- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Hallederim gulum, siz gunduzleri takimdasiniz ,eksik olmayin.Hosgeldin kaptanimArrietty_ yapacak oluyor
Artik gorusme canim, bir sey olmamistir icini ferah tut.Kizlar yuruyuse gittiğim arkadasin kv si ve kp sinde korona varmis galiba babam oyle dedi kaymakam demis uzak dur diye cok kaygilandim en son 1
7 gun once gelini ile gorusmustum umarim yoktur
Yine sana yakisan bir gun olmus canim :)Iyi aksamlar
Kilo bildirimi
Cuma:84
Guncel:83.9
Fark:-100 gr
Menu
Sabah
Omlet (3 yumurta, 2 dilim salam, sogan, kapya, domates ve maydanoz), 8 siyah zeytin ve papatya cayi
Ara
10 tane yer fistigi
Aksam
Haslanmis tavuklu salata (yarim gogus eti, birer domates, sogan, kapya, 1/4 iceberg, mor lahana) ve ayran
Sut
Su 3.5 litre
7 bin adim 350 puan
Birgaripanne Arrietty_
Dogru durust yemek yememissin gulum, hem kalorisi az menunun, hemde yemek olarak bir sabah menemen var..Bugünkü menum
Kıymalı menemen
Çeyrek ekmegin yarısı ekmek
Öğle
Çeyrek bazlama
Akşam
Yarım kase çorba
Şu 3 lt
Spor 20 dk tempolu yürüyüş
300 bacak bisiklet
Arrietty_ Birgaripanne
Kalorin diyete uygun canimcim, nasilsin?Artık iyi akşamlardı iyi geceler oldu
Sabah
Hindiba kahve 1 fincan
1 salkım üzüm
Şu kahveyi söyleyen arkadaşa çok çok teşekkürler sanırımaydingelini idi . Yıllardır aradığım kurtarıcı tadımı buldum
Akşam
Yarım tabak et sote
300 kcal pirinç pilavı
Pilavı abartmış olabilirim ama açım ben açççç
Hem kalorisi de çok fazla gelmedi ben de yidim
Hâlâ az kalori yemişim yarın telafi edicem
Su: 2,5L
Spor: 5000 adım
pesto26 Birgaripanne Arrietty_
Guzel bir gun olmus Banucum, nasilsin, ofiste isler nasil, bebis nasil :)Dünki menümü yazayım alıntılayacağım
Sabah
1 yumurta
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p etli bezelye
Akşam
6 ızgara köfte
Salata
2 yk bulgur pilavı
yatarken
2 su b süt
su:2 lt
Spor : ofis işleri
Yawrukush ss
Yemek hazirligi uzun suruyor bazen kaptanim dun kuzenlerimde burdaydi 19.30 da yedik aksam yemegini kahvaltiyi da kardesim ile gelini cagirdim 10.30 da yaptimNasil gecti iznin canim, ohh mis gibi seyler yapmissiniz afiyetle yiyin..
Ellerin dert gormesin..
Cok guzel birgun olmus canim :)
Cok erken gitmissin ise, nasilsin canim, grip mi oldun?
Acil sifalat diliyorum.
Yas pasta olmamis, bugun iyi hissedrsen 10 dk adimlama yap gulum telafi icin..
Menu sahane canim, egzersiz var mi hic?
Nasilsin pestocum, isler gucler nasil?
2 gununde gayet guzel olmus Baharcim.
Nasilsin canim, ozledim...
Saatlerini neden uyduramadin kuzum?
Hallederim gulum, siz gunduzleri takimdasiniz ,eksik olmayin.
Olurmu kaptanim elimizemi yapisacakArtik gorusme canim, bir sey olmamistir icini ferah tut.
Mesafeni koruduysan, bikac gunde takipte ol kendini,dikkat et Tansucum..
