Ben de öyleydim ama evlenince değişti bu iş sabahları kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum hem kendim için hem de eşim için sağlıklı bir öğünle güne başlamak insanı mutlu da ediyor bence
Ağzından bal damlıyorKizlar boylarimiz ayni olmasada kilolarimiz birbirine cok yakin umarim tez zamanda geri almamak sarti ile birlikte mezun oluruz
Bende yapiyordum ama daha kisa surduBen sunum prensesi gibi hazırlayıp duruyodum ilk 3 sene ama son bi kaç ayda içim bayılmaya başladı yemek işinden. Bunun bi stres olduğunu başka birinden duysam yuh derdim ama akşama ne yapsam yarın ne yicez falan diye düşünmekten gına geldi. Bi de eşimin iş yerinde doğru düzgün yemek yok, TR gibi köşebaşında yemek alabilecek yerde yok maalesef. Minnak bebe beslenmesi gibi onu da düşünüyorum. Ay ne dertliymişim beeiçimi döktüm
InsAllah canimCumaya 71ler bayrak sallayacak
Alırım copy paste o zamanöldürcen sen beni.. yulaf dile gelse kendisini böyle övemezdi afiyet olsun, bi cool bowl da ben yapicam bu methiyeler hatrına
Merhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam
13.40
Eki Görüntüle 2674131
O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.
20.30
Eki Görüntüle 2674132
Dikkat bu bir tatlı tabağıdır
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.
Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim
@motivated already
Öyle valla canım. Düzenli içip kilo veren varmış ama ben hiç düzenli içmiyorum aslında içsem belki fayda eder deneyeyim bariBnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten
O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimiMerhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam
13.40
Eki Görüntüle 2674131
O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.
20.30
Eki Görüntüle 2674132
Dikkat bu bir tatlı tabağıdır
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.
Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim
@motivated already
Tesekkurler canim insallah iyi olurBaban için Rabbım şifa versin inşallah canım. Ben de kilomu koruyamayanlardanim ne yazık ki 10 sene içinde 58den 74e uzanan kilo yolculuğum oldu burda beraber daha iyi hissediyorum kendimi hep beraber güzel kilolar verip koruruz inşallah ☺
Ayy ne güzel destek güzel şeybu arada kaptan olmuşsun tebrik ederim ben uzak kalmışım biraz
afiyet olsun cok guzel olmus menunİyi aksamlar
Menu
Sabah
Salata (2 yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar ve maydanoz) ve sut
Ara
Zerdali (5 adet)
Aksam
Et sote, yesil salata ve yogurt
Sutlu kahve icecegim birazdan
Su 3.5 litre
6 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
guzelİyi akşamlar herkese
Sabah
Muzlu kakaolu sütlü yulaf
Akşam
3 çorba kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
Karpuz
Spor : 7000 adım
Su: 2,5L
pesto26 nerelerdesin ey karındaşım
hurma ya da kayisi iyi olurmus canim. tabi git gel yolda yorulmus acıkmışsındır.Bugünkü menüm sabah
Çikolata
Akşam mi öğle mi belirsiz bisey de tavuk biraz da patates yedim 4 gibi falan şuan çok açım bisey yememeliyim belki bi kahve ve kayısı yiyebilirim
Şu 2.5 lt
Spor aksama kadar hastahane yol git gel canım çıktı resmen
guzel olmuş cnm afiyet olsunMenum
Sabah kv deydik
1 dilim ekmek
3 catal suzme peynir
3 catal recel
Ogle
3 kasik cacik
1 kasik bulgur pilavi
Aksam foto da
Su 14
Spor 16000 800 puan
Esim yuruyuse gitmemem karsiliginda benimle leslie ve chole thinge baslayacak insAllah yarin
Yawrukush @1delimavi
1
aksam 7 den sonra lavas olmasaymis daha mi iyi olurmus. diğerlerini az yemissin dengelemiştirBu sabah uyandığımda ayağıma bi ip bağlasanız balon diye yanınızda gezdirebilirdiniz. Öyle saçma bi şişlik ve yorgunlukla uyandım. Cuma 70.9 kg iken sabah 72.5 idim meselamenüme geçeyim:
08.30
15-16 badem
15.00
Fotodakine ek 15 badem daha yedim.
Tavuklar masum görünmüyor ama yağsız fırında piştilerEki Görüntüle 2673634
19.40
1 kase kırmızı pancar salatas(kırmızı pancar turşusu+dereotu+yoğurt+biraz mayonez+biraz konserve mısır+turşu+dereotundan oluşuyor)
Yarım lavaş, 2 yk etli nohut, 1 dilim salam, 1 tk muhammara
Su: 2 olacak
Spor: utanan maymuncuk emojisi
Ama dün uyumadan önce 20 dk leslie yapmıştım yazmayı unuttum
MotivatedAlready
yulafi ben de seviyorum ama benim sevdigim sekli sanirim kilo yapar. soyle kiBen artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım
evet cnm seninde dedigin gibi aksam biraz gec olmus ve limonata da olmamis ama hareketliymissin eritmissindir umarimİyiaksamlar
Pazartesi menum
Sabah 11.00
2 dilim firinda kasarli ekmek
2 yk menemen
3 cb sekersiz cay
Ara 12.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen aksam karisimi bisey
16.30
2 3 catal etli biber dolmasi
2 3 catal makarna
2 yk kadar zeytinyaglli patlican yemegi.
