- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Senin durumun şey olmuş onlar doysun da ben bir çaresine bakarım, anneler öyle yemez yedirirBende eşim gecede olduğu hafta sabah isten geldiğinde güzel kahvaltı hazırlıyorum ama gündüzdeyse oğlanı doyurursam kendime bişey hazırlamak çok zor geliyo. Çok aç değilsem hindiba kahve yapıp içiyorum. Öğlen 2 ye kdar tok tutuyo. Reklam olarak algılanmasın cidden tok tutuyo hemde metobolizma hızlandırıyo. Benm kurtarıcım oeskidende chia tohumlu ayran içerdim bişeyler hazırlamak zor geldiğinde
Hahahh aydınlı değilim kızz ifşa olmamak için vakti zamanında nicki öyle almıştım. Sonra oğlumun ayan beyan böyle fotoğrafını koydum Hiiiç ifşa olmuyorumSenin durumun şey olmuş onlar doysun da ben bir çaresine bakarım, anneler öyle yemez yedirir
Yalnız şu an ben bunları not edicemtam bana göre menüler saolasın Aydınlı
Bi form kahvesi vardı onu içtim yemedim bisey 7 de uyanırım herhalde kahvaltı icinCanim aksamki ekmek fazla geldi gozume ama gunun guzel olmus genel anlamda
Selam canim nasilsin gorusmeyeli
Aksam hem pilav olmamis hemde karpuz miktarin nekadardi bilmiyorum ama yemekle birlikte olmamis
Oda guzelmis begendim ...
cok erken yemissin canim eger yememeyi basarirsan super kilo kaybin olur ama gece aclik basina vurur kacamak yaparsan fena
Aksamki tursular bence odemini daha da arttirir fazla geldi gozume biede lavas var tabi regl donemindeysen de sislik olur.
Ben geldim sen gitme kiz bikere biraktin mi insan toplamasi zor oluyor dimi
Olsun ben sana Aydınlı derim en azından ifşa seviyeni düşürürüz sjsjsjsjHahahh aydınlı değilim kızz ifşa olmamak için vakti zamanında nicki öyle almıştım. Sonra oğlumun ayan beyan böyle fotoğrafını koydum Hiiiç ifşa olmuyorum
Hindiba kahve olayını biraz daha açabilir miyiz rica etsemBende eşim gecede olduğu hafta sabah isten geldiğinde güzel kahvaltı hazırlıyorum ama gündüzdeyse oğlanı doyurursam kendime bişey hazırlamak çok zor geliyo. Çok aç değilsem hindiba kahve yapıp içiyorum. Öğlen 2 ye kdar tok tutuyo. Reklam olarak algılanmasın cidden tok tutuyo hemde metobolizma hızlandırıyo. Benm kurtarıcım oeskidende chia tohumlu ayran içerdim bişeyler hazırlamak zor geldiğinde
Ben geldimmmmCok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))
Simitte yenmis bugun zaten :)
Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..
Ankarada ozleyecegine eminim :)
Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canimEllssa
Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef
Hic egzersiz yapabildin mi?
Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.
Ceydosun yaptigi yumurta detoksunu deneyebilirsin canim..
Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.
Cok yuzduysen , kaslarin sismis ve onun etkisyle bu sabah arti gormussundur.
Baska bir sey olamaz, net :)
Takimin merakli koftecisi :)
BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))
Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.
Hepsini ayni gun yeme..
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)
Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))
Harika :)
Ben cok begendim pantalonu :)
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?
Çok güzel bir gün olmuş tebrik ederimiyi geceler kizlar.. iste menum;
11.00
1 yumurtadan omlet, domates
orgu peynir ve 2 kasik kadar cokelek
arada bitki cayi hurma
17.00
4 kasik tarhana corbsi(tadina tuzuna bakmak icin)
1 tabak kavurmali kabak spagetti
domates biber
su 3 litreyi gecti
500 ip
50 squat
60 saniye plank
uygulamadaki gunluk egzersizler
Sen bu hafta baya azimlisin anlaşılan :) kuş kadar yemişsin.Bugünkü menüm
Sabah 08:30 2 dılım peynır 1 dılım ekmek
Saat 10:00 sütlü kahve
Saat 13:30 mantar corbası ve domates corbası bırer bardak ( çok acıkmıstım)
Saat 16:00 2 salatalık
Saat 20:00 karpuz 1 dılım ekmek 3 sarma
Su 2 lt
Spor yapamadım evde degıldım işim vardı yarın fazlasyla telafi edicem
JaneRizzoli
Bazan eşlerinde regl zamanı oluyor bence. Neyse biz regl kende onlar idare ediyor deyip önümüze bakacazMenum
Sabah kv deydik
1 dilim ekmek
3 catal suzme peynir
3 catal recel
Ogle
3 kasik cacik
1 kasik bulgur pilavi
Aksam foto da
Su 14
Spor 16000 800 puan
Esim yuruyuse gitmemem karsiliginda benimle leslie ve chole thinge baslayacak insAllah yarin
Yawrukush M MaviFeslegen
1
Bu ne güzel yazı böyle valla benim vücudum bi 3 kalori bi 848593 kalori aldığım için nereye varmak istemektedir serzenişinde çok bulunuyordur. Sabah kendimi suyun içine atılıp yumuşatılmış ve şişirilmiş bir kuru üzüm tanesi gibi hissettiğimi söyledim eşime, o da bıktı bu benzetmelerden bence ama ses etmiyoSakın motivasyon bozmak yok anlıyorum ben zaten buradan... Arada oluyor öyle saçma sapan şişlikler gerçekten takılma onlara ve şöyle düşün onlar gidince de bir anda çok kilo vereceksin bana da olmuştu oradan biliyorum
Şişliğin nedeni de çok az yemen olabilir. Şöyle bir şey var ki çok yada normal yerken bir anda çok aşağılara çekersen yediklerini vücudun bu arkadaş ne yapıyor nereye varmak istemektedir diyerekten kendini korumaya alıyor ve yediklerini direkt depolamaya başlıyor...
Bakma ben de az besleniyorum gibi gözüküyor ama aslında dolu bir tabak oluyor ve asla aç girmiyorum yatağa ( bazı zamanlar hariç tabi)
İşte bu da böyle bir uzun yazı oldu
HoşgeldinBen geldimmmm
Tam 87 kilo ile hem de
Bugün başladım bismillah deyip..
Ee sizler naptınız
Bu kadar az yemeye daha eksıye dusemedım işte buna delırıyorruuumSen bu hafta baya azimlisin anlaşılan :) kuş kadar yemişsin.
Ya sorma ne kadar erken yersem o kadar çok acıkıyorum.
Hormonlarım için de erken yemem önemli
Pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?