Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ogunlerini degistirsen

Ogunlerini degistirsen
Biz düzen yapmam lazm süt artırıcı çay alcm humana
Bide öğle yemeği yemiyorum saat 10 gibi kahvaltı ettiğim için sanrm azda olsa bişe yemem lazm yada ara öğünlerimi dolu yapmam lazm süt artıran şeyler neler kızlar yardım edin bana ya çok canm sıkıldı

Hedefime 3 kg kaldı canım, aslında doğum öncesi kiloma ulaştım bi 3 kg daha versem orada sabitleyeceğim
Evet peyniri çok severim olgunlaşmış olanlar biraz ağır geliyor ama süzme peynir hellim lor kaşar dil peyniri örgü peynir tel peynir vs bayılırım hafta içi fırsatım olmuyor malesef.
supersin banucum. cumaya harika bir eksi gelior ins.
Umuyorum canım biz birinci olalım
cuma:84.9
pzrts:84.8
100 gr fark
umdugumdan az oldu. neyse artik daha cok dikkat etmem gerekiyor demekki
100 gr eksi ile haftaya başlamak çok iyi

Bnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten

Menu paylasmadigin icin yorum yapamiyorum. Ben de emziriyorum, ama ben 6 ay dolup ek gidaya basladiktan sonra beslenmeme ceki duzen verme karari almistim. Benim menulerimi goruyorsun. Porsiyonum buyuktur, kus kadar yemem. Sutum de azalmadi sukur.

Senin bebegin daha kucuk. Haftalik 500 gr verecek olcude bir duzenleme yeterli suan sana.

Ara öğünlerimi aksattım ondan sanırm

Bugünkü menüm

Sabah 09:30 3 dılım peynır yarım sımıt domates salatalık

Saat 12:00 sütlü kahve

Saat 15:30 yeşilçay ve yesıl elma

Saat 20:00 4 kasık etli kuru fasulye

Saat 21:00. 4 kaşık bıberlı lımonlu yogurt

Su 2 lt
Spor henuz yapmadım işyen eve gec geldım yemek hazrla camasır topla cocukları uyutcam sımdi umarım enerjım kalır
JaneRizzoli

Bende yaşadım aynı seyı canım
Uyku cok önemli. Bol sıvı bolll uyku.
Tıbben süt arttırıcı dıye bısey yok dıyor doktorlar ama ne derlerse desınler bence var kuru soğan ve bulgur pilavı.. boza.. malt içecegı bunların faydasını gordum ben.
Amaa bunları yemezsen sütün olmazmıı , tabıkı olur bolcaaa uyursan. Uyku ve su

Humananin icerigine bak canim paket pahali ama sanirim icinde rezene var bence rezene alip cayini sen yapip ic
Ciger de yemeni tavsiye ederim
Bnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten
Ben bugun kayisi cayi aldirdim esime cok rahatladim idrar yollarimda bile faydasini gordum ilk gunden gerci sabah daha belli olur
Umarim bu sefer kurtulurum 72 den sanirim streste yapiyorum

Merhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam

13.40

O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.

20.30

Dikkat bu bir tatlı tabağıdır
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.

Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim

@motivated already

Menum
Sabah
Olmazsa olmaz yulafli omlet 160 gram
2 ucgen peynir (belki kilo verememde etken )
3 zeytin
4 catal cilek receli kendim yaptim
1 catal tereyagi
Oglen
2 kasik pirinc pilavi
3 kasik salata
1 dilim ekmek
4 kasik ciger kavurma
Aksam
5 6 kasik et sote
1 kasik pirinc pilavi
Ara ogun
2 yarim dilim karpuzzun kabugu deniz diyette
Su 14 bardak
Spor 15000 adim 750 puan
10 dk leslie 70 puan
5 dk chole thing 30 ppuan
Toplam 850
Arrietty_ Yawrukush M MaviFeslegen

Ben artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım

öldürcen sen beni.. yulaf dile gelse kendisini böyle övemezdi afiyet olsun, bi cool bowl da ben yapicam bu methiyeler hatrına

Emz
emzirirken zaten kilo veriyorsun , bebeğin kaç aylıktı , ben ek gıdaları dolu dolu yemeye başladığı zaman diyete girdim 7-8 aylıktı , bebeğin sadece süt alıyorsa diyet yapma derim , kilo her zaman verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…