- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Salatalik bende ise yaramiyor amaCok guzel menun
Bende sureklı atstrmak ıstıyorum bu istegımı salatalıkla falan bastrmaya çalışıyorum
Tam 1 kg kalmis aramizda kaptanim cok yakiniz. Benim bu haftaki hedefim 70 li bir sayi gormek.. kusurati atmak istiyorum artıkAn itibari ile 72.2 kiloyum
Nasıl yanı kalorısı yok dıye yıyorum ama yemıyımmı acepSalatalik bende ise yaramiyor ama
700 gram sanirim ama olsun az kaldi boy da ayniTam 1 kg kalmis aramizda kaptanim cok yakiniz. Benim bu haftaki hedefim 70 li bir sayi gormek.. kusurati atmak istiyorum artık
Kisa sureli tokluk veriyor benceNasıl yanı kalorısı yok dıye yıyorum ama yemıyımmı acep
sureklı atıstrmakyerıne uzun sure bısey yememeyı denıyım bırde ben allahım her yolu denıyorum yerımde sayıyorum
ılk 2 kılo guzel gttı sımdı durdum
Nasıl yanı kalorısı yok dıye yıyorum ama yemıyımmı acep
sureklı atıstrmakyerıne uzun sure bısey yememeyı denıyım bırde ben allahım her yolu denıyorum yerımde sayıyorum
ılk 2 kılo guzel gttı sımdı durdum
71.2 ciktim pazartesi tartısında kaptanim700 gram sanirim ama olsun az kaldi boy da aynibu hafta aramizdaki farki biraz daha azaltmak hedefim
Kisa sureli tokluk veriyor bence
Tarcinli sut yada kahve tercih etmelisin
Arada hepimizin fazla kaçırdığı oluyordur ama hiçbirimiz bir anda o kadar kilo almayızBu ne güzel yazı böyle valla benim vücudum bi 3 kalori bi 848593 kalori aldığım için nereye varmak istemektedir serzenişinde çok bulunuyordur. Sabah kendimi suyun içine atılıp yumuşatılmış ve şişirilmiş bir kuru üzüm tanesi gibi hissettiğimi söyledim eşime, o da bıktı bu benzetmelerden bence ama ses etmiyobu ara sanki biraz fazla mı kaçırıyorum tövbeler tövbesi sanki 9 kurban kesip bayramı en bayram ben yaşamışım gibi o günden beri düzen tutturamadım ha. Bu aşırı tatlış motivasyon yazın için teşekkür ederim çiçekim, umarım daha iyi hisseder ve daha iyi yol alırım, seninle 6larda buluşalım
Ahahhha mantıklıOlsun ben sana Aydınlı derim en azından ifşa seviyeni düşürürüz sjsjsjsj
F.... ile başlayan bi firma varya canım bende ki ondan. Başka varmı bilmiyorum hindiba kahve satan firma. Bende ondan var normal kahve gibi. Ben onu sütsüz içemiyorum ama sütle yapıyorum bi fincan içiyorum aç olduğum zaman ya da canım bişey istemiyosa. 3-4 saat tok tutuyo canım. Benim uykumu hiç bi kahve açmaz ama bu zımba gibi yapıyo beniHindiba kahve olayını biraz daha açabilir miyiz rica etsem
Baban için Rabbım şifa versin inşallah canım. Ben de kilomu koruyamayanlardanim ne yazık ki 10 sene içinde 58den 74e uzanan kilo yolculuğum oldu burda beraber daha iyi hissediyorum kendimi hep beraber güzel kilolar verip koruruz inşallah ☺Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diyeNeyse kilo bildirimimi yapim
Pazartesi kilom
76.3
Hayirli olsun bana ....
Ayy ne güzel destek güzel şeyKizlar zor surecler sonunda bugun esimle sporaa basladik bakalim kac gun surecek esimin de gobegi gitsin istiyorum
Gunde 2 lıtreyı bıtırıyorum genelde. eskıden 1 bardak ıcen bırıydım 1 aydr 2 lt ıcıyorumSu miktarin ne kadar? Genelde o unutuluyor ve kilo verme durakliyor
ne yapıyorsunuz spor salon degıl demiKizlar zor surecler sonunda bugun esimle sporaa basladik bakalim kac gun surecek esimin de gobegi gitsin istiyorum
Hanima bak 6 lari görmüş bizide cagiriyorArada hepimizin fazla kaçırdığı oluyordur ama hiçbirimiz bir anda o kadar kilo almayızmerak etme yani düzelir o cumaya kadar. Cuma olmadı haftaya düzelir önemli olan bir anda vermek de değil ki düzelsin yeter sonuçta sen aşağı yukarı doğru sayıyı biliyorsun
Düzenin de yakında oturur eminim ki sıkma canını.
Sofradan tok kalk, ama yediklerin sağlıklı güzel şeyler olsun o zaman vücudun da sen de kendini daha iyi hissedeceksin zatensonuçta doymak var doymak var
Biz 900-1200 kcal arasında günlük beslensek üzerine biraz da sporumuzu yapsak yeter be gülüm
6larda seni bekliyorum 6lar da seni bekliyor...
Çok bekletme bizi
Evet kaynimin ogullari suzulmus hep istahta kesiyormusAhahhha mantıklı
F.... ile başlayan bi firma varya canım bende ki ondan. Başka varmı bilmiyorum hindiba kahve satan firma. Bende ondan var normal kahve gibi. Ben onu sütsüz içemiyorum ama sütle yapıyorum bi fincan içiyorum aç olduğum zaman ya da canım bişey istemiyosa. 3-4 saat tok tutuyo canım. Benim uykumu hiç bi kahve açmaz ama bu zımba gibi yapıyo beni
Ne destegi kuzum aksamlari yuruyuse gitmeyim diye benle sabahlari spor yapmayi kabul ettiBaban için Rabbım şifa versin inşallah canım. Ben de kilomu koruyamayanlardanim ne yazık ki 10 sene içinde 58den 74e uzanan kilo yolculuğum oldu burda beraber daha iyi hissediyorum kendimi hep beraber güzel kilolar verip koruruz inşallah ☺
Ayy ne güzel destek güzel şeybu arada kaptan olmuşsun tebrik ederim ben uzak kalmışım biraz
Yok canim evde lelie 1 mil chole thing karin bolgesi videosuGunde 2 lıtreyı bıtırıyorum genelde. eskıden 1 bardak ıcen bırıydım 1 aydr 2 lt ıcıyorum
ne yapıyorsunuz spor salon degıl demi
Bu ara bu başladı pek yemek gelmiyo içimdenee az yemişin
Bu ara bu başladı pek yemek gelmiyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?