- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Fikirlerin onemli canim yarin net karar verecegim bir onceki mesajimda yazmistim sanirimTakıldım kuramıyorun dediğin için fikir vermek için söyledim.
Yoksa sen bilirsin.
Maydanoz limon detoksu yaptim bugun gece yatarken de elma sirkesi icicemDetoks yaparsan banada soyle yaptıgını bende bı soklanmak ıstıyorum 2 oğun beslnıyodum genelde bu hafta 3 oğun yaptım bakalım farkedecekmı
sen zayıfmışsın zaten yaboyun kac
Ihtiyacin bile yok bence1.70 canım , ellili takamları görmek istiyorum benim eskiden beri kilom hep 57-59 arasıdır oraya gelsem bir
Aaa bende en son 3 hafta oldu gel gitler psikolojimi bozuyorTabıkı cookk ıyı haftada bı kılo keske verebılsek okadar hepımız
Ben en son 3 hafta once kılo vermısım
Cok guzel gectiSevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?
Aiyy ne kadar tatlısın, gelirim inşallah bi cuma partisi veririzPestom o tavuklar kizarmis ve ekmekle kaplanmis olmamaliydi, keske grill tavuk alma imkanin olsaydi...
Ama 2 ogun yemissin bu sebeple ceza gelmeyecek, seni merak ediyorum ben, sohbetini ozluyorum, yarin sohbete gelsene :)
Ellerine saglik canim sende cok iyi kalpli bir insansin, gozun tok masallah sana.. :)
Guzel bir gun olmus Tansucum, bayramda bozduk diyetleri hepimiz, bu hafta zor toparlanacagiz...
Ah canim gelen giden olunca yorulmussundur eminim..
Ellerine saglik ne guzel anneciginede yardim etmissin.
Bende okul hazirligina basladim, duzen kurmaya calisiyorum, Aras 3 bucuk yasinda abisinin odev yapmasina izin vermiyor.
Akinda 2. sinif olacak benim ilgilenip calistirmam gerekiyor..
Isinmaya calisiyoruz ama zor bir sene olacak belli.
Bunun haricinde takim, evin isleri , cocuklarla ilgilenmek , bahce islerim derken gunler geciyor canim :)
Guzel bir gun olmus canim :)
Oh masallah sana, dikkat edersen hizla verecegine eminim, 70leri goreceksin..
Ama diyeti yarim birakip, kacamak yapinca olmuyor, bak ne guzel azimle karar verdin, dikkat etmeyede basladin, haydi 70leri gormeden birakmak yok :)
Ama ben aciimmm mozaik yemissin kii canim dondurma çekiyor yarin yiyecem makarna da çekiyo ay her seyi cekiyo
Gaziantep kaptanimO kadar haklisin ki kuzum tum yazdiklarinda..
Hemsire-doktor yakinlarimiz aylardir aileleriyle, evlatlariyla gorusemiyorlar, hayatlari pahasina calisiyorlar..
Ama biz insanlar bu kadar emegin karsiligini verebiliyor muyuz
Herkes tatillerde, gezmelerde, biz sitenin icinde cocuklari bisiklet surmeye cikarmaya korkuyoruz.
Ne zaman alisveris yapsam, aklina gelebilecek herseyi tek tek sabunluyorum.
Maydanozundan, meyvesine, sebzesine..
Ama dikkat etmeyince diger insanlar, dikkat edenlerinde hayatini riske atiyorlar.
Benimde umudum kalmadi, keske sana destek olacak, seni iyi hissettirecek bir seyler yazabilseydim ama kendim inanmiyorum..
Sanki artik bu tarz bir yasam surecegiz gibi hissediyorum, oncesini unuttum , gelecekten de ne bekleyecegimi bilmiyorum
Guzel birgun olmus canim..
Harikasin canim, gitsin kilolar :)
Ahh Afyon , sucuk doner de yeseydiniz, hatta orada bir bacaksiz usta vardir, sabah acar oglen kapatir dukkani, hayatimda orada yedigim tandiri yemedim hic bir yerde..
Gecmis olsun bu arada miden daha iyi mi kuzum..
Eski duzenimize donmekte geciktik hepimiz, bayram rehaveti bu hafta takimimizi yakacak...
Guzel birgun olmus canim.
Nasilsin ne zamandir hic mesajlasmadik.
Antremanlar nasil gidiyor, calisiyor musun , okul durumlari ne alemde :))
Beyraaaaaan :))
Canim sen nereliydin, daha once soylemis miydin?
Maşallah sanaSporumu yaptım.
35 dk koşu
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
4*12 bacak egzersizi
Öldüm cidden. Kollarım tutmuyor.
