Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tabiki kaptancigim
yas 35 boy 170
ayyy hayirli ugurlu olsun taze gelin huzurlu mutlu hayirli bir yuvanız olsun insallah.
menu cok guzel tulumba da ödül olmus zaten. spor ve su da gayet guzel

Ben yokum
Çok üzüldüm şu an

Kıyamam ben sana, telaslandirdin Özge'cim beni hayırdır ne kitlesi canım? Umarım iyidir sağlığın sıhhatin kaptişim
Doktora gitmelisin bence de içi rahatlıyor insanın..

Arkadaşın için çok geçmiş olsun nasıl peki şimdi durumu? Basabiliyor mu üstüne? Trafik kazaları çok üzücü
Türkiye'ye dönen arkadaşın için belki de hayırlısı böyledir canım. Dışardan mutlu gözüken çiftler kapalı kapılar ardında neler yaşıyor belli olmuyor hiç. Şimdi aynı yerde mi yaşıyordunuz yoksa bahsettiğin eski arkadaşlarından mi canim? Hakkında hayırlısı olsun nasıl mutlu olacaksa

Ben

Bamyaya kavuşmuşsun

Kaptanım ben menüsüz devam etsem sıkıntı olurmu? Yawrukush
Bu hafta deneyelim eğer vermezsem geri menüyle devam edeyim
Canim takimda herkes menu bildirimi yapiyor eger bir manileri yoksa.
Bu haftalik menu yazmama izni istiyorsan olur, haftaya devam edebilecek misin kuzum?

Canim regli oncesi elime birsey geldi koltuk altimda.
Reglimin son gunleri suan, kuculdu yani yok olacak gibi..
Bir hemsire yakinim hormonlardan kaynaklanabilir dedi.
Regli bitsin gidecegim canim doktora..
Kaza geciren arkadasim ameliyatlar olmus, Turkiyede universiteden arkadasim.
Deri-kemik-kas nakli yapmislar..
Isinden ayrilmis, evde yatiyor
Diger arkadasim ise Houstondan Filizim , aslinda sorunlari vardi ama 2 tanede evlatlari var.Turkiye'ye gideyim ya icin dedi ucuslar acikken.Orada esiyle durumlar sarpa sardi , donmuyorum Houstona dedi esine, yerlesiyor Izmite.Oglunu okula yazdirdi vs, beklemiyorduk boyle ani bir donusu, sok etkisi yaratti

Kizlar biz acliktan olduk diyebilirim cocuklarla, simdi kahvalti hazirligina geciyorum, gelecegim :))
Geçmiş olsun canım yağ bezesi gibi birşeydir belki de. Yine de ihmal etme tabi kuzum

Olan çocuklara da olacak desene canım, kurulu düzen bırakmayı göze aldığına göre vardır bir bildiği. Yine de arkadaşının gönlünü alır eşi umarım (tabi eğer hayırlısı buysa). Şok olmakta haklısın durum buysa canım
Diğer arkadaşına da çok üzüldüm yazık neler atlatmış.. inşallah sağlığına sonra da işine kavuşur

Ben de tayin olamadım bayramdan önce açıklandı. ona üzüldüm biraz, çok ümitliydim (o kadar okul filan araştırıyorum hani) heysey kısmet ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…