- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ne güzel bir sonuç bu :) ben +100 çıktım ilk defa.
Ya ödem tuttum ya da artık kilo verimim yavaşlayacak
Harika kilo vermissin 0 +100 e takılma hiç cumaya kadar erir oCuma 67,4
Bugün 67,5
Fark +100
Cmt 67,3 görünüyordu. Ödem tuttum muhtemelen. Ya da vücudum kendini korumaya alıyor.
Çok takmıyorum ama
Hedefe 2,5 kilo kaldı
Sabahki patates dışında guzel :)Günaydın herkesedün kızı uyutmaya çalışırken ben de uyumuşum menümu de yazamadım k. Validemler burda yoğun geçiyor zaman da bulamadım yazmak için hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir dilim ekmek, üç çatal sucuklu yumurta, domates, salatalık, üç zeytin, bir dilim peynir, bir çatal p. Kızartması(misafir kahvaltisi olunca boyke oldu ama daha dikkatli olucam soz)
Ara
Sade türk kahvesi, bir tane kuru kayisi
Öğle
Üç yk mantarlı tavuk, üç tane mercimek köftesi
Ara
Bur avuç vişne
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Aslında planda yoktu ama dışarı yürüyüşe çıkınca yedik iki top sade dondurma
Su çok az oldu 1-1.5 arası
Spor
100 tane bisiklet hareketi
50 flutter kicks
Profilinden hesap detaylarindan yapiyorsunHerkesin grafiği olmuş ben de istiyorum nasıl yapicam söyleyin bakiim
Bende eve girisicem ama istah kalmadi bir de suya karsi hassasiyetim var adet olucam galibaBirgaripanne en çok ekurim doğum gunun kutlu olsun. Nice fit sağlıklı yıllara.
Menüme geceyim
Öğlen kuşbaşı durum ekmeği tek kat
Akşam 1 kase ayran çorbası 1 dilim fıstıklı kadayıfın yarısı2 top dondurma
Eşim almıştı yemem için zorladı. Kesti zaten yiyemedim bile hepsini
Su 2 buçuk
Spor bolca ev temizliği . Bugün 1 odayı yaptım. Yarın mutfak la uğraşırım sanirim.
Hesap detaylarinda en alta kilonu yaz canim boyunudaHerkesin grafiği olmuş ben de istiyorum nasıl yapicam söyleyin bakiim
Ayy yok kız dünün menüsü o , tarihi karistirmisim :)Tesekkurler ve aksam yemege kv ye gelmistik araba bozuldu burada kaldik
Esimde zaten unutmus hala bir cift soz bile söylemedi
Tesekkurler canim
Tesekkurler canim
Canim yarinin menusunu bugunden mi veriyorsunnnn
Saol canim
Saol canim
Yarin uzumu deneyim
Evet haklısın canım daha dikkatli olucamSabah kahvaltısı hariç güzel bir menü :) ah ah bari bir top geçiştirmelik alsaydın canım sabahtan mimlisin
Teşekkür ederim canım, bakalım yapabildim miProfilinden hesap detaylarindan yapiyorsun
Ben de ilk kez yedim. Aslında yengeç bacağı oluyormuş genelde ama benim aldığım marketten olduğu için balık karıştırmışlar. Hafif tatlı,biraz da deniz kokuyor. Ben de turşu ve yoğurtla karıştırdım.Surimi salatasını hiç duymamıştım. Tadı nasıl? Afiyet olsun :)
Tesekkurler canimBirgaripanne canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu bir ömür sür inşaallah . Hep mutlu geçsin hayatın ,yüzün hep gülsün :)
Aman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artarCuma 90.8
Pzts 90.7
Fark - 100
Uyanır uyanmaz tartıldım beklesem ödem inerdi bide gece 3 4 defa uyanıyorum emzirmeye ve her kalkmaya su içiyorum
Yawrukush aydingelini
İnşaAllah canım bol bol içmeye çalşyorm suyuAman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artar
Yarin birlikte bildirelim kv de kalinca kahvalti yapip geldim tartildim cok arti geldi yarina kaldiBn tartilmayi unuttum sabah 7 de yola çıktık hastahanedeyim yarın sabah yapsam bildirimi ya da eve gidince mi yapayim
Yawrukush Birgaripanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?