Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun iyi istirahatler :)

kaptanım üzüldüm hayatın hızına hiç birimiz yetişemiyoruz malesef. Ben tek çocukla yetşemiyoken 2-3 evladı olanlara allah kolaylık versin. tamamen gitmiyo oluşunada çok sevindim. CEYDOS u da pek severim, iyiki şu 2 haftadır o yok yoksa canımı okurdu umarım herşey Akın için de senin içinde kolay olur.
benim hakkım benden yana helal, sen de h

iyyim kaptanım çok şükür, kv dede bi sorun yok gibi gözüküyor şuan. Test yapmamışlardı ama tomografisi temiz çıkmıştı, hala midesi bulanıyormuş. Doktora gidecskyine.
Malum ablamlar burda kaptanım, bi babamın eve bi kendi evime gidip duruyorum yoruldum bunaldım iyice. Gitsem olmuyor gitmesem oğlum durmuyor onları istiyo. Bu haftada geçer sonra ben eski halime dönerim çünkü onlar evlerine dönecek
Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Dinlenmeye çalış bol bol

Seviliyorsun kaptanim

Gunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim

Bugun cuma ama ben cok fena artidayim yine niye bole oluyor bilmiyorum 2 gun giremedim buraya ne diyet kaldi eksi gorme sevinci +1 kilo geldiim dusunebiliyormusunuz sanirim meyveyi ozellikle karpuzu fazla kacirdim gec saatlerde
Pazartesi 76.3
cuma 77.2

Virüs dönemi mi acildi okullar çok şaşırdım ,burada ekimden sonra acilacakmis sanırım . İs yerimdeki durumlar bildiğinden bir tık kötü özgecim aynı tas aynı hamam :) sen nasılsın yine koştur koştur dur cocuklarin peşinde :) artık büyüdüler daha az yorucuudur heralde .

Özlemcim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sigara her kötü hastalığın başı malesef. İnşallah korktuğunuz kadar kötü gitmez, zor bir süreç sizi bekliyor. Allah yardımcınız olsun. Dualarımiz baban için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…