Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öyleydim ama artık her gün sık sık bunu yapınca da sanırım vücudum yeter be seninle mi uğraşıcam manyak diyip bana rest çekti

Akşam 6 gibi yedim ama normalde pek ekmek tuketmiyorum bana cok geldi sabah tartıda hemen artı gördüm o yüzden bu akşam bi detoks suyu hazirlayacagim kendime
nasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.
cok cook cok gecmis olsun ozgecim. Allah şifa versin. bir daha da göstermesin. bu surecte sen de yıpranmışsındır. aman dikkat et kendine.

Sabah
3 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
Kaşar peynir
Salatalık domates
1 yk bol tahinli tahin pekmez
1 kocaman bardak rezene anason kimyon çayı

Ara
1 salkım üzüm

Akşam
1 yt barbunya
Bol bulgur pilavı
Yanına sumaklı beyaz Soğan
Ve tatlı pat biber
Ayran

Su 3 e tamamlarım

nasil yapcaksin canim?.. daha once hic detoks suyu yapmadim.

cok cook cok gecmis olsun ozgecim. Allah şifa versin. bir daha da göstermesin. bu surecte sen de yıpranmışsındır. aman dikkat et kendine.
Sorma Eminecim, gurbette bir basimizayiz, 2 kucuk cocugum var, cok sIkintili 3 gundu
Esim stresi hic kaldiramiyor, is yerinde de performans raporlarinin hazirlandigi bir surecti..
Birde patladik 5bucu aydir evde, is yerleri 1 yil daha evden calisacaksiniz dedi.
Hepsi ustuste geldi..
Sen nasilsin canim?

Canim nasilsin, emziriyorsu biliyorum ama aksam barbunya ve bulgur pilavi birarada olmus..
Egzersiz hareket yapabildin mi hic bugun?

Canim nasilsin, emziriyorsu biliyorum ama aksam barbunya ve bulgur pilavi birarada olmus..
Egzersiz hareket yapabildin mi hic bugun?
Abla bebeğim bu ay çok az kilo almış çok dikkat edemicem az gitsin napim yeterki emzirm
Listeden çıkarablranz normal arkadaş gibi gelirm bebeğim ek gıdaya geçince daha dikkatli yemeye başlarım inşaAllah

Hay Allah güzelim ya, bahsettiğini hatırlıyorum önceki durumu. Çok zor şeyler atlatmiştiniz canim benim. Allah bir daha öylesini yaşatmasın size..

Sağlıktan gerisi boş Özgecim ilacını yeniden düzenli almaya devam edince normale döner umarım en kısa zamanda eşin de.

Sorma ben de seninle eş olduk diye çok sevinmiştim. Ama kendime kızıyorum çok kaybettim motivasyonumu, bu hafta kiloma kilo ekledim resmen. Biraz da yoğundum. Burda eba TV de (uzaktan eğitim için TV'den ders) ders içeriği hazırlayan arkadaşlara destek çıkmaya çalıştım uzaktan da olsa, yani ben de pek uğrayamadim takıma. Bence bu sayilmasin haftaya yeniden başlayalım. Yani umarım her şey daha yolunda olur o zamana kadar

Abla bebeğim bu ay çok az kilo almış çok dikkat edemicem az gitsin napim yeterki emzirm
Listeden çıkarablranz normal arkadaş gibi gelirm bebeğim ek gıdaya geçince daha dikkatli yemeye başlarım inşaAllah
Canim sorun degil esas listede degilsin zaten..
Bebeginin beslenip kilo almasi en onemli sey..
Bu sekilde devam edebilirsin..

Canim eksik olma cok sagol..
Sende yogun bir hafta gecirmissin Filizim, bende cok dikkat etmedim beslenmeme..
Ayni kilodaydim cuma ile bu sabah
Haftaya daha guzel olur kuzum..

Cok gecmis olsun kaptanim. Daha iyi olmaniza sevindim. Allah bir daha yasatmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…