Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümü de yazim öle gidiiimm

sabah:
1yum,kahvaltı,2dl ekmek,az reçel,yeşil soğan

ara yok

öğle: kuru biber kavurması(az yağda),yoğurt,çorba,salata

ara meyve+doom günü pastası 2-3 çatalcık

akşam:anne yemeği:) bilmiyorum menüyü,çorba salata ağırlıklı atlatırım inş.

sabah slimm yaptım..start it up.. belki bileniniz vardır,mekik benzeri hareketler..karın kaslarım için,göbeem feci

unutmadan tüm annelerin anneler gününü kutlarım..
hadin byyy

günaydin kizlar,hepinize güzel hafta sonlari diliyorum..

oburcum senin yüzünden olan bisey yok senin kilon bölündü zaten bosuna üzülme..

nidahcim oglusunun ilk adimlari hayirli olsun canim,kosdugu günleride görürsün ins.

menümü bilmiyorum yazamiycam simdi ama kahvaltiyi birazzick abarttim galiba :)

kizlar kendime yeni bir spor programi yaptim.

pazartesi carsamba persembe,salonda 90 dk spor
sali,persembe,cumartersi evde pilates
pazar dinlenme

sizce nasil olmus?

ben + larda geldiğim halde dereceye girmişiz kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum..
bijo ve hasretim ayrıca tebrkler bireyseldede dereceye grmişsinz bravo..

bu hafta bende - lerde döneceğim inşallah ..

öncelikle takımı ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
bugün spor yapamadım onun yerine ev temizliği yaptım
kahvaltıda sıcak pide olunca dayanamadım tam buğday ekmeği dolaba pide mideye gitti ama öğle ve akşamla telafi ederim gibime geliyo
menüm:
sabah menemen pide kaşar peynir salatalık(özlemiş nesfit yiye yiye kahvaltıyı unutmuşum)
öğle 2 tane kuru kayısı
ara yok
akşam yağsız prasa yemeği
umarım diğer öğünler bu tatlı haftasonu kaçamağını dengeler

merhaba kızlar,

bijoux ve hasretim i tebrik ediyorum, dereceye girmişler.. takım da derecede, valla bravo hepinize..

ben uzun zamandır uğrayamadım, önce internetle problemim vardı, resmen firma değiştirdim, açılmasını bekledim filan.. 3-4 gün oldu kullanmaya başlayalı,inanılmaz yoğundum,bi fırsat bulup yazamadım..

herkes nasıl? şöyle bir geçmişe baktım da gayet iyi gidiyor gibi görünüyor,herkes hedefine ulaşacak bence bu takımda. emin olduklarım zaten var.. bana gelince, size yazdığım diyeti malesef ki uygulayamıyorum, o disiplini tekrar yakalayamadım.kendi kendime dikkat ediyorum ama.. bakalım artık. hepinizi öperim..

ben + larda geldiğim halde dereceye girmişiz kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum..

hadi gizemcim,senden güzel bi atak bekliyoruz,ama sok diyetlerle degil lütfen
canim ögle hic bisey yememissin,salata yeseydin en azindan,aksamda pirasanin yanina yogurt yiyebilirisn
bugun menümü yazmasammmmmmmmm:18::18::18::18:
dökül bakalim :)
hosgeldin canim.listeni yapamasanda dikkatlice devam edersen verirsin yine kilolarini üzülme,protein agirlikli belsnemeye calis

tamam canım bırakmıycam sağol haklısınn

afiyet olsun canım oğlunun doğum gününü kutlarım allah okula başladığı mezun olduğu yılalrıda göstersin hayırlısıyla inş

canım gizemcim üzülme tatlım bak sende -lere düşceksin tabi birlikte vericez bu kiloları bak yazda geldi resmenn ha gayret güzelim sen başarcaksın ve süper dönüş yapcaksın inanıyorum ben

afiyet olsun canım pide için üzülme kahvaltıda yediğin için önemi yok dengelemişsin bence

kizlar paylasim alanina hedef kilolarinizi eklemem gerekiyor,herkes hedefini yazsin lütfen

benim hedefim 60 canım 58 sonra olcam önce 60 olmam gerek

2 gündür ne menümü yazabiliyorum ne paylaşım yapabiliyorum..dereceye giren ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum..inşallah haftaya bende verirrim.

Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 kase sütlü meyveli nesfit
Öğlen 2 dlm beyaz ekmekle peynir ,bolll domates ,1 brd çay
Ara 1 adet malta eriği ve 3-4 adet çilek
Akşam 1 kaşık tas kebabıyla 1 kaşık püre koca kase yağsız bol limon ve nar ekşili yeşillik
gece 2 adet kuru kayısı
gün boyu spor yapamıyorum.belim coşmuş durumda.Ama sabah 11 den 13 kadar kızlarla pazarda dolaştık.En azından oturmadım.

Kızlar size bu listelerim belki çok gelebilir ama inanın ben bu listelerle kilo veririm.Çünkü geçen seneden arkadaşlar bilir.Benim geçen sene gece yediklerimi yemeye devam etsem.Vallaha milleti yoldan çıkarmıştım.Kendimden utandım.Onun için bu sene size katılmaya korktum.Zaten aldığım kiloların hepsi gece tv karşısında götürdüğüm yemişler.
Mart sonundan bu yana gece kuruyemiş,tatlı ve çikolataları kesmeye çalışıyorum.Çünkü kolestrolüm bayağı yükselmiş.Sizinle başladığım zamandan bu yana zaten 1-2 gece birşeyler yedim.Birde akşamüstü çayı yerine ,1/2 kase nesfit yesem.Hani ufak ufak onuda aradan çıkarsam,bayağı iyi olacak.
spor olarak birşeyler yapsam çooook daha iyi olacak ama hiç mi hiç yerimden kalkasım yok.
Bugünlük bu kadar yazacağım.Kaçamaksız bir gün dileğiyle herklese güzel günlerrrr.:80::119:

selam kızlarr
hasretim yazmıştım 58 oldu benim hedef:) oğluşum adına teşekkür ediyorum Anna ve hasretim,güzel dileklerinizden ötürü:)

obur hedef kilonu yazacaktın canım verdiğin kilo değil.

ohcanımadeğsin bi prob yok değil mi? bebik mi durmuyo:)

denizz menü alalım canım:)))

bugün bende kahvaltıda abarrttım malum pazar kahvaltılarıı... ailecek bahçede açık havadaa götürdüm tabi:)

dengelicez inş herkese iyi pazarlar

süper canım ya haftanın 6 günü.. uygulayabilirsen fiziğin süper toparlanır :) bende istiom bende bendeee

HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
bugünkü menüm:
sabah : 2 adet krep, 1çay kaşığı reçel ,1 tatlı kaşığı bal,domates,salatalık,peynir
öğle :küçük kase nesfit
akşam:yemeğe misafir var umarım kaçırmam kağıt kebabı çorba salata

bugün misafir hazırlığından spor yine yapamadım hafta içi devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…