Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim kaptanım seni sormalı bol koşturmacalı gidiyor galiba

Ahh canim iyi ol..
Bende iyiyim , oyle kosturmali ki saat gece 12 olmak uzere , bu saatlerde bakabildim size..
Her sey yolunda mi canim, diyet nasil gidiyor :)
Haklısın kaptanım kolay iş değil
Diyet güzel gidiyor ya bir dün biraz pilavı abartmış olabilirim ama evde o vardı yani neyse bugün evde bir şey yok bakalım ne yapıcaz

Haklısın kaptanım kolay iş değil
Diyet güzel gidiyor ya bir dün biraz pilavı abartmış olabilirim ama evde o vardı yani neyse bugün evde bir şey yok bakalım ne yapıcaz
Evet gordum dunku pilavlari ama kalori diyete uygun diye ses etmedim..
Bugun guzel beslenirsin , telafi edersin canim :))

Selam arkadaşlaaar zayıflamak istiyorum, aralıklı oruç yöntemiyle. Bu durumda takıma girebilir miyiiim? Motivasyon ve birlikte hareket etmek istiyorum
Aramiza hosgeldiniz, asagidaki formu sizi daha yakindan tanimamiz icin doldurabilir misiniz :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

İyiyim,sen nasılsın?
Canim bu mesajini daha yeni okudum , kusuruma bakma, ben iyiyim sen nasilsin, her sey yolunda mi?

Dişlerim yapılıyor 1 günde 500 gr gitmiş 89.9u gördüm az önce
Gecmis olsun canim, nasilsin hallodu mu dislerin?

Cok uzuldum Filizim ,daha yeni gordum b mesajini, nasil oldun, simdi daha iyi misin?

Canim hosgeldin , nasilsin gorusmeyeli Aysuncum? :))

Motivasyonun bozuldu, bende sizlerle ilgilenemiyorum yeterince.
Menulerini bugunden itibaren yaz gulum, ne dersin..
Haydi silkelenelim :))

Bende cok ozluyorum hepinizi, suan sanki sevgilisine kavusmus bir asik gibiyim, uykudan gozlerim kapaniyor ama gidesim yok....

Günaydın kızlar
Cuma günü:68,3
Pazartesi:68,0

- ile başladığım nadir haftalardan biri, inşallah cuma 67,0 görürüm
Ne guzel haftaya eksi ile baslamissin canim :)))

Oooo iste bu mesaj, cok cok guzel bir mesaj Tansucum :)))

Cuma 90.4
Bu gün 90.0
Fark - 400
Hiç bekleyemedim uyanır uyanmaz tartıldım ödemle kahvaltı etmem lazm d hemen ilaç saatim geçiyordu bide gece 100 kere uyandım

Yawrukush
Tebrikler canim haftaya eksi ile baslamak ne guzel :))

Gozdecim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 32 yasindayim ,takimimizin kaptaniyim fakat kisa sure sonra kaptanimiz degisecek :)
2 oglum var, evliyim, senin evladini da Allah bagislasin..
Takim kurallarimiz 1. sayfada yaziyor, lutfen firsatin olunca kurallarimizi oku.
Bende kisaca bahsedersem , hergun aksam ogun yedigimiz herseyi, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi-hareketlerimizi yaziyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol amacli, ac karnina tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Cuma gunleri ise yarisma gunumuz, tartilip , tarti fotomuzla ,en gec aksam 17'ye kadar , kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde de sohbet, muhabbet ile kilolari veriyoruz :)
Takim icinde spor ve eslesme yarismalarimiz oluyor, bunlarada katilmaya calisiyoruz.
Eger beslenme ya da egzersizlerle ilgili kafana takilan sorunlarin vs olursa , her zaman yazabilirsin canim :)
Tekrar aramiza hosgeldin. G GCA

GUNUN SPORU

***Guzel arkadaslarim Arrietty_ kaptanimiz bizim icin bugun IP ATLAMA egzersizini, gunluk spor olarak secmis..

***Eger ipiniz var ise iple, yoksada hayali bir ipi elinizde tutuyormus gibi bu egzersizi yapabilirsiniz.
***Mumkunse ayakkabi ile , cimen- toprak gibi yumusak zeminde bu egzersizi yapmanizi tavsiye ederim.
***Cunku her atlayisinizla birlikte, eklemlere -kemiklere baski uyguluyorsunuz, bunun zararini en aza indirmek icin ayakkabi ile, yumusak zemin tercih edin.
***Aksam menulerinizle beraber kac adet ip atladiginizi yazmayi unutmayin, tabi birde Arrietty_ kaptanimizi etiketlemeyi :)

***Bol ter atmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…