- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Geçmiş olsun iyi istirahatler :)Günaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler
Geçmiş olsunGünaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler
kaptanım üzüldüm hayatın hızına hiç birimiz yetişemiyoruz malesef. Ben tek çocukla yetşemiyoken 2-3 evladı olanlara allah kolaylık versin. tamamen gitmiyo oluşunada çok sevindim.ONEMLI DUYURU
Guzel arkadaslarim uzun zamandir kaptanlik gorevi yapiyorum takimimizda..Yillar yillar oldu 4. takimla tanisali..
Biliyorsunuz 2 kuzum var, 3bucuk ve 7 yaslarinda..Buyuk oglum (Akin) 2. sinifa basladi bugun, daha ilk gunden neye ugradigimizi sasirdik.Ders programi oldukca yogun, gunde 3 kez toplantisi olacak, aralarda dersleri,odevleri, projeleri vs..Kendisinde hiperaktivite ve dikkat eksikligi var, dolayisiyla okuluile ilgili her seyi benim destegim ve yardimimla oluyor.Ozel bir cocuk ve ozel ilgilenmem gerekiyor..Gecen seneden beri bende onunla yaniden ilkokula basladim.Cocuklari yasit olan anneler beni anlarlar. Hele birde uzaktan egitim anne -babalara oldukca yuk bindirdi..(ogretmenler icinde durum ayri zor ona deginmiyorum bile..)
Velhasili Akina ders yaptirirken birde kucugumu oyalamak, abisinin islerini zorlastirmamasi icin turlu cesitli seyler yapmak durumunda kaliyorum.Ele avuca sigmiyor kucugum (Aras) , tek basina biraksak sokak kapisini acar cikar, arka bahceden disari kacar, abisini her daim rahatsiz eder..Ve onunda etkinliklere ihtiyaci var tahmin edersiniz..
Tum bunlarin haricinde birde ev var, bir suru ev isinin yapilmasi gereken.(gerci kisabildigim kadar kistim ev islerini, sadece yasayacagimiz kadar seyler yapiyorum ki buna bile bazen zaman olmuyor..)
Kucuk bir bahcem var biliyorsunuz oda emek istiyorBirgaripanne beni anlar, bitkileri olan arkadaslarimda..Ama aramizda kalsin o mini bahcem olmasa kacacagim, yalniz kalacagim hicbir sey kalmiyor bana..
Esim de sabahtan odasina kapaniyor, aksama kadar isler, toplantilar, oda bize bakma, para kazanma derdinde, eksik olmasin...
Tum bu kosturmalarin icinde takimimiz var birde, insan oldugumu hatirladigim, sizlerle iki sohbet edebildigim, birbirimizle dertlesip, birbirimize yoldas, arkadas oldugumuz.
Ama sizlere layigiyla vakit ayiramiyorum son zamanlarda, her birinizle ayri ayri ilgilenemiyorum, belki bundan sebep diyetlerinizi etkiledim..Kafama cok takiliyor bu..Cunku bir isi layigiyla yapamadigimda , hep kafamda oluyor..
Neden uzun uzun yazdim , sizleri bir aile gibi gordugumden.
BugunCEYDOS ile gorustuk. Kendisinede durumumu anlattim, her seye yetisemedigimi, kaptanligi devralmak ister mi diye sordum..Kaptanlik cok mesguliyetli bir is, arka planda cok kurallar, yapilmasi gereken cok isler var. O da bu kurallardan oturu zor olabilecegini dusundu.Bende ona her daim yardim edecegimin sozunu verdim.
Hem sizleride birakip temelli gidemem ki..CEYDOS kaptanimiz artik kelimenin tam manasiyla kaptanimiz olacak. Bende her daim ona destek ve yardimci olacagim. @Arrietty_VE Birgaripanne kaptanlarimizda kaptan yardimciliklarina aynen devam ediyorlar.. Bir yere gitmiyorum aslinda ama aktif olamayacagim eskisi gibi..
