- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Teşekkür ederim hoş bulduuuum çok heyecanlıyım. Daha önce diyetisyene gittim ama koruyamadım ne yazıkki kilomu. Bu sefer kendim verip bir daha da almamak istiyorum
ne yapayım canım kaptanım ya tıkandım burda ac kalınca belkı verırım dedım yıyrerk veremıyorumEee hicbir sey yememissin ki, hani menu nerede canim
oooo ikinci olmusumGECEN HAFTANIN PUANLI SPOR YARISMASI SONUCU
(Guzel arkadaslarim bu sonuclari persembe gunu hazirlamistim, cumaya paylasmak uzere ama firsat olmadi bir turlu, buguneymis kismet, kusuruma bakmayin)
1. sserendipity ====> 5620 PUAN
2. Birgaripanne ====> 4880 PUAN
3. B Beklenen2 ====> 3000 PUAN
4. @BlueSkyyyy ====> 1800 PUAN
5. @pesto26 ====> 1751 PUAN
6.MotivatedAlready ====> 1225 PUAN
7. @MorVampirella ====> 1130 PUAN
8. @ciseak77 ====> 1100 PUAN
9. @erciyes111 ====> 1010 pUAN
10. @barga ====> 910 PUAN
11.Arrietty_ ====>790 PUAN
12. @Kozmogirl17 ====> 710 PUAN
13.esmeriiim ====> 660 PUAN
14. @Hyperborea17 ====> 420 PUAN
15. @1delimavi ====> 200 PUAN
16. @fyzanur ====> 120 PUAN
17. @Akrrep ====> 90 PUAN
Dereceye giren ve az dahi olsa haftayi sporsuz gecirmeyen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Su an azalma var gibide yok gibideCok iyi yapmissin canim, sut durumun nasil?
Kuzenin seni gorunce sok olacak:)
Sifa olsun gulum, iyi geliyorsa sende ye..
1 kasik bala 1 c kasigi zerdecal 1 cay kasigi zencefil olcusu canim bir kucuk kavanoz yap sabah ac karnina tuket kilo vermeye de etkiline yedın hırıltı ıcın bende astım var aklımda olsun
yıtık sıfayı gecen sene arastrmıstım o totiş yoktu bende bravo
bende degstrdım beslenme seklımı komple ac kalmaya karar verdım
Salata ile desteklemelisin canimYarısını kardeşime verdim az vardı
Ip atlama imis 100 e cikardim
Hosgeldin canimSelam arkadaşlaaar zayıflamak istiyorum, aralıklı oruç yöntemiyle. Bu durumda takıma girebilir miyiiim? Motivasyon ve birlikte hareket etmek istiyorum
Az az verirsen kalici olur
InsAllah canimTeşekkür ederim hoş bulduuuum çok heyecanlıyım. Daha önce diyetisyene gittim ama koruyamadım ne yazıkki kilomu. Bu sefer kendim verip bir daha da almamak istiyorum
Oooo en yapamadigim ama denicem bugun 8 cm incelmisim yaneeeeGünün sporu
Ip atlama
InsAllah kaptanim sus biberi toplamaya gitmistim herkes birikmis dagilmis yine yetisemedimKizlar saat 00.15 ben izninizle uykuya geciyorum, hepinizi opuyorum, menulerinize, egzersizlerinize dikkat edin, tarti icin son 3 gunumuz..
Bu hafta takimimiz ilk 3'e girecek totem yaptim..
Uyandigimda gorusmek dilegiyle..
Tamamdıroooo ikinci olmusum
Su an azalma var gibide yok gibide
1 kasik bala 1 c kasigi zerdecal 1 cay kasigi zencefil olcusu canim bir kucuk kavanoz yap sabah ac karnina tuket kilo vermeye de etkili
Salata ile desteklemelisin canim
Ip atlama imis 100 e cikardim
Hosgeldin canim
Az az verirsen kalici olur
InsAllah canim
Oooo en yapamadigim ama denicem bugun 8 cm incelmisim yaneeee
InsAllah kaptanim sus biberi toplamaya gitmistim herkes birikmis dagilmis yine yetisemedim
Artik belli bir saati belirlesek gunluk o saatte burda olsak
Tabi diger zamanlarda burda olucaz
Bence yeme azimli ol taviz verme kendine unlu hic bir gidayi tuketmeHepinize teşekkür ederim, ben ilk öğünümü 12 de yiyeceğim. Evden yoğurtlu kabak getirmiştim. İş yerinde tost ve yoğurtlu makarna varmışyarım tost yiyeyim diyorum ne dersiniz
Bir De aralıklı oruç yapan bilgisi olan var mı aramızda
After before yapecegim cannimmmmmTamamdır
Maşallah tansuuu sen de santim santim fit hatun oluyorsun he
Ooooo hadi bakalım ne değişimler geliyor ne değişimlerBence yeme azimli ol taviz verme kendine unlu hic bir gidayi tuketme
Yasak listesi olustur kendine
After before yapecegim cannimmmmm
Azimliyim gitmeli artik zaten dunku olanlardan sonra yasak listesinden hic birsey yemem
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorYine sana yakisan bir gun olmus canim :)
Dogru durust yemek yememissin gulum, hem kalorisi az menunun, hemde yemek olarak bir sabah menemen var..