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M MaviFeslegen | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| |||||||
B barga | |||||||
| 10DK A | ||||||
| |||||||
| |||||||
|
Canim sen yeni bir diyete mi basladin?Yemek hazirligi uzun suruyor bazen kaptanim dun kuzenlerimde burdaydi 19.30 da yedik aksam yemegini kahvaltiyi da kardesim ile gelini cagirdim 10.30 da yaptim
Aksam gelinligin yanina gittik kural ihlali yaptim 1 kucuk dilim karpuz ile kkucuk bir dilim armut yedim mecbur hic birsey yemiyince tatli ile dondurmadan hic yemiyince meyveden yemek zorunda kaldim bozuldu diye gece gelince acikinca ton baligi yedim pismanim sabah mide bulantisi kusma ayyy gorme halimi bir daha asla bozmam
c vitamini, d vitamini varsa evde vitamin al gulum.Olurmu kaptanim elimizemi yapisacak
Macun yiyecegim akcigere ve bogaza iyi gelenden ondan tuketicem bal yasak ama yemek zorundayim
Evet kaptanim ahmet apa yitik sifaya basladim baktim olmuyor 72 de tikandim bende komple beslenme seklimi degistirdim iyi oldu ama 72 yi kirdim insAllah boyle devam eder birlikte zayiflamaya calistigimiz kuzenim birakmisti bende devam edip 70 kiloya dustum toplamda 15 kilo verdim o ise hala 112 119 arasinda gidip geliyorCanim sen yeni bir diyete mi basladin?
Yeni bir sey mi yapiyorsun, programina ne olursa olsun sadik kal..
Kaptanim benim kiz da asiri hirilti oksuruk vardi bunu icirince gecti bayagi iyi bende korona ciktigindan beri sık sık yedim esimde oyle iyi geldi bizec vitamini, d vitamini varsa evde vitamin al gulum.
En guzel koruyucu onlar, ben hergun iciyorum.
Hastanede de bu vitaminleri veriyorlar, icini ferah tut..
Cok iyi yapmissin canim, sut durumun nasil?Evet kaptanim ahmet apa yitik sifaya basladim baktim olmuyor 72 de tikandim bende komple beslenme seklimi degistirdim iyi oldu ama 72 yi kirdim insAllah boyle devam eder birlikte zayiflamaya calistigimiz kuzenim birakmisti bende devam edip 70 kiloya dustum toplamda 15 kilo verdim o ise hala 112 119 arasinda gidip geliyor
1 ayligina koye gitti geldiginde sok olsun istiyorum
Kaptanim benim kiz da asiri hirilti oksuruk vardi bunu icirince gecti bayagi iyi bende korona ciktigindan beri sık sık yedim esimde oyle iyi geldi bize
Eee hicbir sey yememissin ki, hani menu nerede canimGünaydın kızlar
dünkü yedıklerım
saat 08:30 yesıl elma çay
saat 10:30 sütlü kahve
saat 14:00 sütlü filtre kahve. yeşil çay
saat 20:00 2 dılım karpuz 1 dılım peynır
su 2 lt
spor 30 mekık cocuklarla kosturmaca atcılık:)) ev temızlıgı dahada halım kalmadı zaten
ne yedın hırıltı ıcın bende astım var aklımda olsunKaptanim benim kiz da asiri hirilti oksuruk vardi bunu icirince gecti bayagi iyi bende korona ciktigindan beri sık sık yedim esimde oyle iyi geldi bize
Hic guzel bir karar olmamis gulum, sagligindan olursunne yedın hırıltı ıcın bende astım var aklımda olsun
yıtık sıfayı gecen sene arastrmıstım o totiş yoktu bende bravo
bende degstrdım beslenme seklımı komple ac kalmaya karar verdım
Yarısını kardeşime verdim az vardıPilav deil de et soteyi 1 tabak niye yemedin
Haklısın sabahı geçiştirdim baya öyle yapmamak lazımBirgaripanne ceza kismini Sana birakiyorun..
Kalori az olabiliyor ama karbonhidrat yuksek.
Ilk ogun sadece Uzum. Öglen de yok. Ordan belli aksama krize girecegin
MotivatedAlready
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?