Doğum günün kutlu olsun şekerim. Diğer durumları sonradan okudum biraz bunaltıcı bir gün olmuş. Hayat akıyor, bugün böyle hissedersin yarın umarım her şeyin daha güzeliyle karşılaşacağın bir sabaha uyanırsın.Bugun 27 me bastim
Canimm canimm caniimmm iyi ki dogmussun, iyi ki yollarimiz kesismis.Bugun 27 me bastim
O zaman hücum şarkımız --> Bu olsunOooo herkesin bir durumu vardır kardeşşş yeriniz de hazır
66 treni 4 kişilik oldu
Herkes mi saldı yahu aynı andaözgecim buralardayım aslında okuyorum ara ara yazılanları ama mesaj atmadım , diyeti bozunca yüzüm yoktu yazmaya , moda girmeyi bekledim :) sen nasılsın canım ?
Hoşgeldinn seni hatırlatıyorum ben, kullanıcı adını değiştirmiştin hatta değil mi? Benim de eskisi Derya the Queenhaha haa ben de merak ettim simdi bir ara gidip bakmak lazim neden kilo alamiyorlarmis.
ayyy tanidik birini gormek cok guzel. nasilsin canim gecen seneden kimse var mi diye sormustum ama kimse yoktu ben de gorememistim. nasilsin?? mezun olmus muydun sen?? ben mezun olmadan birakmistim ya ancak gelebildim tabi kilolar da geri geldi. sen ne yaptin?
cok guzel
oy oyy senin ki de cok minikmis. iş, bebis, eş ve ev arasinda kendine vakit ayirip spor yapmak zor gercekten.
emine ben. 35 yasindayim ve ogretmenim. marttan beri evdeyim 3 cocukla, oynatmaya az kaldi... yengec burcuyum.. hmmm baska... cok cabuk gaza gelip kisa surede istegim kacabilir. bu siralar asiri motive olmus hissediyorum. birlikte en cok kiloyu biz vercez inaniyorum
hafif bir menu olmus. afiyet olsun banucum
Değiştirdim ben o şarkıyı madem trene bindik kilo lokomotif olsunUnutmayınki her güçlü ordunun bir hücum marşı vardır fitfiliz hanımcım, bizim şarkılarımız o minvalde
Kolaygelsin canım, Çanakkale'deyken alışkanlığı değiştirdim eskiden tek tek çamaşır sulu suyla silip duruluyordum. Şimdi aldıklarımın heryerine kolonya püskürtüyorum. Böyle biraz daha kolay, inşallah oluyordur. Ne zor yaa herşey 4 kat zorGuzel arkadaslarim nasilsiniz?
Dun ugrayamadim , Houstondan buraya tasinan arkadaslarimizla , bir parka gittik , aksam 6-6bucuga kadar orada takildik.
Hepimize cok iyi geldi, sohbet etmeyi unutmusuz resmen, robota donusuyoruz.
Onlarinda 2 cocugu var, frizbi oynadik- tenis oynadik, scooter surduk, keyifli bir gundu..
Sizler neler yaptiniz?
Hemen kuzularimin kahvaltilarini hazirliyorum, bir yandan da gozum burada..
Online market alisverisi de yaptim, onlarda gelmek uzere, herseyi tek tek sabunlayacagim, 1 saat suruyor bu is.
Ama buralardayim :)
Nice yıllara kaptanım :)Bugun 27 me bastim
evet evet feyza bulmustu hatta yeni kullanici adımı. ben de cok mutlu oldum. masallah ne guzel kilo vermistin mezun olmana ragmen gruptaki cogumuzdan daha iyi kilo veriyordun filiz. senin kilocuklarda mi geri geldi? ama oyleyse bile sen cok almamissindir ve hemen gider insallah. sohbetin muhabbetin cok guzel tekrar gordugume cok sevindim filizcimO zaman hücum şarkımız --> Bu olsun
Herkes mi saldı yahu aynı andaloosers club desem değiliz kaybedecegimize kilo aldık
Hoşgeldinn seni hatırlatıyorum ben, kullanıcı adını değiştirmiştin hatta değil mi? Benim de eskisi Derya the Queen
Yeniden görmek güzel
Değiştirdim ben o şarkıyı madem trene bindik kilo lokomotif olsun
Ayy sabah tartıldım da 66 bile zor. Çok fenayım sorma
hava çok sıcak ondan saldık heralde, azıcık rüzgar felan esse kesin zayıflarızO zaman hücum şarkımız --> Bu olsun
Herkes mi saldı yahu aynı andaloosers club desem değiliz kaybedecegimize kilo aldık
Hoşgeldinn seni hatırlatıyorum ben, kullanıcı adını değiştirmiştin hatta değil mi? Benim de eskisi Derya the Queen
Yeniden görmek güzel
Hırsını kaybetmemen dileğiylehaha haa ben de merak ettim simdi bir ara gidip bakmak lazim neden kilo alamiyorlarmis.
ayyy tanidik birini gormek cok guzel. nasilsin canim gecen seneden kimse var mi diye sormustum ama kimse yoktu ben de gorememistim. nasilsin?? mezun olmus muydun sen?? ben mezun olmadan birakmistim ya ancak gelebildim tabi kilolar da geri geldi. sen ne yaptin?
cok guzel
oy oyy senin ki de cok minikmis. iş, bebis, eş ve ev arasinda kendine vakit ayirip spor yapmak zor gercekten.
emine ben. 35 yasindayim ve ogretmenim. marttan beri evdeyim 3 cocukla, oynatmaya az kaldi... yengec burcuyum.. hmmm baska... cok cabuk gaza gelip kisa surede istegim kacabilir. bu siralar asiri motive olmus hissediyorum. birlikte en cok kiloyu biz vercez inaniyorum
hafif bir menu olmus. afiyet olsun banucum
Çok güzel bir menü hem sağlıklı hem doyurucı, böyle devam edelim eşim08.08.2020
10.00
kiymali yumurta
domates salatalik ve bolca yesil biber
14.00
yorurtlu kabak salatasi 1 tabak
17.00
1 tabak kabak spagetti
3 kasik kavurma
aralarda yesil cay kahve
su 3 litreyi gecti
60 squat (3set 20+20+20)
60 sn. plank (3 set 20+20+20)
500 ip
yarim saat yuruyus
Mutlu yıllar tansucumBugun 27 me bastim
Senin adın bile fit şekerim, 66 halaylar eşliğinde geliyorO zaman hücum şarkımız --> Bu olsun
Yeniden görmek güzel
Salkim halinde koyuyorum canim. 3-4 saat sonra tuketiyorum.Canim uzumu tek tek ayirip mi koyuyorsun dolaba bende yapacagim da
Birde bakiyormussun hepimiz ayni anda mezun oluyoruzYawrukush kaptanim takimi kapatmak zorunda kalir
Nane iyidir metabolizmayı hızlandırırMotivatedAlready sevgili motivated kankim,
Dün menü paylaşmaya gönlüm el vermedi.
Bugün olaya yeniden ısınıyorum:
Kahvaltı 12.30
(Çorba mercimek çorbası, nanesi biraz fazla kaçmış)
Eki Görüntüle 2673187
Akşam 20.05
Eki Görüntüle 2673188
Su içme konusunda çok kötü bir performans gösterdim, 1 lt oldu mu acaba
Biraz yürüdüm 3500 adım atmışım sporun da devamı gelirse güncellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?