- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Kankam bugünkü şarkı kotamızı doldurduk bence efkar yapmayalım bu saatteİçimden bu 66 treni durumunu kara tren türküsüne uyarlamak geliyor ama daha fazla dertli halk ozanına bağlamamak için susuyorum......
MotivatedAlready
Kendimi kelimeden şarkı uydurulan eski serdar ortaç yarışmasında gibi hissetmeye başladım zaten, biraz ara vermeli içimdeki san’at güğneşini söndürmeliyim..Kankam bugünkü şarkı kotamızı doldurduk bence efkar yapmayalım bu saatte
Dondum kuzum senin nasil gidiyor
Bizde bu yaratığcılık olduktan sonra o güğneş hiç sönmezKendimi kelimeden şarkı uydurulan eski serdar ortaç yarışmasında gibi hissetmeye başladım zaten, biraz ara vermeli içimdeki san’at güğneşini söndürmeliyim..
Selamlarciseak77 selamlar yeni eşim
Bugün
Sabah:2 salam,2 dilim peynir,3 dilim domates yedim
Öğlen: 1 tane Adana dürüm
Akşam:taze fasülye
Su:2lt
Spor:2 saat yürüdüm
Canmm yaa ne kadar da az ve öz yazıyonben gün içerisinde az yesem bile çeşit çok olduğu için epey uzun oluyor benm menüler bu arada çok güzel bir menü olmuş
Çok iyi olmuş. Boyun uzun sanırımSabah
Omlet
Ara
Kahve
Akşam
Nohut
Yoğurt
Ara
Adaçayı
Spor
20 dk koşu
15 dk bisiklet
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 bacak egzersizi
Su:2,5L
Yawrukush Hyperborea17
1.71 uzun sayılır :)Çok iyi olmuş. Boyun uzun sanırım
Eskiden oyle yarismalar mi vardiKendimi kelimeden şarkı uydurulan eski serdar ortaç yarışmasında gibi hissetmeye başladım zaten, biraz ara vermeli içimdeki san’at güğneşini söndürmeliyim..
Sarkici sirinden uykucu sirine donmussundurBizde bu yaratığcılık olduktan sonra o güğneş hiç sönmezama bende bu saatte sanatçı şiirinin yerini uykucu şirin alıyor
Günaydın canım geçmiş olsun sıcaklarda baş ağrısı da çok oluyorGunayydin kizlar
Basim ağrıyor
Yan komsunun alarmi caldi
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsunKk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek
Doğum günün kutlu olsun canım da ne intihari falan bi kendine gel lütfen bi sinirle saçma sapan şeyleri çıkar lütfen aklindanKk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek
1 yildir dusundugum birseyi nasil cikarabilirim senceDoğum günün kutlu olsun canım da ne intihari falan bi kendine gel lütfen bi sinirle saçma sapan şeyleri çıkar lütfen aklindan
Ketçaplı , sarımsaklı yoğurtlu falan mı ?Aaah ah burda kilo alma topiğinde şu tarz bi yorum görmüştüm: kızlar salatama zeytinyağı katıyorum böylece daha kalorili oluyor.
Gece makarna yemeyenler bizi anlamaz kardeş..
Merhaba eş olmuşuz dün gelemedim ben de bu vesiyeke dünkü menümü vereyim :)heeeloo, selamlaar,Mor Vampirella
bugün:
sabah: kakaolu yulaf lapası, üzerinde 1 ceviz, 50 gr kadar vişne vardı
öğlen: 1 dilim ekmek ve lor peyniri
akşam: salata , kabaklı yoğurt, 4 köfte
spor: 30 dk yürüyüş, 1 saat bisiklet
su: saymadım ama 2-2.5 diye tahmin ediyorum
Ben de merak ediyorum ..@Ceydos takımdan mı ayrıldın ceydos mesajların hiç yok geçmişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?