Fakat hergun sizlere cee eee diyecegim mutlaka..
Hepiniz arkadasliginiz icin, yoldasliginiz icin hakkinizi helal edin olur mu, varsa benimde hepinize helal olsun..
4. takim hepinizi sevgiyle kucakliyorum,MotivatedAlready 'nin deyimiyle goz yasim pit.. :)
CEYDOS um tesekkur ederim bana her turlu yardimlarin icin..Hayirli olsun kaptanligin , eminim takimimiz icin cok guzel olacak.
Dipnot:CEYDOS kaptan hala ev yerlestirme derdinde ve internetleri de baglanmamis, bu sure zarfinda, kendisi aramiza donene kadar olabildigimce aktif buradayim...
Ahh bu mesaji bu kadar gec gormemm
Affet Filizim...
Canim hosgelmissin, ben iyiyim, Akinin okulu basladi, felaket bir kosturmacanin icine girdik..
Ama aynen devam hayat, sen nasilsin, is yerinde durumlar nasil Feyzosum..
Canim tayininiz hayirli olsun, cocuklarla tasinmak gercekten cook zor..
Sizin icin cok sevindim canim ,yeni yerinizde cok mutlu olun..
Bu mesajida yeni okudum cok uzuldum, sen takimimizin nesesisin, iyi kalplisisin, aklindan kotu dusunceleri hemen cikart.
2 evladin var senin, en basta annesin, kim ne yaparsa yapsin, kendine iyi bakip, o evlatlarin basinda olmak icin elinden geleni yapmalisin...
Hay Allah insanlar ne dusuncesiz..
Hele erkekler hepten dusuncesizde..
Cok uzuldum bu duruma maruz kalmaniza gulum, iyi misiniz simdi..
Senide goremedim takimda aklimdasin, meraktayim..
Canim eski mesajlari yeni okudum, babanin nesi var?
Cok ozledim seni Ozlemim..
Dogum kontrol hapini kestiysen aman dikkat, kuzularin daha cok kucukler canisi...
Hosgeldin akrepcim nasilsin canim gorusmeyeli :)
Ahh bu mesajida daha yeni gormem, vurun beni pestom, vurun :))
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Dinlenmeye çalış bol bolGünaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler
Seviliyorsun kaptanimONEMLI DUYURU
Guzel arkadaslarim uzun zamandir kaptanlik gorevi yapiyorum takimimizda..Yillar yillar oldu 4. takimla tanisali..
Biliyorsunuz 2 kuzum var, 3bucuk ve 7 yaslarinda..Buyuk oglum (Akin) 2. sinifa basladi bugun, daha ilk gunden neye ugradigimizi sasirdik.Ders programi oldukca yogun, gunde 3 kez toplantisi olacak, aralarda dersleri,odevleri, projeleri vs..Kendisinde hiperaktivite ve dikkat eksikligi var, dolayisiyla okuluile ilgili her seyi benim destegim ve yardimimla oluyor.Ozel bir cocuk ve ozel ilgilenmem gerekiyor..Gecen seneden beri bende onunla yaniden ilkokula basladim.Cocuklari yasit olan anneler beni anlarlar. Hele birde uzaktan egitim anne -babalara oldukca yuk bindirdi..(ogretmenler icinde durum ayri zor ona deginmiyorum bile..)
Velhasili Akina ders yaptirirken birde kucugumu oyalamak, abisinin islerini zorlastirmamasi icin turlu cesitli seyler yapmak durumunda kaliyorum.Ele avuca sigmiyor kucugum (Aras) , tek basina biraksak sokak kapisini acar cikar, arka bahceden disari kacar, abisini her daim rahatsiz eder..Ve onunda etkinliklere ihtiyaci var tahmin edersiniz..
Tum bunlarin haricinde birde ev var, bir suru ev isinin yapilmasi gereken.(gerci kisabildigim kadar kistim ev islerini, sadece yasayacagimiz kadar seyler yapiyorum ki buna bile bazen zaman olmuyor..)