Aksam 21.30 biraz gec oldu sanki
1 tbk meyve
2 3 dilm karpuz
1 kucukcuk uzum salkimi
Spor 2 saat sahilde cocuklarla kosturmaca
Biraz deniz keyfi yaptilar sonra banyo vs kosturmasi tum gun hareketliydim yani
Su nekadar oldu bilmiyorum ama 2 bardak hazir limonata ictim ve biliyorum bi dunya seker yuklendim
afiyet olsun guzel olmus@MorVampirella heello,
sabah:
ortadaki yulaf kakao süt vişne
Eki Görüntüle 2673656
öğlen: 2 incir, 30 gr kadar kuruyemiş
akşam:
altta sağda gizlenen patlıcanlar çok kötü olmuştu onları bıraktım
Eki Görüntüle 2673657
spor: 1 saat dumbelllı spor
su: 2.5
bakiyorum devami yok mu diye. aksam yememissin vampircim dayanabildin mi sabaha kadar
cok guzel olmus afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
Kahve
Öğle
Peynir salatası
1 tereyağında yumurta
Közlenmiş biber
3 zeytin
Akşam
Etli nohutlu bamya
Yumurtalı köfte çok az
Süs biberi
Domates
Su
3 litre
Spor
30 dk yürüyüş
Tibet egzersizi 3 tekrar
gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.Bugünkü menüm
Sabah 08:30 2 dılım peynır 1 dılım ekmek
Saat 10:00 sütlü kahve
Saat 13:30 mantar corbası ve domates corbası bırer bardak ( çok acıkmıstım)
Saat 16:00 2 salatalık
Saat 20:00 karpuz 1 dılım ekmek 3 sarma
Su 2 lt
Spor yapamadım evde degıldım işim vardı yarın fazlasyla telafi edicem
@JaneRizzoli
cok guzel bir menu olmus canim bol eksi olsun afiyet olsunKızlar selam dünki menümü yazayım akşm bi sıkıntı oldu yazamadm
Sabah:
1 h yumurta
1 ısırık simit
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 p etli taze fasulye
Akşam:
Patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
su:2 lt
Spor: ofis koşturması
Yawrukush sserendipity
O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimi
Güzel olmuş bol proteinliama o proteinlere ne yakışır biliyor musun... Spor
700 gr verdm canımMenu paylas ki yorum yapabilelim canim. Kac kilo verdin ki sen bu hafta?
Mantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette....İyi akşamlar herkese
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa
Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum)(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı )
1 kk peynir
Salata
Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar
pesto26
3 yaşında bi kızm daha var maalesef uyku çok mümkün olmuyoBende yaşadım aynı seyı canım
Uyku cok önemli. Bol sıvı bolll uyku.
Tıbben süt arttırıcı dıye bısey yok dıyor doktorlar ama ne derlerse desınler bence varkuru soğan ve bulgur pilavı.. boza.. malt içecegı bunların faydasını gordum ben.
Amaa bunları yemezsen sütün olmazmıı , tabıkı olur bolcaaa uyursan. Uyku ve su
afiyet olsun cok guzel olmus menun
guzel
hurma ya da kayisi iyi olurmus canim. tabi git gel yolda yorulmus acıkmışsındır.
guzel olmuş cnm afiyet olsun
aksam 7 den sonra lavas olmasaymis daha mi iyi olurmus. diğerlerini az yemissin dengelemiştir
yulafi ben de seviyorum ama benim sevdigim sekli sanirim kilo yapar. soyle ki
yulafa sut koyuyorsun sonra bal kakao findik ya da badem veya fistik ezmesi ve meyveler muz elma azcik da bitter çikolata.. aksamdan hazirlayip sabaha muhallebi kivaminda oluyor. afiyetle yiyorsun. enerji bombası.. kilo yapar diye yemiyorum ama yulafi en cok boyle seviyorum
evet cnm seninde dedigin gibi aksam biraz gec olmus ve limonata da olmamis ama hareketliymissin eritmissindir umarim
afiyet olsun guzel olmus
bakiyorum devami yok mu diye. aksam yememissin vampircim dayanabildin mi sabaha kadar
cok guzel olmus afiyet olsun
gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.
Bakim inşaAllah evde de dolu rezene var aslnda yapip yapıp içimHumananin icerigine bak canim paket pahali ama sanirim icinde rezene var bence rezene alip cayini sen yapip ic
Ciger de yemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?