Yawrukush JaneRizzoli
Darisi sana insallah gulum..Işte anne olmak kolay değilama bunlar tatlı telâşlar canım
Guzel birgun olmus canim :)Sabah
Kıyma
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
Akşam
Nohut
Birkaç kaşık makarna
Spora birazdan gideceğim.
Su:3L
Yawrukush JaneRizzoli
Yinede iyi dusunelim, iyiyi bekleyelim canim :)Sonumuz hayrolsun özge abla ben iyi şeylere inanmak istiyorum ama her şey zor gibi ..
Guzel birgun olmus :)Sabah
1 soda
Öğle
5 köfte
Yoğurt
Akşam
1 kase domates çorbası
Su 2 L
Spor 1 saat yürüyüş
Yawrukush Birgaripanne Arrietty_
Yarın cuma balayı dönüşü 73 ü gördüm takımdaki son bildirim kilom 70,7 idi buna ulaşamam ama sanırım 1 kilodan fazlasını vermişimdir
Kizartma olmasa gunu harika kapatacakmissin canim, suyunuda biraz daha icersin bekli yatana kadar..Bugünkü menüm
Sabah 08:30 1 yumurta domates salatalık 9 zeytın 1 dılım peynır
Saat 11:30 sütlü kahve
Saat 14:30 patlıcan türlü-brokoli salatası
Saat 16:00 Yulaf meyvelı 1 yemek kasıgı ve yesılcay
Saat 19:00 2-3 catal kızartmakarpuz peynır bır dılım ekmek
su 1.5 lt
Sporu gecelerı yapabılıorım yapınca yazacagım
pesto26
Okul ve kres durumlari benide cok endiselendiriyor Zeynebim..Ilk izin gunumde hep boyle oluyorum kaptan. Birsey yapmaya mecalim olmuyor 14 30.kdr filan yatiyorum. Cocuklari almaya gitmek icin kalkiyorum.
Bizim is yerini disaridan gelenlere kapattilar yine. Ama yine en cok okul ve kres endiselendiriyor beni
Ben bu ara suyu cok azalttim. Limon aldim bugun ozaman daha cok iciyorum diye
Sabah
Gevrek
Ustune 150 ml zut
Ara fistik
Aksam cavdar
2dilim Hindi fume ustune
Ara
1 dilim karpuz
200 ml maden suyu
1,5L su
Spor Yok
Adim 5000 - 250puan
@Beklenen2Yawrukush
Canim iyi aksamlar, bizler iyiyiz ,seni sormali, nasilsin :)4.takim ...... hayirli aksamlar kizlar nasılsınız
Yarin guzel eksiler sizlerle olsun insallah
Kisir ve mozik pasta , susuyorum ben , yrin tarti gunumuz
Cok cok guzel bir gun olmus, cok begendim :))
Az yemissin canim, tam tarti oncesi menusu olmus, harikasin :))Herkese iyi akşamlar
Sabah
Tam buğday ekmeğinden ev yapımı 2 dilim pizza
Buzlu yeşil çay
Akşam
Kabak spagetti
Az biraz karpuz
Su: 2,2L
Spor: 1 saat yürüyüş 30 squat ceza
Aklıma gelenler bunlar kendimi aç hissediyorum da diyorum niye böyleyimyazınca farkettim az yemişim neyse yarın öbür gün ödül yaparım oradan açığı kapatırım
Melek Ada
Ahh Antep, menulerin ondan sahane.. :)Selamlar
Menu
Sabah
Et paca (2 porsiyon), sili biberi, turp ve mor lahana salatasi
Ara
Sutlu kahve ve 10 taze findik
Ara
1 salkim uzum
Aksam
Et izgara (5 parca), yesil salata, koz biber ve ayran
Su 3.5 litre
5 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Gaziantep kaptanim
Harikasin , dinlen kuzucum :))Sporumu yaptım.
35 dk koşu
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
4*12 bacak egzersizi
Öldüm cidden. Kollarım tutmuyor.
Yawrukush JaneRizzoli
İyiyim canim çokkk şukur bi bakimm dedim sizlere kırdım 67, 7 sonunda 66.9 du yarin bakalim kismetCanim iyi aksamlar, bizler iyiyiz ,seni sormali, nasilsin :)
Sizede guzel eksiler kuzum.
Az yemissin canim, tam tarti oncesi menusu olmus, harikasin :))
Ahh Antep, menulerin ondan sahane.. :)
Yine cok guzel birgun olmus canim.