Nasilsin bu arada?
Kalorin diyete uygun canimcim, nasilsin?
Guzel bir gun olmus Banucum, nasilsin, ofiste isler nasil, bebis nasil :)
Sağol kaptanımGecmis olsun canim, nasilsin hallodu mu dislerin?
Bende senin gazina geldim annemin evini temizliyorumIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor3 gün annemlerdeydim doğru düzgün diyet menüsü olarak beslenemedim kendimce toparlanmaya çalışıyorum. Artık evimdeyim daha dikkatli beslenecegim
Hadi o zaman sevap hanemiz dolsunBende senin gazina geldim annemin evini temizliyorum
Birtek buyuk oda kaldi yengemle amigurumi isleyeccegiz
Günaydın kızlar
Cuma günü:68,3
Pazartesi:68,0
- ile başladığım nadir haftalardan biri, inşallah cuma 67,0 görürüm
Tebrikler kizlar
Gecen cuma. 72.1
bugun. 69.9
fark 2.2
Arrietty_ Yawrukush @FitFiliz @barga
@pesto26Begonya2 @Hyperborea17 @Ceydos @ beklenen2 @fyzanur @melek ada @1delimavi @BlueSkyyyy @bnnu
tebrikler canim superCuma 90.4
Bu gün 90.0
Fark - 400
Hiç bekleyemedim uyanır uyanmaz tartıldım ödemle kahvaltı etmem lazm d hemen ilaç saatim geçiyordu bide gece 100 kere uyandım
Yawrukush
kaptancim biraz kendini tanitirmisin. benim 2. haftamTebrik ederim kizlar. Cumaya da eksi ile girersiniz
BBugun evdeyim ve cok tembelim. Var mi benim gibi olan
SSabah cocuklari biraktim geldim full yattim oyle. Havada cok sicak daraldim
cumaya eksi olur insallah canimGünaydın canım
Çok sukur halimize diyelim.
Allah razı olsun
Maşallah tansu benden ayrıldığın her hafta süper gidiyor senden
Geçen cuma 82.700
Bugün 83.00
+300
Dün regl oldum. Ben 84 felan bekliyordum. 83 görünce şaşırdım.
harikasın tebriklerBu arada
Pazartesi: 71.1
Bu sabah: 70.6
Fark 500g
Canim benim anneme borcum var 110 tl sanirim ev karsiligi deilde koltuk yikama karsiligi diyecegimHadi o zaman sevap hanemiz dolsunodalar kolay da mutfak zorladı bni bir sürü dolabı var annemim tabak çanak dolu ama bitti ya şükür
Canim fazla vaktim olmadi o yuzden aksam tanitacaktim ama simdi tanitayim hemensüpersin
harika
tebrikler canim super
kaptancim biraz kendini tanitirmisin. benim 2. haftamYawrukush ozgeyi gecen seneden taniyorum. ama diger kaptanlari tanımıyorum Birgaripanne
siz de kendinizi biraz tanitir misiniz sorun olmazsa. taniyinca daha samimi oluyor, kendimizi daha sorumlu hissediyoruz sanki.
cumaya eksi olur insallah canim
harikasın tebrikler
Ben yapıyorum bir kaç aydır. Biraz araştırdım da. Soruların varsa sorabilirsin.Hepinize teşekkür ederim, ben ilk öğünümü 12 de yiyeceğim. Evden yoğurtlu kabak getirmiştim. İş yerinde tost ve yoğurtlu makarna varmışyarım tost yiyeyim diyorum ne dersiniz
Bir De aralıklı oruç yapan bilgisi olan var mı aramızda
Ben yapıyorum bir kaç aydır. Biraz araştırdım da. Soruların varsa sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?