Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar yuruyuse gittiğim arkadasin kv si ve kp sinde korona varmis galiba babam oyle dedi kaymakam demis uzak dur diye cok kaygilandim en son 1
7 gun once gelini ile gorusmustum umarim yoktur
Artik gorusme canim, bir sey olmamistir icini ferah tut.
Mesafeni koruduysan, bikac gunde takipte ol kendini,dikkat et Tansucum..

Yine sana yakisan bir gun olmus canim :)

Dogru durust yemek yememissin gulum, hem kalorisi az menunun, hemde yemek olarak bir sabah menemen var..
Nasilsin bu arada?

Kalorin diyete uygun canimcim, nasilsin?

Guzel bir gun olmus Banucum, nasilsin, ofiste isler nasil, bebis nasil :)

Yemek hazirligi uzun suruyor bazen kaptanim dun kuzenlerimde burdaydi 19.30 da yedik aksam yemegini kahvaltiyi da kardesim ile gelini cagirdim 10.30 da yaptim
Aksam gelinligin yanina gittik kural ihlali yaptim 1 kucuk dilim karpuz ile kkucuk bir dilim armut yedim mecbur hic birsey yemiyince tatli ile dondurmadan hic yemiyince meyveden yemek zorunda kaldim bozuldu diye gece gelince acikinca ton baligi yedim pismanim sabah mide bulantisi kusma ayyy gorme halimi bir daha asla bozmam

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

ciseak77 , aydingelini , M MaviFeslegen , Begonya2 , JaneRizzoli , Melek Ada , Milana firuze menulerinizi bekliyorum kizlar.

Son düzenleme:
Canim sen yeni bir diyete mi basladin?
Yeni bir sey mi yapiyorsun, programina ne olursa olsun sadik kal..

Olurmu kaptanim elimizemi yapisacak
Macun yiyecegim akcigere ve bogaza iyi gelenden ondan tuketicem bal yasak ama yemek zorundayim
c vitamini, d vitamini varsa evde vitamin al gulum.
En guzel koruyucu onlar, ben hergun iciyorum.
Hastanede de bu vitaminleri veriyorlar, icini ferah tut..

Canim sen yeni bir diyete mi basladin?
Yeni bir sey mi yapiyorsun, programina ne olursa olsun sadik kal..
Evet kaptanim ahmet apa yitik sifaya basladim baktim olmuyor 72 de tikandim bende komple beslenme seklimi degistirdim iyi oldu ama 72 yi kirdim insAllah boyle devam eder birlikte zayiflamaya calistigimiz kuzenim birakmisti bende devam edip 70 kiloya dustum toplamda 15 kilo verdim o ise hala 112 119 arasinda gidip geliyor
1 ayligina koye gitti geldiginde sok olsun istiyorum
c vitamini, d vitamini varsa evde vitamin al gulum.
En guzel koruyucu onlar, ben hergun iciyorum.
Hastanede de bu vitaminleri veriyorlar, icini ferah tut..
Kaptanim benim kiz da asiri hirilti oksuruk vardi bunu icirince gecti bayagi iyi bende korona ciktigindan beri sık sık yedim esimde oyle iyi geldi bize

GECEN HAFTANIN PUANLI SPOR YARISMASI SONUCU

(Guzel arkadaslarim bu sonuclari persembe gunu hazirlamistim, cumaya paylasmak uzere ama firsat olmadi bir turlu, buguneymis kismet, kusuruma bakmayin)

1. sserendipity ====> 5620 PUAN
2. Birgaripanne ====> 4880 PUAN
3. B Beklenen2 ====> 3000 PUAN
4. BLU3 ====> 1800 PUAN
5. pesto26 ====> 1751 PUAN
6. MotivatedAlready ====> 1225 PUAN
7. Mor Vampirella ====> 1130 PUAN
8. ciseak77 ====> 1100 PUAN
9. erciyes111 ====> 1010 pUAN
10. B barga ====> 910 PUAN
11. Arrietty_ ====>790 PUAN
12. Kozmogirl17 ====> 710 PUAN
13. esmeriiim ====> 660 PUAN
14. Hyperborea17 ====> 420 PUAN
15. M MaviFeslegen ====> 200 PUAN
16. fyzanur ====> 120 PUAN
17. Ellssa ====> 90 PUAN

Dereceye giren ve az dahi olsa haftayi sporsuz gecirmeyen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.

Cok iyi yapmissin canim, sut durumun nasil?
Kuzenin seni gorunce sok olacak:)
Sifa olsun gulum, iyi geliyorsa sende ye..

Günaydın kızlar
dünkü yedıklerım
saat 08:30 yesıl elma çay
saat 10:30 sütlü kahve
saat 14:00 sütlü filtre kahve. yeşil çay
saat 20:00 2 dılım karpuz 1 dılım peynır
su 2 lt
spor 30 mekık cocuklarla kosturmaca atcılık:)) ev temızlıgı dahada halım kalmadı zaten

Eee hicbir sey yememissin ki, hani menu nerede canim

Kaptanim benim kiz da asiri hirilti oksuruk vardi bunu icirince gecti bayagi iyi bende korona ciktigindan beri sık sık yedim esimde oyle iyi geldi bize
ne yedın hırıltı ıcın bende astım var aklımda olsun
yıtık sıfayı gecen sene arastrmıstım o totiş yoktu bende bravo
bende degstrdım beslenme seklımı komple ac kalmaya karar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…