Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam 1 kg kalmis aramizda kaptanim cok yakiniz. Benim bu haftaki hedefim 70 li bir sayi gormek.. kusurati atmak istiyorum artık
700 gram sanirim ama olsun az kaldi boy da ayni bu hafta aramizdaki farki biraz daha azaltmak hedefim
Kisa sureli tokluk veriyor bence
Tarcinli sut yada kahve tercih etmelisin

Su miktarin ne kadar? Genelde o unutuluyor ve kilo verme durakliyor

Arada hepimizin fazla kaçırdığı oluyordur ama hiçbirimiz bir anda o kadar kilo almayız merak etme yani düzelir o cumaya kadar. Cuma olmadı haftaya düzelir önemli olan bir anda vermek de değil ki düzelsin yeter sonuçta sen aşağı yukarı doğru sayıyı biliyorsun
Düzenin de yakında oturur eminim ki sıkma canını.
Sofradan tok kalk, ama yediklerin sağlıklı güzel şeyler olsun o zaman vücudun da sen de kendini daha iyi hissedeceksin zaten sonuçta doymak var doymak var
Biz 900-1200 kcal arasında günlük beslensek üzerine biraz da sporumuzu yapsak yeter be gülüm
6larda seni bekliyorum 6lar da seni bekliyor...
Çok bekletme bizi

Olsun ben sana Aydınlı derim en azından ifşa seviyeni düşürürüz sjsjsjsj
Ahahhha mantıklı
Hindiba kahve olayını biraz daha açabilir miyiz rica etsem
F.... ile başlayan bi firma varya canım bende ki ondan. Başka varmı bilmiyorum hindiba kahve satan firma. Bende ondan var normal kahve gibi. Ben onu sütsüz içemiyorum ama sütle yapıyorum bi fincan içiyorum aç olduğum zaman ya da canım bişey istemiyosa. 3-4 saat tok tutuyo canım. Benim uykumu hiç bi kahve açmaz ama bu zımba gibi yapıyo beni

Günaydın kızlar dün şarjım bitti sonra da yine uyuyakalmisim hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Üç yk menenen, bir dilim peynir, domates, salatalık, iki dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi, bir kuru kayısı, bir taze incir

Ara
bir Nektari, beş çubuk kraker

Akşam
Yarım kase şehriye çorba, 5 tane fırın köfte, iki tane biber, iki dilim kavun

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks
100 bisiklet hareketi

Son düzenleme:
Baban için Rabbım şifa versin inşallah canım. Ben de kilomu koruyamayanlardanim ne yazık ki 10 sene içinde 58den 74e uzanan kilo yolculuğum oldu burda beraber daha iyi hissediyorum kendimi hep beraber güzel kilolar verip koruruz inşallah ☺

Kizlar zor surecler sonunda bugun esimle sporaa basladik bakalim kac gun surecek esimin de gobegi gitsin istiyorum
Ayy ne güzel destek güzel şey bu arada kaptan olmuşsun tebrik ederim ben uzak kalmışım biraz

Su miktarin ne kadar? Genelde o unutuluyor ve kilo verme durakliyor
Gunde 2 lıtreyı bıtırıyorum genelde. eskıden 1 bardak ıcen bırıydım 1 aydr 2 lt ıcıyorum
Kizlar zor surecler sonunda bugun esimle sporaa basladik bakalim kac gun surecek esimin de gobegi gitsin istiyorum
ne yapıyorsunuz spor salon degıl demi

Hanima bak 6 lari görmüş bizide cagiriyor
Evet kaynimin ogullari suzulmus hep istahta kesiyormus
Ne destegi kuzum aksamlari yuruyuse gitmeyim diye benle sabahlari spor yapmayi kabul etti
Gunde 2 lıtreyı bıtırıyorum genelde. eskıden 1 bardak ıcen bırıydım 1 aydr 2 lt ıcıyorum

ne yapıyorsunuz spor salon degıl demi
Yok canim evde lelie 1 mil chole thing karin bolgesi videosu

Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum

Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…