Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Regli kapiyi caldi demek :))
Hurmayi 1 taneden fazla hayatta yiyemiyorum, hadi zorlasam 2 belki..
1 tanesi aninda seker istegimi kesiyor, 4 taneyi okuyunca gozlerim boyle oldu canim ama malum donemden dolayi canin tatli istemistir anlayabilyorum :)

Bu nasil bir acidir , vay arkadasssssss

Menu senin menu standartlarinda olmamis Mavicim ama toparlayacaksin eminim..
Elbiseye bayildim, cok ama cok yeteneklisin..
Ellerin dert gormesin...

Oyy kuzucuk , hele seninle 1-2 ufak sozcuk konusmaya baslasin, bak nasil ozluyorsun...
Allah anne babalari evlatlarindan,evlatlari anne-babalarindan ayri birakmasin, amin...
Bende senin mesajlarini gorunce yuzumde guller aciyor Banucum, gunun guzel gecsin canim...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

*** M MaviFeslegen Mavicim Arrietty_ kaptanimiz ceza vermis sana, ben onun cezalarini isledim..

*** Melek Ada , Milana firuze , fyzanur , Begonya2 , ciseak77 , Mor Vampirella , erciyes111 , Kozmogirl17 , esmeriiim , bnnu menulerinizi bekliyorum kizlar...

bunları duymak inanılmaz motive ediyor beni maşallah size

Yawrukush negatif cikti iki test de.
Bugun tam 14 gun önce pozitif olan kisi ile ayni ortamda bulundu.
Sonra dan pozitif olurmu diye icime bir kusku dustu.
Aras da 1-2 oksuruyor. Ona bile panikliyorum :/
Ayy canim cok dikkatli ol
Iyiymis
Evet işlenmiş ürün yiyeceksem de subliminal mesaj içerenini yirim
Biliyor musun pazar sabah 69.9 idim sonra ne oldu hatırlamıyorum hoppidi gene 70.5
Bir kacamak var ama
Bende olucam
2 ltyi içerken aman yeter beee diyip bilgisayarı masayı tuvalete taşıyasım geliyor, daha da içersem ne olur bilemedim. Yarın deneyip göreyim
Yitiksifa da oyle olmuyor sukur
Cok guzel olmus ellerine saglik
Tesekkurler canim ben de malum haftadayim ama olmadim daha

Tutmus tutmus

Menu spor muhtesem avakado diyeti mi acaba

Olculerini almayi unutma

Sabah bende mi yapsam

Etli dogme pilavi
9
Ev değiştiriyoruz. Ev eski ve büyüktü. Kolay ısınmıyordu. Kirasından çok faturası geliyordu. Bu arada iş değiştirdim. Kendi alanımda çalışıyorum. Sabah servise gittiğimde soğuk oluyor. Üşüttüm sanırım

Bnde tartılınca 3 4 sefer tartılıyorum hatta son tartılmadan önce evin içinde biraz dolanıyorum belki 100 gr falan gider diye de olmuyo

günaydın herkese :)

daha önce hindistancevizi yağı kullananınız oldu mu? ya ben geçenlerde tesadüfen bir markanın yağını aldım, çok güzel çıktı, sabahları kahveye falan da koymaya başladım. bayadır kilomda değişiklik olmuyordu, kullanmaya başladığım 3 gündür yine tartıda fark görmeye başladım ama buna mı bağlamalıyım yoksa artık zamanı mı gelmişti emin olamadım. giip gidip kavanozu kokluyorum yau çok güzel kokuyor sfsadd

Hindistan cevizini de tozunu da hatta gecen esim kizima allmis şekerini de cok sevdim
Yağını alip gobek bolgeme surmek istiyorum

Bnde tartılınca 3 4 sefer tartılıyorum hatta son tartılmadan önce evin içinde biraz dolanıyorum belki 100 gr falan gider diye de olmuyo
Eski tartıda onu ben de yapıyordum işe yaramıyordu ama aksine fazla gösteriyordu zaten bir dediği diğer dediğini tutmuyordu ona mı güvencem diyip kaldırıp attım

Hindistan cevizini de tozunu da hatta gecen esim kizima allmis şekerini de cok sevdim
Yağını alip gobek bolgeme surmek istiyorum

neye iyi geliyomuş sürünce?

ben yağını saçıma sürerdim yumuşatsın diye. önceki aldığımın tadı kötüydü o yüzden yiyemedim. bu seferki çogzel çıktı şimdi ekmeğe sürüp yiyorum azcık

baklali dolma boyle canim. her bir asma yapraginin icinde bakla yarma sogan karisimindan koyulup bu şekilde sariliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…