Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gözlerimden bir damla yaş pıt dedi aktı be gülüm..
Türkan şoray bile bu kadar içlenmemiştir bu şarkıda..

Canim uzumu tek tek ayirip mi koyuyorsun dolaba bende yapacagim da
Tüm takım komple gitmeye ne dersiniz?
Birde bakiyormussun hepimiz ayni anda mezun oluyoruz Yawrukush kaptanim takimi kapatmak zorunda kalir

Unutmayınki her güçlü ordunun bir hücum marşı vardır fitfiliz hanımcım, bizim şarkılarımız o minvalde

Valla onların durumu da zor, hemencik doyyolar falan. Ekmek yeme alışkanlıkları da olmayabiliyor sanırım Herkes istediği kiloya kavuşur umarım, amin.

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün ki menümü yazayım

sabah: 3 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir
3 bardak çay

ara :15 fındık

akşam: 1 kase etli düğün çorbası, 4 yk barbunya
4 dilim karpuz ve kavun( toplam dilim)

son ara: 1 türk kahvesi

su: 2,5 olmuştur

bugün acaip strest ve sinirli bi gün geçirdim. Ayrıntısını sonra anlatırım şimdi ablam bende kafamı toparlayamıyorum
Begonya2 canım yeni eşmişiz hayırlı olsun, inşallh güzel kilo veririz bu hafta

Güzel menü canım
Ben bu hafta menü vermicem kaptanın haberi var ama kilolar gidecek inşaAllah

puanlarimi yazmayi unutmusum
60 squat 180 p
30 dk yuruyus 120 p
500 ip 1000 p
1 dk plank 10 p ( bu plank ne kadar zor arkadas ya ya da bana mi oyle geliyor? yeni basladigim icin muhtemelen yapmakta cok zorlaniyorum. canim cikiyor 20 saniyede.)
ayrica telefona indirdigim uygulamadaki hareketleri yaptim. 8 farkli hareket ve 20 yada 30 sn ama nasil puanlayacagimi bilemedim ben de yazmadim

toplam puan1310

Yawrukush bnnu
spor puanlari ici kimi etiketlemem gerekiyordu kaptancim

Canim uzumu tek tek ayirip mi koyuyorsun dolaba bende yapacagim da

Birde bakiyormussun hepimiz ayni anda mezun oluyoruz Yawrukush kaptanim takimi kapatmak zorunda kalir
Ahahahaha
Artık toplaşıp kep töreni falan yapardık her kepin üzerinde de verilen kilolar yazıyor falan shshhsjs

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta domates salatalık
Ogle 1 ceviz 1 kofte
Akşam
Çorba yarim kase tavuk sote karpuz
Şu 3 .5 lt
Spor 3000 adim
Yawrukush Birgaripanne
Spor az geldi bana umarim yarin telafi edersin
Arrietty_ ama o biraz rahatsiz kaptanim bakacakti ona da cok yuk oluyor olmadi cuma gunu ben hallederim gecmisten bugune
KArin egzersizi turevi ise 3 puandan hesaplaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…