Harikasin , dinlen kuzucum :))
Oo ne guzel haber canim gozunaydin, yarin basgul yuzunu guldursun..İyiyim canim çokkk şukur bi bakimm dedim sizlere kırdım 67, 7 sonunda 66.9 du yarin bakalim kismetsende iyisindir umarim
cok sukur canim ben de iyiyim. aylardir 3 çocukla evdeyim. burayi biraktiktan sonra biraz kilo almistim sonra dikkat edip 78 i gordum sonra karantina dönemi hoooooop tekrar 80ler. 3 cocukla evde kalinca surekli birseyler yaptik yedik. suan 85 im ne yazikki. baktim gidecegi yok kilolarin ve yedikce yiyesim geliyor, burda beni durdururlar diye geldim iste. evet ilk hedef 75 i gormeden izin filan yok burdan ayrilmak istemiyorum. sonra ki hedef 69 ve nihai hedef 65 insallahSevindim iyilesmene canim :)
Keske Afyondan gececeginizi bilseydim, ben orada okudum, o yuzden avucumun ici gibi biliyorum.
Hatta Afyonun bende yeri ayridir:)
Cumhuriyet tesislerini bilyorum, baya guzel temiz bir yerdi.
Bir daha oradan gececeginiz zaman ben size ugrak noktalarini yazarim canim:)
Evet canim, ne guzel arkadaslarinla hasret giderin bol bol, umarim guzel gecmistir:)
Canim aramiza hosgeldin, nasilsin gorusmeyeli?
Neler yaptin bi surecte, her sey yolunda mi? :)
Ben biraktigin gibiyim, cok sukur colu -cocugun pesinde kosturuyorum :))
Canim cok tesekkurler, amin, herkesin mutlulugu katlanarak artsin :)
Okula gondermek cok zor bir karar canim, burada ailelere birakiyorlar secimi , ben bir mani cikmazsa ikisinide yollamayacagim.
Evden online egitime katilacagiz.
Oylede olunca tum yuk bende oluyor, odevler-projeler-ders calistirmalar-testler..Bir nevi ogretmen oluyorsun..
Akin ve Aras iki ismide ben secmistim ,esimde begendi..
Akin tam ismi gibi ates parcasi oldu, Aras da nehrin adi gibi dur durak bilmiyor..
Simdiki aklim olsa Selim falan koyardim, kendim ettim :)))
Darisi sana olsun , kucagin bebislerinle dolsun, amin...
Online daha bile iyi, daha az heyecanlanirsin Baharcim,ne zaman sunumun, belli mi tarih?
Takim olarak herkes salmış gibi gozukuyo canimya bayramla birleşmesi kotu etkiledi sağlık olsun bunda da vardir bir hayr öpuyorum seni ben kacarOo ne guzel haber canim gozunaydin, yarin basgul yuzunu guldursun..
Ben iyiyim, bu hafta takim olarak cok saldik, yarin tarti yuzumuzu guldurmeyebilir
Canim hepimiz ayni durumdayiz, karantine herkesi ayri vurdu gulum..cok sukur canim ben de iyiyim. aylardir 3 çocukla evdeyim. burayi biraktiktan sonra biraz kilo almistim sonra dikkat edip 78 i gordum sonra karantina dönemi hoooooop tekrar 80ler. 3 cocukla evde kalinca surekli birseyler yaptik yedik. suan 85 im ne yazikki. baktim gidecegi yok kilolarin ve yedikce yiyesim geliyor, burda beni durdururlar diye geldim iste. evet ilk hedef 75 i gormeden izin filan yok burdan ayrilmak istemiyorum. sonra ki hedef 69 ve nihai hedef 65 insallah
Gorusmek uzere canimTakim olarak herkes salmış gibi gozukuyo canimya bayramla birleşmesi kotu etkiledi sağlık olsun bunda da vardir bir hayr öpuyorum seni ben kacar
OlleytooooCanim iyi aksamlar, bizler iyiyiz ,seni sormali, nasilsin :)
Sizede guzel eksiler kuzum.
Az yemissin canim, tam tarti oncesi menusu olmus, harikasin :))
Ahh Antep, menulerin ondan sahane.. :)
Yine cok guzel birgun olmus canim.
Harikasin , dinlen kuzucum :))
tamam yarin sabah hemen yazarim guncel kilomu.Canim hepimiz ayni durumdayiz, karantine herkesi ayri vurdu gulum..
Seni yeniden aramizda gormek guzel..
Guncel kilonu 85, hedefinide 75 olarak yaziyorum.
Yarin sabah tartilirsin bir degisiklik olursa gunceleriz kilonu :)
Cocuklar nasil gulum, yaziniz nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?