kızlar bende bu gruba geleyım mı
1.72 boyundayım 64.5 kıloyum hedefım 57 olmak
canim suan 12 kisiyiz,sendemi 14.takimdansin,eger gelmek istersen sorariz paylaisma 13 kisi olabiliyomuyuz diye
canım ben yenı basladım aslında(
olmuyorsa zorlamayalım tamam :S
mersar 75kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen
hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
mersar hedef 75
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60
selaam ben geldimm,
yorucu bir hafta sonundan sonra evimdeyim. hafta sonu ne bulduysam yedim tabi düzensiz ve zararli şeylerdi. daha tartilmadim ama baya bi artidayimdir eminim. cumaya kadar toparlamaya çalişicam.
günaydin kizlar.
benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek
hosgeldin bijom neyseki hafta sonu batiran tek ben degilmisim .ama sen toparlarsin.toprak senin butun yediklerini eritir.
sakin hasretim kaptanim sen motiveni dusurursen biz napariz bazen ati bazen eksi ama kesin bu isi bitirecez.
ay kaç gündür ne menü yazabiliyorum ne geçmiş okuyabildim of yaaa..gelen giden oldu.küçük iyice zorlamaya başladı giremedim takıma girsem bile yazamadım.
dün evelsi gün 45 dk yürüdüm
dün kahvaltıda domates peynir salatalık zeytin yedim 2 tatlı kaşığı tahin pekmez ve 2 dilim kepek ekmeği
arada 1 muz
ara birakç çilek
akşam yemeği
saç kavurma et sote
Öneri:
Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red
kizlar ne diyosunuz bu oylamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?