Regli kapiyi caldi demek :))Iyi aksamlar
An itibariyle malum donem -ben geliyorum- dedi. Kotu zamanlama..
Menu
Sabah
Salata (3 yumurta, 1 dilim salam, sogan, kapya, domates, salatalik, marul, pancar, mor lahana, 6-7 siyah zeytin) ve maden suyu
Ara
Ceviz dolgulu hurma (4 adet)
Aksam
Etli taze fasulye, domates salatasi ve yogurt
Seftali (1 adet)
Sut
Su 3.5 litre
7 bin adim 350 puan
Birgaripanne Arrietty_
Bu nasil bir acidir , vay arkadasssssssO da bir şey mi ben cuma 69.1 çıktım cumartesi 68.7 yi gördüm ki gayet de normal yedim... O kiloları uzaylılar götürüp inceleyip geri getirdi heralde artık bilemiyorumpazar günü 69.5 oldum bir baktım pazartesi 69.0
Dalga geçiyor benimle tartıiki tartıdan da kontrol ettim bir de
İşte bu da böyle bir anımdır
Menu senin menu standartlarinda olmamis Mavicim ama toparlayacaksin eminim..Olmusuz içerik
Sabah
1 küçük dilim sadece peynir ve domatesten pizza
Öğlen
Yoğurt 1 kase
Muz
Küçük kase sütlaç
Akşam
Meyhane pilavı 1 tabak
1 ayran
Su 2 buçuk
Spor ev isleri ve baya bir dikiş
Birgaripanne Diktiigm Elbise bitti sayılır sadece düğmeleri ve taşla süslemesi kaldı. Tamamlanınca da paylaşır bezdiririm artik
Atık kendime de birşeyler dikmek istiyorumbirsürü kumaşım bekliyor
2 tane daha hatir gönül elbisesi dikip kendime gececem
Oyy kuzucuk , hele seninle 1-2 ufak sozcuk konusmaya baslasin, bak nasil ozluyorsun...Baklalı dolma nasıl oluyor 9 tane yazınca bilemedim :)
Teşekkürler canım haftaya süper başladın wallahi imrendim , bende regl artısı var umarım gider cumaya
Bende severim dün de vardı menümde :)
Başarılarının devamımı dileri şahane
Teşekkğrler canım iyim ofisle bebek srasında kolturuyorum büyüdükçe daha da özlettiriyor kendini
Sen nasılsın nasıl gidiyor mesajını görünce yüzümde güller açtı
dinlen ama eminim yorucu bir gün geçirmişsindir
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30M | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M MaviFeslegen | 50S, 50M | ||||||
| |||||||
| |||||||
@BlueSkyyyy | |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
| |||||||
B barga | 50S | ||||||
| 10DK A | ||||||
| |||||||
| |||||||
|
GünaydınYok canim 2 ogun,1 ara ogun beslen bakalim.
Ac kalarak kilo verilmez,aksine alinir...
Bugun menun nasil?
Son 5 günümü saymayalım :)
Öncesinde 2 ayda 9,1 kg verdim. Ara öğün genelde yapmadım ama canım çok isterse badem vs gibi çiğ kuruyemiş yiyorum.
Meyve sevmem zaten ben. O yüzden zorlanmadım. Yersem de sabah kahvaltıda yedim.
Ayy canim cok dikkatli olYawrukush negatif cikti iki test de.
Bugun tam 14 gun önce pozitif olan kisi ile ayni ortamda bulundu.
Sonra dan pozitif olurmu diye icime bir kusku dustu.
Aras da 1-2 oksuruyor. Ona bile panikliyorum :/
IyiymisBirgaripanne yok kuzum. Evdekilere pizza yapinca kendime saglikli ne yapabilirim derken peyniri kullanayim dedim 2 gundur acikti ve 3.gun bitmesi gerekiyordu. Yanina avokado yakisir dedim.
Sirf meyve ve Sebze ile beslenmek istiyorum aslinda.
Yawrukush fruitbased veya plantbased kotu bir secim mi olur? Amerikada cok yaygin bu beslenme turleri. Senin fikrin nedir
Bir kacamak var amaEvet işlenmiş ürün yiyeceksem de subliminal mesaj içerenini yirim
Biliyor musun pazar sabah 69.9 idim sonra ne oldu hatırlamıyorum hoppidi gene 70.5
Bende olucamIyi aksamlar
An itibariyle malum donem -ben geliyorum- dedi. Kotu zamanlama..
