Evet demi doğru diyorsun oncesınde leslıe yapayım o zaman sonra dıger hareketlerı yapayımay sakınnn sakın. 3 saniye esneme, 10 saniye soğuma MUHAKKAK yap.
Yuruyusun cok faydasini gorursun canim..Bayram nedenıyle hepımız gönül yayları gevşemiş
Ya ben ucbea hareket yapınca bıyerlerım tutuluyor yaşlanıyormuyımyoksa dırek hareket yaptıgım için mi. Yuruyus mü denesem
Evet demi doğru diyorsun oncesınde leslıe yapayım o zaman sonra dıger hareketlerı yapayım
Evet canim donmek niyetleri hep vardi ama bu kadar cabuk beklemiyorduk...Bayram onceki aliniyir canim
Liste disi da olsan iyi ornek olup goguslenmen gerek bu 2 haftayı
Hosgeldin canim
MasAllah bende gorecekmiyim acaba
Caya seker atmayida birakmali bence
az kaldi sabir
Ben de de 58 ile baslayip 75 ile yol alip 89 a kadar ciktim sukur simdi 75 altindayim bir 63 dussem
Allaha sukurler olsun azalma olmadi bende tabi oglum 11 aylik ek gidada aliyor
Guzel menu
2 siraya gectim
Yakinda da 1 olacagim insAllah ve en cok kilo verenlerden biri
Gecmis olsun canim
Tr ye donen arkadasin da belki sıkılmıstir ailesini turkceyi ozlemistir
Yogurtlu, etli corba canim :)O bardaktaki ne
Gecmis olsun canimgeçenlerde daha sporun ilk hareketini yapıyordum, yerden eğilip dumbellı göğüs hizasına kaldırma... 1 yaptım, 2. de kalkamadım, belim tutuldu. daha önce de 1 kere böyle olmuştum, fıttır fıttır nöbetçi eczaneye gittim de 1 haftada anca geçti kas gevşeticiyle. ben de yaşlandığımı hissettim valla.
hareketlerden önce esneme yapıyor musun ve vücudun doğru şekilde mi ona muhakkak dikkat et.
Canim mutlaka esneme ve soguma hareketlri yap, spor sakatliklari onemsenmiyor ama sonra gecmesi zor oluyo.Yaslanmak ıstemıyorum yaa bırde ham olmuşum galıba ıyıce
Yokk esneme yapmıyorum dırek dalıyorum allah ne verdiysemesela 2 gun once capraz mekık yaptım bel için sol bacagıma basamıyorum bugün
Aksami es gecmissin canim, guzel birgun olmus.Sabah
2 dilim pizza ev yapımı tam buğday unundan (yine ama bu sefer bitirdim ☺)
1 kupa yeşil çay
Akşam
75 Gr tava ciğer
Salata
Arkadaşlar bu sefer de az gözüküyor ama tokum
Az ama öz oldu yani
Su: 3L
Spor: 10000 adım
Gecmis olsun canim
Tamam canim ilk sayfayi guncelleyecegim, oraya eklerim :)Yawrukush kaptanım tabloda yaş 26 oldu güncellerken onu da değiştirebilirsin :))
Sevindim canim, ben hala oglen yemegimizi bile hazirlamadim, bir tembellik var ki bugun, hicbir sey yapasim yok :)tişkürleer, geçti geçti.sen nasılsın, nasıl geçiyor günün
Sadece nazar boncugu birakiyorum bu gunune canim, masallah...Menu
Sabah
Kiymali omlet (3 yumurta) ve zeytinli yesil salata ve papatya cayi
Ara
Sutlu kahve ve 10 taze antep fistigi
Ara
3 hurma ve 3 ceviz
Aksam
Patlican tavasi (pirzolali-2 porsiyon), yogurt (2 kase) ve koz biber
Su 3.5 litre
5 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Benimki yeni 4 aylık oldu o yüzden biraz korkuyorm suyunda bol içiyorum ama bişeler yemeninde etkisi çok yani kaliteyi artırıyor önemliAllaha sukurler olsun azalma olmadi bende tabi oglum 11 aylik ek gidada aliyor
Bence spor ile kasa donusturmelisinCanım ideal sözde ama yanlarım car kollarım var bence ben 59 da ıdealim
Hayat bazen anidirEvet canim donmek niyetleri hep vardi ama bu kadar cabuk beklemiyorduk...
Eline saglik kaptanimYÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
JaneRizzoli (69.7/67.4/2.3/%1.65)
MotivatedAlready(71.4/69.9/1.5/%1.05)
Tanssss (74.1/72.6/1.5/%1.01)
BlueSkyyy (85.9/84.6/1.3/%0.76)
barga (75.5/74.8/0.7/%0.47)
L O L (91.5/90.8/0.7/%0.39)
bnnu (61.6/61.3/0.3/%0.25)
esmeriiim (64.3/64/0.3/%0.24)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
melek ada (56.3/56.1/0.2/%0.18)
Hyperborea17 (59.2/59.1/0.1/%0.09)
pesto26 (71/70.9/0.1/%0.07)
fyzanur (56.4///%) SABIT
Ciseak (81///%) SABIT
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
MorVampirella(71.3/71.5/+0.2/%-0.28)
aydingelini (68.5/68.8/+0.3/%-0.44)
TARTARUSA ZİNCİRLENMESİ GEREKENLER (En Günahkarlar)
Beklenen2 (70.6/71/+0.4/%-0.57)
1delimavi (82.6/83.3/+0.7/%-0.85)
Yawrukush (66.2/67/+0.8/%-1.21)
Hadesin çukuruna düşenler yönetim kurulu kararıyla cuma ve cumartesi yapacağınız ödül öğünleri iptal edilmiştir bilginize.
Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
Ihmal etme fazla fazla al heylolsa tuketiyorsunBenimki yeni 4 aylık oldu o yüzden biraz korkuyorm suyunda bol içiyorum ama bişeler yemeninde etkisi çok yani kaliteyi artırıyor önemli
Hurma kuruyemiş falan almam lazm ara öğüne 1 ay evde yoktum bişe yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?