Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim oyumda evet

hafta sonu ipin uçunu biraz kaçırdım ama cuma 72.8 dim pazar 71.3 e inmişim bugün de 71.8 anlamadım ben bu işi 2 günde 1.5 kilo verip 1 günde 500 gram alınır mı anlayan varsa anlatsın hergün tartılmak ii değil diyolar ama tutamıyorum kendimi
İTİRAFazar günü misafirlerime yaptığım tatlıda bi parça yemiş olabiliriM.takım arkadaşlarımdan özür dilerim.hafta içi telafi edicem
menüme gelirsek:
sabah 1 yumurta 1 küçük kase nesfit
öğle mercimek çorbası
akşam: börülce salatası pancar yoğurtlaması
ara yok
40 dk plates yapıldı 50 dk. koşu bandında yüründü hava güzel bebişide alıp bide açık havada yürüyeyim de tatlının acısı çıksın
umarım bu hafta listeye girer ve dereceye girmemizde yardımcı olabilirim
herkese kolay gelsin
mutlu pozitif neşe dolu günler

afiyet olsun canim,kacamaklar abartilmadigi sürece arada bir zarar vermez.

hergün tartilmak iyi degil evet ama bende dayanamiyorum ve bende kacamak yapmadigim halde artidayim suan ama takmiyorum kafaya elbet gidecek hepsi,bu haftaya listeye gireceksin ama paylaismlarini biraz arttirmaya calisirsan sevininirim,ayrica gecen cumaki kilonuda unutma,bnaslangic kilon olarak yazacagiz

bence başlangıç için iyi,yarım saatmi sürüyodu?

afiyet olsun canım

evet tatlım yarım saat..1 hafta yapıcamm..vucudumun durumuna göre artıracam artık:)

kizlar ne diyosunuz bu oylamaya

EN YAKIN ZAMANDA KOYAYIM CANIMM..

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

OYLAMA

obur:EVET
hasretim34:
mersa:
anna-maria:
nidah:
bijoux:
ohcanimadegsin:EVET
gizem:
deniz1984:
lethem:
ansaa:
lilineva:EVET

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

yani bi mazereti olan izinli sayılıp geri dönebiliyo sonuçta. ben de EVET diyorum.

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef55
lilineva hedef55

lethem hedef: 47

kızlar haftasonu giremedim, hem yoğundum hem faranjitim azdı. malum öğretmen hastalığı.. zaten yediklerim de abuk sabuktu. çok deil ama yine düzensiz oldu. bugün de abartmadım ama yarından itibaren kendime 3 hafta veriyorum. erkek arkadaşımla 2 aydır görüşmedik ve 3 hafta sonra görüşcez. şu kalan 2.5 kilonun en azından 2sini vermem lazımmm.

bugün:
sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin, 1 çay kaşığı bal
ara çubuk kraker
öğle yarım tost, çay (malum kurs vardı okulda kaldım)
ara 3 kuru incir
akşam 1 kase nesfit.

müsliyi bıraktım nesfit aldım. bide kuru incir, kayısı. umarım bunlar iyi gelir. 3-4 gün akşamları nesfit yemeyi planlıyorum bakalım.
ayrıca akşam yarım saaat de spor yapacağım.
umarım keyifler yerindedir kızlar. bu ara sınava da yoğunlaştım anca bi iki bakıp çıkıyorum.

ben hayır diyorum...

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

OYLAMA

hasretim34:
mersa:
anna-maria:HAYIR
nidah:
bijoux:
gizem:
deniz1984:EVET
lethem:EVET
ansaa:

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef55
lilineva hedef55
lethem hedef47

selam kizlar,b8ugünkü menümü yazayim.

sabah
pastirmali tost

ara
1 armut

ögle
2 adet haslanmis yumurtayla salata

ara
1avuc findik
1 armut

aksam
1 kase müsli

3 litre su
2 kupa yesil cay
90 dk spor

slm kızlar başım yoğun geçmişi okudum ama cvp yazamıom:=)

hasretim oylamaya bende evet diyorum

yarın tam olarak döncem inş,bugün çok yedim ya:)

canım küçük kızım var 3 aylık pek durmuyo bide batmanda internet kötü her zaman iletişimde olamıyorum ama daha arttırmaya çalışırım
başlangıç kilomu geçen cumaya göre belirliycem dimi oyleyse başlangıç kilo:72.8 şimdiki:71.8 inşallah cumaya kadar 71 olurum yoksa hedefi dahada mı yükseltmeli:))

tamam canim kücük bebegin oldugunu bilmiyodum,kendini zorlama firsat buldukca gel ozaman,hedeifnie yüksek tutma yavas ama emin adimlarla ilerlemk her zaman iyidir ayrica e sagliklisida bu..

kizlar bu arada aksama dogru basim tuttu spora gidemedim malesef

nidah gel canim bi an önce bekliyoruz,cokda yeme lütfen :)

Öneri:

OYLAMA

hasretim34:
mersa:
nidah:EVET
bijoux:
gizem:
ansaa:

Öneri:

OYLAMA

hasretim34:
mersa:
nidah:EVET
bijoux:
gizem:HAYIR
ansaa:

Son düzenleme:
bugün öğlen ve akşam menüm aynı

sebze yemeği ve 2 kepçe çorba

50 dk yürüyüş

200 er kere sağa sola dönme ve eğilme

30 ar kere bacak indir kaldırma

20 şer kalça sıkılaştırma

bugun ki menümü yazıyımm..
sabah ( sabah dediğim oğlum için gece 4 te kalktım-2 kurabiye
ara yok
öğle: mantar, semizotu yoğurtlu
ara. süt
akşam taze fasuşye- semizotu yoğurtlu-ısırgan çorba
ara. 5-6 tane burçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…