin kalkiyorum.
Bizim is yerini disaridan gelenlere kapattilar yine. Ama yine en cok okul ve kres endiselendiriyor beni
Ben bu ara suyu cok azalttim. Limon aldim bugun ozaman daha cok iciyorum diye
Sabah
Gevrek
Ustune 150 ml zut
Ara fistik
Aksam cavdar
2dilim Hindi fume ustune
Ara
1 dilim karpuz
200 ml maden suyu
1,5L su
Spor Yok
Adim 5000 - 250puan
B Beklenen2Yawrukush
ah o mazaik pasta... o olmasaymis supermis.. ama oglen yemissin umarim etkilemez
afiyet olsun cok guzel bir menu olmuş
afiyet olsun guzel menu olmus. ac hissediyorum demissin. ne yaptin birseyler yedin mi? yoksa yemeden gunu bitirebildin mi?Herkese iyi akşamlar
Sabah
Tam buğday ekmeğinden ev yapımı 2 dilim pizza
Buzlu yeşil çay
Akşam
Kabak spagetti
Az biraz karpuz
Su: 2,2L
Spor: 1 saat yürüyüş 30 squat ceza
Aklıma gelenler bunlar kendimi aç hissediyorum da diyorum niye böyleyimyazınca farkettim az yemişim neyse yarın öbür gün ödül yaparım oradan açığı kapatırım
@melek ada
menu de su miktari da harika. afiyet olsunSelamlar
Menu
Sabah
Et paca (2 porsiyon), sili biberi, turp ve mor lahana salatasi
Ara
Sutlu kahve ve 10 taze findik
Ara
1 salkim uzum
Aksam
Et izgara (5 parca), yesil salata, koz biber ve ayran
Su 3.5 litre
5 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Gaziantep kaptanim
Ay sende zayıfsınnnGelirsin canım burası güzel kilo verdiriyor buraya geldiğimden beri 5 küsür kilo verdim
Neyse canim insallah uzulecegimiz bir rakam gormezsin insallah tartida :)Benimde
Kaptanim bugune kadar dayandim ama olmadi
Canim benim hosgeldin cook sevindim seni gordugume , cok ozlemistim.Kızlar selam
Kaptişim günaydınnYawrukush
Kaçak geri döndüyalnız iki haftada iki kilo almış olarak
Çok keyifliydi alması da yavaş yavaş pişmanlığı ortaya çıkmaya başladı
Ben yarın bildirim yapmayayım. Bir süre izindeymiş gibi olsam ?? Strese girmeden yeniden diyet moduna dönmem lazim
Insallah cok arti gormezsin gulum..İyi geceler kızlar. Nasılsınız? Ben yarın en az 1 kg + gelicem malesef. Ama yarından itibaren toparlanmaya başlıyorum. Kusura bakmayın menülerimi paylaşmak istemedim kaçamak yapınca buraya giresimde gelmedi. İnşallah yarın hasar çok büyük olmaz. Şimdiden hepinizden özür dilerim
Evet canim 2.sinifa baslayacak haftaya.senin buyuk 2. sinif mıydı??
kucuk olan gitti mi 2. donem okula. sizin okullar acilcak mi?? nasil olcak egitim ozgecim
Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ve sucuk 1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
Öğle
1 kase çorba
Akşam
1 kase salata 3 kadınbudu köfte 1 dilimden az kavun
Şu 2.5 lt
Spor
100 yerde bisiklet
Arrietty_
Guzel birgun olmus canim:)Yawrukush bizim güncel kilomuz ilk sayfada mı
Hadi hayirlisi canim :)yok henüz değil, erteleme aldım, ağustos sonu eylül başı herhalde :)
Harika birgun olmus canim :)afiyet ossun:
sabah ve öğlen:
Eki Görüntüle 2672061
akşam:
tonbalıktan pizza, üzerinde mozarella, kabak, domates ve chia vardı.
spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat dumbellı kol egzersizi + 30 dk kondisyon bisikleti
su: 3
Makarnayi rahatsizligindan oturu yemissin ,bu sebeple ceza veremiyorum canim ama sen telafi et lutfen..
Canim Elif'im cok tesekkur ederiz, sizede bol eksili bir gun diliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?