kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen
hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60
mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
yok canim,ben elimden geleni yapmaya devam edicem yine ins,ama iste insan diyetini bozmadigi halde hergün 200 100 yukari cikinca ister istemez noluyo diyo,siz bana bakmayin toplarim ben bu hafta birincilik istiyorum ona göre :)
afiyet olsun canim,hayirdir neye sinirlendir bu kadarDünkü listemi yazayım.
Sabah geç kaltığım için ancak öğlen kahvaltı yaptım.2 yumurtayla peynirli omlet.1 dlm tam buğday ekmeği 1 brd çay
Akşam üstü 2 altın çilek-8 adet çilek
Akşam tavuk, az patates,3 yudum gazoz.
gece bol bol sakinleştirici hap.Sinirden beynim halen zonkluyor.
Bugünde halen kendime gelemedim.Ancak 12,30 da 1 kase sütle meyveli nesfit yedim.
İkindide ???????yemem lazım yoksa akşama tozuturum.Ama şuan için bir fikrim yok.
Akşama haşlama kuru fasulye ile bol yeşillik yemeyi düşünüyorum.
Sakın sakın moraller yüksek.Havalar açmaya başladııııı.Taze meyveler ,yeşillikler ortalığa düştü.100-200 gr su toplamışsındır.Sen de bu azim olduktan sonra, tek başına bizi haftalık listede 1. liğe çıkarırsın.
Ayyyy kızlar hepiniz bıcırkların resimlerini koysanıza!.....Benimkiler koca dana oldular.Artık bizi beğenmiyorlar.Ufak bebek özledim.Onu şöyle alıcan kucağına mis gibi koklayacaksın.Sonra yatırıp başlıyacan yoğurmaya,nasıl kıkırdarlar.
hasretim senin bebiş 1 yaşını mı doldurdu.Yürümeyede başlamış.İşin iş.Bundan sonra arkanı döndünmü hertürlü işi becerir.Peşinden koşmaktan ,inan daha kolay kilo verirsin.
Allah okullu olduğu günleri görmeyi nasip etsin.Kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin.Ondan sonra bluğ çağıydı, ergenliğiydi allah sana ve eşine bol bol sabır versin.
benimkilerde büyük oglum 5 ufak oglum 2 yasinda :)
Pardon ben kiminle karıştırdım.Geçen gün birinin bebişi 1 yaşına girmişti.Sensin zanettim.
Ama seninkilerde çok büyük değiller.Tam bıcır bıcır konuştukları zaman.
Tam olarak herhengi bir sebepten dolayı ayrılan 6 ay tekrar yarışmacı olamaz ancak ,izinliyse ve kaptanı kabul ederse geri dönebilir diyorsunuz değil mi?Şuan kafam öyle zonkluyor ki yanlış anlamış olmak istemiyorum.Eğer söylenen buysa tamam canım izinli çıkan dönebiliyorsa EWET.Kafasına göre çıkıp sonrada döneceğim demek olmaz zaten.Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
OYLAMA
obur:HAYIR
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:
gizem:
deniz1984:
lethem:
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
Tam olarak herhengi bir sebepten dolayı ayrılan 6 ay tekrar yarışmacı olamaz ancak ,izinliyse ve kaptanı kabul ederse geri dönebilir diyorsunuz değil mi?Şuan kafam öyle zonkluyor ki yanlış anlamış olmak istemiyorum.Eğer söylenen buysa tamam canım izinli çıkan dönebiliyorsa EWET.Kafasına göre çıkıp sonrada döneceğim demek olmaz zaten.
lilineva hedef kilo 55kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen
hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60
mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?