Menu
Sabah
Salata (3 yumurta, 1 dilim salam, sogan, kapya, domates, salatalik, marul, pancar, mor lahana, 6-7 siyah zeytin) ve maden suyu
Ara
Ceviz dolgulu hurma (4 adet)
Aksam
Etli taze fasulye, domates salatasi ve yogurt
Seftali (1 adet)
Sut
Su 3.5 litre
7 bin adim 350 puan
Birgaripanne Arrietty_
Yitiksifa da oyle olmuyor sukur2 ltyi içerken aman yeter beee diyip bilgisayarı masayı tuvalete taşıyasım geliyor, daha da içersem ne olur bilemedim. Yarın deneyip göreyim
Cok guzel olmus ellerine saglikOlmusuz içerik
Sabah
1 küçük dilim sadece peynir ve domatesten pizza
Öğlen
Yoğurt 1 kase
Muz
Küçük kase sütlaç
Akşam
Meyhane pilavı 1 tabak
1 ayran
Su 2 buçuk
Spor ev isleri ve baya bir dikiş
Birgaripanne Diktiigm Elbise bitti sayılır sadece düğmeleri ve taşla süslemesi kaldı. Tamamlanınca da paylaşır bezdiririm artik
Atık kendime de birşeyler dikmek istiyorumbirsürü kumaşım bekliyor
2 tane daha hatir gönül elbisesi dikip kendime gececem
Tesekkurler canim ben de malum haftadayim ama olmadim dahaBaklalı dolma nasıl oluyor 9 tane yazınca bilemedim :)
Teşekkürler canım haftaya süper başladın wallahi imrendim , bende regl artısı var umarım gider cumaya
Teşekkğrler canım iyim ofisle bebek srasında kolturuyorum büyüdükçe daha da özlettiriyor kendini
9Tutmus tutmus
Menu spor muhtesem avakado diyeti mi acaba
Olculerini almayi unutma
Sabah bende mi yapsam
Etli dogme pilavi
Ev değiştiriyoruz. Ev eski ve büyüktü. Kolay ısınmıyordu. Kirasından çok faturası geliyordu. Bu arada iş değiştirdim. Kendi alanımda çalışıyorum. Sabah servise gittiğimde soğuk oluyor. Üşüttüm sanırımCanim listeye 3 temmuzda girmistin, 3 eylulden once izne cikma hakkin yok malesef..
Ama bildirim vs yapamayacagim, hic ugrayamayacagim diyorsan , ozaman kendi isteginle yarismadan ayrilma opsiyonu var fakat bu seferde 6 ay boyunca yeniden yarismaya katilamiyorsun.
Bana sorarsan 3 eylule kadar idare edelim gulum sonra dilersen izne ayril..
aydingelini
Sanki beni tarif ediyorsun :))
19 haziranda listeye girmistin Baharcim , bu cuma izne cikabiliyorsun , 2 aylik suren doluyor.
Izne ayrildiktan sonra 2 hafta gecmesi gerekiyor, tek kural bu 2 haftanin sonunda diledigin zaman listeye donebilirsin.
Tabi eski kilonda olmak kaydiyla.
Yani ister 2 hafta sonra don, ister 1 ay sonra, ister 3 ay sonra :)) B barga
Guzel birgun olmus canim :)
Gecmis olsun Zeynebim, sabaha birseycigin kalmaz insallah..
Kizinin test sonucu nasil ?
Yazmistim ama gormedin :)
Pestom miktar olarak sanki biraz fazla yemissin, soyle ki saglikli -guzel bir menu olmus ama diyet menusu gibi degil..
Gecmis olsn canim, tasinmak cok zor, ondan da hasta hissediyor olabilirsin..
Sehir mi degistiriyorsunuz, yoksa semt mi?
Bende iyiyim canim bildigin gibi..
Cocuklar, takim, yapilmasi gereken isler, hergunun aynisi..
Guzel bir gun olmus canim, chloe nasil begendin mi?
Tatilde +1,5 ile geri döndüm amabunları duymak inanılmaz motive ediyor beni maşallah size
bunu nasil saycaz peki cnmGunaydin kizlar
Günün sporu Videoda
Pin on Health
2 sekilde yapilabiliyor
Hangisi size uygunsa o sekilde yapin
Bnde tartılınca 3 4 sefer tartılıyorum hatta son tartılmadan önce evin içinde biraz dolanıyorum belki 100 gr falan gider diye de olmuyoO da bir şey mi ben cuma 69.1 çıktım cumartesi 68.7 yi gördüm ki gayet de normal yedim... O kiloları uzaylılar götürüp inceleyip geri getirdi heralde artık bilemiyorumpazar günü 69.5 oldum bir baktım pazartesi 69.0
Dalga geçiyor benimle tartıiki tartıdan da kontrol ettim bir de
İşte bu da böyle bir anımdır
Hindistan cevizini de tozunu da hatta gecen esim kizima allmis şekerini de cok sevdimgünaydın herkese :)
daha önce hindistancevizi yağı kullananınız oldu mu? ya ben geçenlerde tesadüfen bir markanın yağını aldım, çok güzel çıktı, sabahları kahveye falan da koymaya başladım. bayadır kilomda değişiklik olmuyordu, kullanmaya başladığım 3 gündür yine tartıda fark görmeye başladım ama buna mı bağlamalıyım yoksa artık zamanı mı gelmişti emin olamadım. giip gidip kavanozu kokluyorum yau çok güzel kokuyor sfsadd
Eski tartıda onu ben de yapıyordumBnde tartılınca 3 4 sefer tartılıyorum hatta son tartılmadan önce evin içinde biraz dolanıyorum belki 100 gr falan gider diye de olmuyo
Hindistan cevizini de tozunu da hatta gecen esim kizima allmis şekerini de cok sevdim
Yağını alip gobek bolgeme surmek istiyorum
Tatilde +1,5 ile geri döndüm ama
Neyse bunu da veririz :)
Baklalı dolma nasıl oluyor 9 tane yazınca bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?