Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel bir sonuç bu :) ben +100 çıktım ilk defa.
Ya ödem tuttum ya da artık kilo verimim yavaşlayacak
Cuma 67,4
Bugün 67,5
Fark +100
Cmt 67,3 görünüyordu. Ödem tuttum muhtemelen. Ya da vücudum kendini korumaya alıyor.
Çok takmıyorum ama
Hedefe 2,5 kilo kaldı
Harika kilo vermissin 0 +100 e takılma hiç cumaya kadar erir o
Sabahki patates dışında guzel :)

Bende eve girisicem ama istah kalmadi bir de suya karsi hassasiyetim var adet olucam galiba
Herkesin grafiği olmuş ben de istiyorum nasıl yapicam söyleyin bakiim
Hesap detaylarinda en alta kilonu yaz canim boyunuda

Ayy yok kız dünün menüsü o , tarihi karistirmisim :)

Surimi salatasını hiç duymamıştım. Tadı nasıl? Afiyet olsun :)
Ben de ilk kez yedim. Aslında yengeç bacağı oluyormuş genelde ama benim aldığım marketten olduğu için balık karıştırmışlar. Hafif tatlı,biraz da deniz kokuyor. Ben de turşu ve yoğurtla karıştırdım.

Birgaripanne canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu bir ömür sür inşaallah . Hep mutlu geçsin hayatın ,yüzün hep gülsün :)
Tesekkurler canim
Cuma 90.8
Pzts 90.7
Fark - 100

Uyanır uyanmaz tartıldım beklesem ödem inerdi bide gece 3 4 defa uyanıyorum emzirmeye ve her kalkmaya su içiyorum
Yawrukush aydingelini
Aman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artar

Aman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artar
İnşaAllah canım bol bol içmeye çalşyorm suyu

Doğum günün kutlu olsun bu arada Rabbim sevdiklerinle birlikte hayrlı uzun ömürler nasip etsin inşaAllah

Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…