Kucuk bir bahcem var biliyorsunuz oda emek istiyorBirgaripanne beni anlar, bitkileri olan arkadaslarimda..Ama aramizda kalsin o mini bahcem olmasa kacacagim, yalniz kalacagim hicbir sey kalmiyor bana..
Esim de sabahtan odasina kapaniyor, aksama kadar isler, toplantilar, oda bize bakma, para kazanma derdinde, eksik olmasin...
Tum bu kosturmalarin icinde takimimiz var birde, insan oldugumu hatirladigim, sizlerle iki sohbet edebildigim, birbirimizle dertlesip, birbirimize yoldas, arkadas oldugumuz.
Ama sizlere layigiyla vakit ayiramiyorum son zamanlarda, her birinizle ayri ayri ilgilenemiyorum, belki bundan sebep diyetlerinizi etkiledim..Kafama cok takiliyor bu..Cunku bir isi layigiyla yapamadigimda , hep kafamda oluyor..
Neden uzun uzun yazdim , sizleri bir aile gibi gordugumden.
BugunCEYDOS ile gorustuk. Kendisinede durumumu anlattim, her seye yetisemedigimi, kaptanligi devralmak ister mi diye sordum..Kaptanlik cok mesguliyetli bir is, arka planda cok kurallar, yapilmasi gereken cok isler var. O da bu kurallardan oturu zor olabilecegini dusundu.Bende ona her daim yardim edecegimin sozunu verdim.
Hem sizleride birakip temelli gidemem ki..CEYDOS kaptanimiz artik kelimenin tam manasiyla kaptanimiz olacak. Bende her daim ona destek ve yardimci olacagim. @Arrietty_VE Birgaripanne kaptanlarimizda kaptan yardimciliklarina aynen devam ediyorlar.. Bir yere gitmiyorum aslinda ama aktif olamayacagim eskisi gibi..
Fakat hergun sizlere cee eee diyecegim mutlaka..
Hepiniz arkadasliginiz icin, yoldasliginiz icin hakkinizi helal edin olur mu, varsa benimde hepinize helal olsun..
4. takim hepinizi sevgiyle kucakliyorum,MotivatedAlready 'nin deyimiyle goz yasim pit.. :)
CEYDOS um tesekkur ederim bana her turlu yardimlarin icin..Hayirli olsun kaptanligin , eminim takimimiz icin cok guzel olacak.
Dipnot:CEYDOS kaptan hala ev yerlestirme derdinde ve internetleri de baglanmamis, bu sure zarfinda, kendisi aramiza donene kadar olabildigimce aktif buradayim...
Gunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canimAhh bu mesaji bu kadar gec gormemm
Affet Filizim...
Canim hosgelmissin, ben iyiyim, Akinin okulu basladi, felaket bir kosturmacanin icine girdik..
Bu mesajida yeni okudum cok uzuldum, sen takimimizin nesesisin, iyi kalplisisin, aklindan kotu dusunceleri hemen cikart.
2 evladin var senin, en basta annesin, kim ne yaparsa yapsin, kendine iyi bakip, o evlatlarin basinda olmak icin elinden geleni yapmalisin...
Dogum kontrol hapini kestiysen aman dikkat, kuzularin daha cok kucukler canisi...
Gecmis olsun canim hayirdirGünaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler
Virüs dönemi mi acildi okullar çok şaşırdım ,burada ekimden sonra acilacakmis sanırım . İs yerimdeki durumlar bildiğinden bir tık kötü özgecim aynı tas aynı hamam :) sen nasılsın yine koştur koştur dur cocuklarin peşinde :) artık büyüdüler daha az yorucuudur heralde .Ahh bu mesaji bu kadar gec gormemm
Affet Filizim...
Özlemcim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sigara her kötü hastalığın başı malesef. İnşallah korktuğunuz kadar kötü gitmez, zor bir süreç sizi bekliyor. Allah yardımcınız olsun. Dualarımiz baban için canımGunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?