- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumGunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
Allah şifa versin inşaallah canim , çok üzüldüm , herşey iyi gider inşaallah .Gunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
DAHA DA KÖTÜ CANIM EN SON KİLON 65.1 MİŞ YANİ FARK VE YÜXDE ALTÜST OLDUGeçen hafta bildirim yapmamıştım ama 67ydim
Bu cuma:67.9
Fark: +0.9
Yüzde: 1.3
Durum: içler acısı
İnşallah toparlarım. Ne oldu bana sürekli aklımda şunu da yesem bunu da yapsam of
FARK 1.2 YUZDE DOGRU AMA14 Ağustos kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.4
Bugün : 55.2
Fark : -900 Gr
Yüzde : % 2.1
Yawrukush Birgaripanne
ONEMLİ DEİL CANIMTartı fotosu çekmeyi unuttum ve kahvaltı da yaptımBirgaripanne
Geçen haftaki kilo 71
Bu hafta 70.4
Fark 0.6
Yüzde 0.84
Çok özür dilerim ya gerçekten unuttum foto çekmeyiYawrukush
Zorlanıyorsan sen bilirsin ufak bir ara iyi gelebilir ama şu an iyi gidiyorsun benceGecen cuma 72.6
Bu cuma 72.1
Fark 0.5
Yuzde 0.68
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen
KIZLAR IZNE MI CIKSAM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Izne çıkmak demek yeni kilolar demek canım . Burda birbirimize destek oluyoruz yediklerimizi paylaşıyoruz ona göre daha dikkat ediyoruz. Izne ayrılırsan emek emek gram gram verdiğin kilolar sana geri gelir bnce . Ayrılmaman senin için daha iyi olurGecen cuma 72.6
Bu cuma 72.1
Fark 0.5
Yuzde 0.68
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen
KIZLAR IZNE MI CIKSAM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Çok geçmiş olsun özlemcim, çabucak şifasını bulur inşallah. Ay yaşlılarda bi huysuz ya ne desen inadını yapıyolarGunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
Zorlanıyorsan sen bilirsin ufak bir ara iyi gelebilir ama şu an iyi gidiyorsun bence
Fikirleriniz icin saolun biraz motiveye ihtiyacim vardiIzne çıkmak demek yeni kilolar demek canım . Burda birbirimize destek oluyoruz yediklerimizi paylaşıyoruz ona göre daha dikkat ediyoruz. Izne ayrılırsan emek emek gram gram verdiğin kilolar sana geri gelir bnce . Ayrılmaman senin için daha iyi olur
Gecmis olsun. İnsallah kurtulur ve sagligina kavusur.Gunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
ONEMLİ DEİL CANIM
B bargapesto26 JaneRizzoli Melek Ada M MaviFeslegen Arrietty_ ciseak77 kızlar bekliyorum
65 ilk hedefGecmis olsun. İnsallah kurtulur ve sagligina kavusur.
Birgaripanne hedefine ne kadar kaldi ki? Cok varsa hedefi gormeden birakma, tekrar kilo alirsin.
tamam canımmmBirgaripanne kuzum ben 1 eylul e kadar tartilamiyacagim. Pazartesi spor salonuna basliyorum 2haftafa kendime gelip paylasacagim.
Belki izinden bile donerim
Izne cikma derim ben, ozaman da kilo aliniyor.
Üzülme be pesto sosummm, reglken 200 gr almak mükodurPardon tatlım fırsat bulamadım bi türlü yazmaya, zaten yazmaya değer de bir şey yaşanmadı tartıda
Sabah uyandığımda regl olmuştum, bir kaç saat bekleseydim (mesela şu an tartılsam) bi gıdım da olsa eksi görürdüm ama şu an çok mutsuz bir sonuç bırakacağım maalesef
Geçen cuma: 70.9
Bugün:71.1
Fark: +200g
MotivatedAlready
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?