Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anşaaa sabah 7 de kalkıyooo yapılacaklarr
-50 mekik
-oklava ile bel cevir 100 kere
-oklava ile simit hareket 100 kere
-100 kere zıplaaa
8 de işe gidioooo:))gerisi yarın bakalımm herkese şimdiden güzel az yağlı bol sporlu bir hafta diliyorumm...

bende kactim kizlar,hepinize iyi aksamlar,yarin hepinizin bomba gibi olmaisni istiyorum ona göre :) kac haftadir ilk 3 teyiz e bu hafta alalim artik birinciligi

selaam ben geldimm,
yorucu bir hafta sonundan sonra evimdeyim. hafta sonu ne bulduysam yedim tabi düzensiz ve zararli şeylerdi. daha tartilmadim ama baya bi artidayimdir eminim. cumaya kadar toparlamaya çalişicam.

günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75

Son düzenleme:
gunaydin,
bu sabah 1 saat yurusumu yaptim k flaks ve musli karisik kahvalti yaptim simdide ev islerine basladim.hafta sonu rezaletti moralim cokkk bozuktu ozellikle dun aksam mahvettim zararli ne varsa yedim.benimki kesinlikle duygusal aclik yiyince baktim ruhumda biraz doymus en azindan uyuyabildim.ama hafta ici yine elimden geleni yapacam hatta yapmaya basladim bile 3 gun yurumedim bu gun en azindan gune iyi basladim ve kendime guveniyorum devamida iyi olacak.su zor gunleri bir atlatim her sey cok daha iyi olacak:))))

selaam ben geldimm,
yorucu bir hafta sonundan sonra evimdeyim. hafta sonu ne bulduysam yedim tabi düzensiz ve zararli şeylerdi. daha tartilmadim ama baya bi artidayimdir eminim. cumaya kadar toparlamaya çalişicam.

hosgeldin bijom neyseki hafta sonu batiran tek ben degilmisim .ama sen toparlarsin.toprak senin butun yediklerini eritir.
günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

sakin hasretim kaptanim sen motiveni dusurursen biz napariz bazen ati bazen eksi ama kesin bu isi bitirecez.

hosgeldin bijom neyseki hafta sonu batiran tek ben degilmisim .ama sen toparlarsin.toprak senin butun yediklerini eritir.

sakin hasretim kaptanim sen motiveni dusurursen biz napariz bazen ati bazen eksi ama kesin bu isi bitirecez.

yok canim,ben elimden geleni yapmaya devam edicem yine ins,ama iste insan diyetini bozmadigi halde hergün 200 100 yukari cikinca ister istemez noluyo diyo,siz bana bakmayin toplarim ben bu hafta birincilik istiyorum ona göre :)

ay kaç gündür ne menü yazabiliyorum ne geçmiş okuyabildim of yaaa..gelen giden oldu.küçük iyice zorlamaya başladı giremedim takıma girsem bile yazamadım.

dün evelsi gün 45 dk yürüdüm

dün kahvaltıda domates peynir salatalık zeytin yedim 2 tatlı kaşığı tahin pekmez ve 2 dilim kepek ekmeği

arada 1 muz

ara birakç çilek

akşam yemeği
saç kavurma cacık

Son düzenleme:

afiyet olsun canim,bebek daha kücük tabi.

senin hedefin kacti

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58

Son düzenleme:
günaydın ..:80:

haftasonunu hiç sormayınnn dün aşkımla annesine gittik onlarla yemek yedim abarttım biraz o yüzden bugünden itibaren sıkıca döndüm hadi bakalım....

menüm şöyle...
Sabah:1 elma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı,2 ceviz
Öğle:balık ızgara, salata, yoğurt
Ara:1 meyve
Akşam:zeytinyağlı fasulye,yoğurt

sporum bitti ama ben 2 saat yürüyüş yapcam...

kizlar ne diyosunuz bu oylamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…