Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar bu mesaji devam ettirin lütfen

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef58
hedef 70

benim oyum evet

meraba yeni takımım geç geldim eve yeni açabildim pcyi yoğun bi gündü...
bugün yediklerim sabah 2 haşlanmış patates 1kk paeynir yeşilçay 2 zeytin
öğle:yarım demet maydanoz haşlama 100 gr tavuk göğsü 1 kase çorba
akşam :çiğ köfte sayamadım valla ne kadar yedim
ammmaaa 1,5 saat tempolu yürüyüş 150 mekik 200ben çecirme 200 kerede zıpladım bugün
bu arada kimse hoşgeldin bile dememiş ama hoşbuldummm

günaydın herkese..
denizcim bende sen gibi gece kalktığım ve uzun süre uyumadığım için açlığımı hissettim ve dolaptada ilk gözüme irmik helvası çarptı 2 kaşık ondan yedim..keşke yemesem o kadar yürüyüş yapıyorum böyle 1 kaşık 1 yudumdan bişey olmazlar nötrlüyor ve kilo falan veremeiyorum..bu cuma 71 i ucundanda olsa görmek istiyorum

çiğ köfte her zaman olan bişi diil o yüzden ii yapmışsın bence afiyet olsun:)))

evet bu gün biraz yoğunum az girebilirim o yüzden şimdiden yazayım dedim
bugünkü menü:
sabah nesfit 1 kase
ara erik 4 tane küçük
öğleiyaz 1 kase
ara 1 top dondurma
akşam:6 tane mercimek köftesi
yürüyüş ve plates de yapıldımı bu gün de verimli geçmiş olur

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef55
lilineva hedef55
Ay ay ay Hasretim ne ettin benim hedefim 68 neredee 58-55 güzel hayaller.sen sırayla düşürmüşsün.Aman ha yanlışlık olmasın.75 leri görüp 68 olsam ve uzuuun bir süre 68 de kalsam.Daha sonraaa 58 leri hayal edebilirim.Yok vallaha kilo veremiyorum diye çöküntü içine girip hepten kilo alırım.

Kimse hoşgeldin dememişte ,alınırmışHOŞGELDİİİİN!..........:119:
Kusura bakma hayatım.Canımın içi bu takımda açılalı sanırım çok olmadı.Benimde 2. haftam.Anlayacağın kim yeni kim eski tam bir bilgimiz olamadı.Birde arada mesajları kaçırdık mıydı?işte böyle istemeden ufak kırgınlıklar oluyor.
Tekrar hoşgeldiiin.

Günayyyydıııınnnnn!.....
Herkese iştahsız ,sağlıklı ,bol hareketli günlerrrr!........
Hasretim yukarıda yazdım umarım görmüşsündür HEDEF'immm 68
Deniz hayatım bebişin resmini bir türlü göremedim.Sayfadan açılmıyor.Ya da ben beceremedim.
Mersaaa nerdesin gene yoksun ortada kaçamaklar çoğaldı galiba?......Toplanda gel, toplanda gel....Beni çağırıyorsun.Sardırıyorsun kilo vereceğiz diye sen neredesiiiiin?Yok rahat bırakmam ben seni birazdan face'tende mesaj atarım ben sana.Yuvana dön, doğru yol burada ,sakin sakin yolu kaybetmeyelim.Yavaş ama emin adımlarla vereceğiiz biz bu fazlalıkları.
Ay ay saat kaç olmuş.Spora gimem lazım.Dönüşte devam ederim.Hepinizi öptüm.Herkese yazacağım.Sakın alınmayııın.

kahvaltımı yaptım,birazcık bekleyeyimde hafif egzersizlere başlayacağım.mide doluyken yapmayayım..

obur ablacım inşallah 58 te olursun motivasyonu kaybetmeyelim yeterki.

anşaacım hoşgeldin ben de yeniyim pek geçmişide okuyamadım ondan görmedim kusura bakma..

y7aaaa bende pilates yapmak istiyorum:84::84::84::84: çok özledim 3 ay beklemekte çok uzun geliyor.temmuz ortası gibi başlarım artık

selammm
önce geçmişi okumadan yazim dedim.
annemle babam burda olduğu için pek nete girmiyorum. girsem de telefondan girip öylesine okuyup çıkıyorum o yüzden paylaşımım baya azaldı artık bir süre böyle olur..

hasretim hedefim 62 (hamilelikten önceki kilom, ama 59 u zorlicam ) bu hafta benden hiçbişe beklemeyin maf durumdayım maf...

bi de foto koyim oğlumun sanırım obur görmek istemiş :)

tamam canim degistiriyorum
y7aaaa bende pilates yapmak istiyorum:84::84::84::84: çok özledim 3 ay beklemekte çok uzun geliyor.temmuz ortası gibi başlarım artık

sabret canim az kaldi,günler göz acip gecinceye kadar geciyor,hic anlamiyosun bile..

bijoux
canim oglun cok tatli masallah Allah nazarlardan saklasin,sen anneni yolcu et yine toparlarsin üzülme.

ansacim tekrar hosgeldin takimimiza,ben sizin takimida okuyorum arada geri dönebilme ihtimalin oldugnu düsündügüm icin birsey demedim,ama sanirim bizmilesin artik,takrar hosgeldin diyorum..

evet kizlar dünkü moral bozuklugumdan eser kalmadi tartinin ibresi asagi inmeye basladi sükür,iyiki bozmadan devam ettim,kendimi kutluyorumne kadart mütevaziyim dimi..bu hafta herkes dökülüyo gibi,birincilik olmasa bile yine derecede olalim lütfen,toparlanin sizde

Son düzenleme:
Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

OYLAMA

obur:EVET
hasretim34:
mersa:
anna-maria:HAYIR
nidah:EVET
bijoux:
ohcanimadegsin:EVET
gizem:HAYIR
deniz1984:EVET
lethem:EVET
ansaa:EVET
lilineva:EVET

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

hasretim34 hedef 55
deniz1984 hedef 69
nidah hedef 58
anna-maria hedef 60
gizemm hedef60

mersa hedef75
ohcanimadegsinhedef58
obur hedef68
lilineva hedef55
lethem hedef47

ansaa hedef 70
bijoux hedef62

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

4.takımın çıtır hatunları nasılsınızzzz:)

anşaa hoşgeldin canım sağlıklı kilo vermele dilerim..

deniz ve bijo bebikleriiniz çok tatlıııııı maşallahhh kıskandımm bende koycam:)

hasretim oylamada senin cevabını göremedim çekimsermisin

ben annemin yüzünden,anneler günü ve doom günü yüzündennnnnnn,çok yedim:) ama çok emzirdim kalori yakiim diye:))) artıda değilim çok şükür...

menümü de yazamadım hiç,bugün yazıcam inşş

dogru bildin canim cekimserim :) +olmadigina sevindim hadi bakalim cumaya kadarda - ye gec :)

Allah nazarlardan saklasin canim,masallah,benim ufak oglumunda var böyle bulasik makinasin üstünde bi resm,haha ama ozaman daha kücüktü

Allah nazarlardan saklasin canim,masallah,benim ufak oglumunda var böyle bulasik makinasin üstünde bi resm,haha ama ozaman daha kücüktü

meraklılar makinalara:)) sağol tatlım

bu arada okudum diğer topicleri de bazı olaylar olmuş ondan yapıldı bu oylama galbaa... çekimser olasım geldi birden ark.lara haksızlk olsun istemem tatsızlık olmuş. neyse,hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…