Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

leslie ye başladımm..2 mil şimdilikk..nasıl iyimii..artırayım mı?

bugun yaptımm

bence başlangıç için iyi,yarım saatmi sürüyodu?

afiyet olsun canım

merabalar kızlar 14. takımdan geldim ben kendi isteğimle ayrılmak zorunda kaldım umarım sizlerle kaldığım yerden devam ederimm...boyum 172 şuan 81,1 im takımkurallarını anlatırsanız bana canla başla uymak için elimden geleni yaparımm..evliyim 1 kızım var 4 yaşımda öle işteee...kaldığım yerden devam edip eylüle kadar 70 olmak istiyorummm
97 ile başladım bu davaya.. şuanki halim beni mutlu etmeye yetmiyoo ...hedef 70 allahın izniyle....

anşaacım burdamısın artık cnm yeni takımında başarılar dilerim sana umarım dilediğin kiloya düşersin

hosgeldin canim aramiza,bekledigin destegi bulursun bizimle ins..

degisik kurallarimiz yok,bol paylasim düzenli menü bildirimi,cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi eger mümkün degilse persembeden bildirim istiyoruz

iyi aksamalr kizlar,bugün arkadaslarla mangala gittik ,tabikide diyetimi bozmadim,artik canim ciss hicbisey istemiyorum,rabbim bozmasin bunu ins,dondurma bile yemiyorum,hatta dün ogullarima aldim kenime aldim,kücük oglumunkini arada düzelttim ama canim gerisini istemedi,önceden olsa tadini aldimmi birakamazdim,sanirim bu sefer gercekten beynimde bitirdim Allahim ins...

ama bu sabah nedense 500 gr artida ciktim,hiiicc üzülmüyorum cok pis motive olmus durumdayim nasil olsa vericem..

nidahcim sporuma uyuycam ins,uymassamda hesabini sorun artik :)

canim mesajini gec gördüm,13 takimdan cagrilmissin ,dilerim orda bekledigin destegi görürsün,

anşaacım burdamısın artık cnm yeni takımında başarılar dilerim sana umarım dilediğin kiloya düşersin
julıamm canım saoll inşallahh...hakkımızda hayırlısı olsun...4. takımı utandırmam allahın izniylee...
hosgeldin canim aramiza,bekledigin destegi bulursun bizimle ins..

degisik kurallarimiz yok,bol paylasim düzenli menü bildirimi,cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi eger mümkün degilse persembeden bildirim istiyoruz

tamam ben çalışıyorum akşam 6 gibi en erken evde oluyorum gün içinde paylaşımda bulamıyorum genelde ama akşama tozunu attırırımm...kurallar da güzel benim bi sorum var kaç kişiyiz takımda kaptan sensin heralde ve yardımcı hangi arkadaş...

evet canim kaptan benim,yaridimcimizda nidah.

takimda listede olan suan 10 kisi va,bir arkadasimizda deneme süresinde bu hafta girecek ins,paylasima devam ederse,seninle birlikte 12 oluyoruz

anşacım gelirim seni arada ziyarete yabancı topik değil burası zaten hasretim de burda

evet canim kaptan benim,yaridimcimizda nidah.

takimda listede olan suan 10 kisi va,bir arkadasimizda deneme süresinde bu hafta girecek ins,paylasima devam ederse,seninle birlikte 12 oluyoruz
ok...o zaman bugünümü yazıyımm ben yeni takımımaa
sabah(sabah dediğime bakmayı 13.00 gibi falan ):1 demet marul
öğle(17.00):haşlama bi tabak yağsız tuzsuz makarna
akşam geç oldu diye geçiştirdim 9 çilek 1 elma
1 saat normal tempoda yüreüyüş 15 dk leslie 2 mil
çok hırslıyım bu ayın sonunda düğünlerimiz var 78 olarak gitmek istiyorumm 3 haftam var allahım yardım et...
anşacım gelirim seni arada ziyarete yabancı topik değil burası zaten hasretim de burda
gel bacım gel aşkolsun...dört gözle beklerimm...

afiyet olsun canim,her zamanki menünmü bu yoksa hafta sonu menüsümü,hafta sonuysa prblem yok ama cok düzensiz olmus

afiyet olsun canim,her zamanki menünmü bu yoksa hafta sonu menüsümü,hafta sonuysa prblem yok ama cok düzensiz olmus

çok düzenli olduğum söylenemez ama bu tamamen haftasonu... yoksa sabah 8 de normal kahvaltı ile günüm başlıyo geç yat geç kalk durum bu ne yazıkki hafta sonu yarın düzene girerimm

çok düzenli olduğum söylenemez ama bu tamamen haftasonu... yoksa sabah 8 de normal kahvaltı ile günüm başlıyo geç yat geç kalk durum bu ne yazıkki hafta sonu yarın düzene girerimm

tamam canim anladim,sen uzun zamandir diyettesin biliyosundur gene ama ben yinede söyliyim,mneülerinde yogurt ve salatayi ihmal etmessen daha güzel sonuc alirsin,yogurt yag yakimina yardim ci oluyor,salatada metobalizmayi hizlandiriyor,hemde yiyeceklerin glsimek endeksi yüksekse düsürüyor

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…