hadi gizemcim,senden güzel bi atak bekliyoruz,ama sok diyetlerle degil lütfenben + larda geldiğim halde dereceye girmişiz kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum..
bijo ve hasretim ayrıca tebrkler bireyseldede dereceye grmişsinz bravo..
bu hafta bende - lerde döneceğim inşallah ..
canim ögle hic bisey yememissin,salata yeseydin en azindan,aksamda pirasanin yanina yogurt yiyebilirisnöncelikle takımı ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
bugün spor yapamadım onun yerine ev temizliği yaptım
kahvaltıda sıcak pide olunca dayanamadım tam buğday ekmeği dolaba pide mideye gitti ama öğle ve akşamla telafi ederim gibime geliyo
menüm:
sabah menemen pide kaşar peynir salatalık(özlemiş nesfit yiye yiye kahvaltıyı unutmuşum)
öğle 2 tane kuru kayısı
ara yok
akşam yağsız prasa yemeği
umarım diğer öğünler bu tatlı haftasonu kaçamağını dengeler
dökül bakalim :)bugun menümü yazmasammmmmmmmm:18::18::18::18:
hosgeldin canim.listeni yapamasanda dikkatlice devam edersen verirsin yine kilolarini üzülme,protein agirlikli belsnemeye calismerhaba kızlar,
bijoux ve hasretim i tebrik ediyorum, dereceye girmişler.. takım da derecede, valla bravo hepinize..
ben uzun zamandır uğrayamadım, önce internetle problemim vardı, resmen firma değiştirdim, açılmasını bekledim filan.. 3-4 gün oldu kullanmaya başlayalı,inanılmaz yoğundum,bi fırsat bulup yazamadım..
herkes nasıl? şöyle bir geçmişe baktım da gayet iyi gidiyor gibi görünüyor,herkes hedefine ulaşacak bence bu takımda. emin olduklarım zaten var.. bana gelince, size yazdığım diyeti malesef ki uygulayamıyorum, o disiplini tekrar yakalayamadım.kendi kendime dikkat ediyorum ama.. bakalım artık. hepinizi öperim..
BİJOO HASRETimm tebriklerrr
cnm ben de sınava hazırlanıyorum bence bırakma. aslında benim bu düzensiz olmam ondan da kaynaklı. yemek yapcama soru çözeyim diye bi öğün az bi öğün çok yediğim oluyo. ama bırakırsan da olmuyo. buraya haftada bir kilo bildirimi yapacağını bilmek bile insanı bi disipline ediyor.
müsli dediğim de nestle nin müsli yazıyo üstünde. üzümlü fındıklı azcık tadına baktım sevmedim yaa kesin yiyemem.. zaten pek sevmiyorum bu tarz şeyleri. sadesi olcak bana, o da yoktu. çikolatalısı vardı onu almadım o olmaz dimiidiğerlerine boşa para veriyom. atılcak bu da.tadı kötü..
menümü de yazim öle gidiiimm
sabah:
1yum,kahvaltı,2dl ekmek,az reçel,yeşil soğan
ara yok
öğle: kuru biber kavurması(az yağda),yoğurt,çorba,salata
ara meyve+doom günü pastası 2-3 çatalcık
akşam:anne yemeği:) bilmiyorum menüyü,çorba salata ağırlıklı atlatırım inş.
sabah slimm yaptım..start it up.. belki bileniniz vardır,mekik benzeri hareketler..karın kaslarım için,göbeem feci
unutmadan tüm annelerin anneler gününü kutlarım..
hadin byyy
ben + larda geldiğim halde dereceye girmişiz kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum..
bijo ve hasretim ayrıca tebrkler bireyseldede dereceye grmişsinz bravo..
bu hafta bende - lerde döneceğim inşallah ..
öncelikle takımı ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
bugün spor yapamadım onun yerine ev temizliği yaptım
kahvaltıda sıcak pide olunca dayanamadım tam buğday ekmeği dolaba pide mideye gitti ama öğle ve akşamla telafi ederim gibime geliyo
menüm:
sabah menemen pide kaşar peynir salatalık(özlemiş nesfit yiye yiye kahvaltıyı unutmuşum)
öğle 2 tane kuru kayısı
ara yok
akşam yağsız prasa yemeği
umarım diğer öğünler bu tatlı haftasonu kaçamağını dengeler
kizlar paylasim alanina hedef kilolarinizi eklemem gerekiyor,herkes hedefini yazsin lütfen
kizlar paylasim alanina hedef kilolarinizi eklemem gerekiyor,herkes hedefini yazsin lütfen
günaydin kizlar,hepinize güzel hafta sonlari diliyorum..
oburcum senin yüzünden olan bisey yok senin kilon bölündü zaten bosuna üzülme..
nidahcim oglusunun ilk adimlari hayirli olsun canim,kosdugu günleride görürsün ins.
menümü bilmiyorum yazamiycam simdi ama kahvaltiyi birazzick abarttim galiba :)
kizlar kendime yeni bir spor programi yaptim.
pazartesi carsamba persembe,salonda 90 dk spor
sali,persembe,cumartersi evde pilates
pazar dinlenme
sizce nasil olmus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?