Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Allah şifa versin inşaallah canim , çok üzüldüm , herşey iyi gider inşaallah .

Geçen hafta bildirim yapmamıştım ama 67ydim

Bu cuma:67.9
Fark: +0.9
Yüzde: 1.3
Durum: içler acısı

İnşallah toparlarım. Ne oldu bana sürekli aklımda şunu da yesem bunu da yapsam of
DAHA DA KÖTÜ CANIM EN SON KİLON 65.1 MİŞ YANİ FARK VE YÜXDE ALTÜST OLDU
14 Ağustos kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.4
Bugün : 55.2
Fark : -900 Gr
Yüzde : % 2.1

Yawrukush Birgaripanne
FARK 1.2 YUZDE DOGRU AMA

Gecen cuma 72.6
Bu cuma 72.1
Fark 0.5
Yuzde 0.68
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen

KIZLAR IZNE MI CIKSAM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Izne çıkmak demek yeni kilolar demek canım . Burda birbirimize destek oluyoruz yediklerimizi paylaşıyoruz ona göre daha dikkat ediyoruz. Izne ayrılırsan emek emek gram gram verdiğin kilolar sana geri gelir bnce . Ayrılmaman senin için daha iyi olur

Çok geçmiş olsun özlemcim, çabucak şifasını bulur inşallah. Ay yaşlılarda bi huysuz ya ne desen inadını yapıyolar

Zorlanıyorsan sen bilirsin ufak bir ara iyi gelebilir ama şu an iyi gidiyorsun bence
Fikirleriniz icin saolun biraz motiveye ihtiyacim vardi

Bu arada ahmet apa yitiksifaya baslamayi dusunuyorum gittigi yere kadar
Ama bir yandanda tereddutte kaliyorum yaz mevsimi meyve ler yasak sadece avakado serbest
Karpuz diyeti falan mi yapsam
72 den kurtulmak icin

Gecmis olsun. İnsallah kurtulur ve sagligina kavusur.

Birgaripanne hedefine ne kadar kaldi ki? Cok varsa hedefi gormeden birakma, tekrar kilo alirsin.

Pardon tatlım fırsat bulamadım bi türlü yazmaya, zaten yazmaya değer de bir şey yaşanmadı tartıda

Sabah uyandığımda regl olmuştum, bir kaç saat bekleseydim (mesela şu an tartılsam) bi gıdım da olsa eksi görürdüm ama şu an çok mutsuz bir sonuç bırakacağım maalesef

Geçen cuma: 70.9
Bugün:71.1
Fark: +200g

MotivatedAlready

Üzülme be pesto sosummm, reglken 200 gr almak mükodur daha fazla olmasın altı üstü 0.2 kg cuma günü de regl bitince çok güzel eksi görürsün

Selam kizlar ahmet apa yitik sifaya bugun baslayacagim Allahin izni ile dolabin on yuzunu bosalttim dikkat etmem icin koydum onune detayli gunluk isaretleyecegim sekilde yaptim bakalim boyle nasil olacak deniz diyette sen ne yaptin
Seviye nin bittigi hafta kardesimin dugunu olacak eger devam edebilirsem seviye 2 yi de birakmicam tabi

Eklentiler

• 20200814_143718.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200814_143659.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…