Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sunum prensesi gibi hazırlayıp duruyodum ilk 3 sene ama son bi kaç ayda içim bayılmaya başladı yemek işinden. Bunun bi stres olduğunu başka birinden duysam yuh derdim ama akşama ne yapsam yarın ne yicez falan diye düşünmekten gına geldi. Bi de eşimin iş yerinde doğru düzgün yemek yok, TR gibi köşebaşında yemek alabilecek yerde yok maalesef. Minnak bebe beslenmesi gibi onu da düşünüyorum. Ay ne dertliymişim bee içimi döktüm

Bende yapiyordum ama daha kisa surdu
Cumaya 71ler bayrak sallayacak
InsAllah canim

Nasıl etiketlemişim seni öyle yukardaaa
MotivatedAlready

O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimi
Güzel olmuş bol proteinli ama o proteinlere ne yakışır biliyor musun... Spor

İyi akşamlar herkese
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa

Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum )(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı )
1 kk peynir
Salata

Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar
pesto26

Bugun ne yedim ?

Bugun biraz sapitti menum

Sabah 11.30

3 dilim ekmek 2 si tam bugday 1 i nirmal gec kalinca kahvalti aciktim bugun
2kk peynir
1 tane yagda domatesli yumurta
3 cb sekkersiz cay

Ara 12.30

1 fincan sekersiz turk kahvesi

Aksam 15.30

10 taneye yakin etki sarma
2 3 kasik karisik kızartma
Birazda eksi maya ekmek

Aksam 9 gibi
1 tane icli kofte

Su 1.5 litre
Spor yok gunluk hareket

Tesekkurler canim insallah iyi olur
Ee sen yine 6 li rakkamlari gormussun bana da kismet olur insallah

afiyet olsun cok guzel olmus menun
İyi akşamlar herkese
Sabah
Muzlu kakaolu sütlü yulaf

Akşam
3 çorba kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
Karpuz

Spor : 7000 adım
Su: 2,5L
pesto26 nerelerdesin ey karındaşım
guzel
hurma ya da kayisi iyi olurmus canim. tabi git gel yolda yorulmus acıkmışsındır.
guzel olmuş cnm afiyet olsun
aksam 7 den sonra lavas olmasaymis daha mi iyi olurmus. diğerlerini az yemissin dengelemiştir
Ben artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım
yulafi ben de seviyorum ama benim sevdigim sekli sanirim kilo yapar. soyle ki
yulafa sut koyuyorsun sonra bal kakao findik ya da badem veya fistik ezmesi ve meyveler muz elma azcik da bitter çikolata.. aksamdan hazirlayip sabaha muhallebi kivaminda oluyor. afiyetle yiyorsun. enerji bombası.. kilo yapar diye yemiyorum ama yulafi en cok boyle seviyorum
evet cnm seninde dedigin gibi aksam biraz gec olmus ve limonata da olmamis ama hareketliymissin eritmissindir umarim
afiyet olsun guzel olmus
Sabah
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
6-7 kaşık patates salatası
Çay
2 dl ekmek

Su 2 L
@barga
bakiyorum devami yok mu diye. aksam yememissin vampircim dayanabildin mi sabaha kadar
cok guzel olmus afiyet olsun
gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.

cok guzel bir menu olmus canim bol eksi olsun afiyet olsun

O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimi
Güzel olmuş bol proteinli ama o proteinlere ne yakışır biliyor musun... Spor

Beybim kırmızı pancardan yapıyosun ama turşu olmuş bi kırmızı pancar. Harbi enfes oluyor, alırsan yaz bana tarifini verem
Sen spor dedin ama ben gittim içecek içtim şimdi.. bitanesi 85 calori imiş hepsini bitirmedim. Normalde çıkmayacaktım ama benim adam heves etti bi dolanmaya. Şimdi spor yapacak vaktim de kalmadı. Ay sızlanmaktan yıldım bi kaç gündür
Bakalım sen neler yemişsin tıtlı qıssss

Mantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette....
Afiyet olsun canısığ, ismini çok sevdim sosisli sos olarak

3 yaşında bi kızm daha var maalesef uyku çok mümkün olmuyo öğlen bazen 2side aynı uyursa uyuyablrm oda çok işim yoksa

O kadar haklısın ki.....
neyseki lavaş bittide bulduğumuz her şeyi eneee ne güzel olur bu diye sarıp sarıp yemekten kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…