Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
OYLAMA
obur:EVET
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:
gizem:
deniz1984:
lethem:
ansaa:
lilineva:
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
hafta sonu ipin uçunu biraz kaçırdım ama cuma 72.8 dim pazar 71.3 e inmişim bugün de 71.8 anlamadım ben bu işi 2 günde 1.5 kilo verip 1 günde 500 gram alınır mı anlayan varsa anlatsın hergün tartılmak ii değil diyolar ama tutamıyorum kendimi
İTİRAFazar günü misafirlerime yaptığım tatlıda bi parça yemiş olabiliriM.takım arkadaşlarımdan özür dilerim.hafta içi telafi edicem
menüme gelirsek:
sabah 1 yumurta 1 küçük kase nesfit
öğle mercimek çorbası
akşam: börülce salatası pancar yoğurtlaması
ara yok
40 dk plates yapıldı 50 dk. koşu bandında yüründü hava güzel bebişide alıp bide açık havada yürüyeyim de tatlının acısı çıksın
umarım bu hafta listeye girer ve dereceye girmemizde yardımcı olabilirim
herkese kolay gelsin
mutlu pozitif neşe dolu günler
bence başlangıç için iyi,yarım saatmi sürüyodu?
afiyet olsun canım
kizlar ne diyosunuz bu oylamaya
Öneri:
Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.
OYLAMA
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:
gizem:
deniz1984: EVET
lethem:
Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.
Ayyyy kızlar hepiniz bıcırkların resimlerini koysanıza!.....Benimkiler koca dana oldular.Artık bizi beğenmiyorlar.Ufak bebek özledim.Onu şöyle alıcan kucağına mis gibi koklayacaksın.Sonra yatırıp başlıyacan yoğurmaya,nasıl kıkırdarlar.
Öneri:
OYLAMA
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:EVET
gizem:
deniz1984:
lethem:
ansaa:
lilineva:EVET
kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen
hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60
mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef55
lilineva hedef55
Öneri:
OYLAMA
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:EVET
gizem:
deniz1984:
lethem:
ansaa:
lilineva:EVET
afiyet olsun canim,kacamaklar abartilmadigi sürece arada bir zarar vermez.
hergün tartilmak iyi degil evet ama bende dayanamiyorum ve bende kacamak yapmadigim halde artidayim suan ama takmiyorum kafaya elbet gidecek hepsi,bu haftaya listeye gireceksin ama paylaismlarini biraz arttirmaya calisirsan sevininirim,ayrica gecen cumaki kilonuda unutma,bnaslangic kilon olarak yazacagiz
canım küçük kızım var 3 aylık pek durmuyo bide batmanda internet kötü her zaman iletişimde olamıyorum ama daha arttırmaya çalışırım
başlangıç kilomu geçen cumaya göre belirliycem dimi oyleyse başlangıç kilo:72.8 şimdiki:71.8 inşallah cumaya kadar 71 olurum yoksa hedefi dahada mı yükseltmeli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?