Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eski tartıda onu ben de yapıyordum işe yaramıyordu ama aksine fazla gösteriyordu zaten bir dediği diğer dediğini tutmuyordu ona mı güvencem diyip kaldırıp attım
Benim ki de oyle ama degistiremem simdi
Catlaklara iyi geliyor
Bu arada spor sayılır mı bilmem ama iş yerinde bir üst kattaki WC ye gidiyorum bilerek. Bi de her gittiğimde 10 squat yapıyorum. Henüz gören olmadı :) bacaklarım biraz ağrıdı işe yarıyordur inşallah
Evet merdiven inip cikma icin puan var
Canim diyetisyen ayda bir tartilmani isteyecek buyuk ihtimal
Sende izne ayrilmak isteyeceksin
Onceden bildirirsen seviniriz canim

Sahane olmus, ellerine saglik hobby olarak mi yapiyorsun?
Cok basarilisin hayran kaldim

Menun ise berbat
Besin degeri olan bisey yok. Hep Carb

Ceza veriyorum sana
50 Squat
50 mekik
Cezayı hak ettim. Hicbir şekilde de doymadım zaten dün. Yatarken bile gözün birşeyler arıyordu. Karbonhidrat bir bataklık resmen sürekli çekiyor

Elbiseye güzel yorumlar için hobi değil mesleğim ama hobi gibi seviyorum
Birgaripanne
Yawrukush
Çok teşekkürler

Hindistan cevizi yağını hep saçım.icin kullanmışımdır. Hatta hala kullanıyorum. Az kaldı tekrar alacam. Gizliden markasını verirsen bana sevinirim çünkü saçıma sürerken miss gibi kokuyor yesemmi acaba diye düşünüyorum

Şimdi gördüm kaptanım. Zaten 3 eylüle kadar idare edebilirsek izne çıkmama gerek yok benim. Ben diyete ara vermeyi düşünmüyorum da gruba girp sürekli aktif olamadığım için arkadaşlara haksızlık olmasın motivasyon düşmesin diye izne çıkabilirsem çıkayım dedim. 6 ay da çok uzunmuş aman istemem okdarını - gelmesem bile + gelmemeye çalışırım şu 1 hafta boyunca. Pazar günü ablamlar gidiyolarmış sonra normal rutinime dönerim zaten

Selam
Dün su orucu tutmuştum tekrar motive olayım diye
37 saat açlık sonrası kahvaltı yaptım
Akşam yemek canım hiç istemedi
Badem ve süzme yoğurt yedim ben de
Chloe tingin videolarına başladım bugün ama pertim çıktı
Yapamıycam galiba

Eklentiler

• B9CF3675-1A0E-4E88-BEB4-0D17EEDA14E5.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 23
  • FFDF5091-C2C6-4D14-AFE7-52849007FFF2.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 15
Vay bana ceza gelmiş akşama yapıcam kaptanım
En fazla artiyi ben gordum bence cunku karnim sisti 71 bugun
Reglin yaklaştı sanırım canım dimi? Benim gecikti bile yine. Dün falan olmam lazımdı. Durur durur Perşembe akşamı olurum sağolsun
Tadı güzelmi cidden ya, normalde kimse kolay kolay severek kahvelere koyamıyo onu tadı falan kötüymüş diye. İşe yaramasına sevindim canım markası ne acaba

ya benim daha önce aldığımın tadı çok kötüydü,1 kere kahveye koyup bi daha yüzüne bakmamıştım. şu an aldığımda bi iş var. tadı ve kokusu o kadar güzel ki dolabtan çıkarıp çay kaşığının ucuyla ağzıma atıyorum minik. markasını 1 2 mesaj yukarda yazmıştım ama markadan kaynaklı değildir herhalde. kozmetik mağazasından almıştım öncekini, bunu gıda marketinden aldım. markettekiler daha bi yenilebilirdir belki dsafas

Selam kizlar motivem dustu biraz

neden düstü ?

Beyaz olan yogurt mu?
Normalde uzun sure aclik sonrasi bende baya tokluk oluyor ve tek ana tek ara ogun yetiyor.
Chloe e baslamayi dusundum ama daha p90 i duzgun yapamadim onuda yapamam kesin. Malesef evde spor konusu zayif noktam. Bir turlu yapamiyorum.

Iyi aksamlar kizlar

meyve ve sebze agirlikli beslene yaptim bugun. Bikana kadar deneyecegim

ilk ogun 12.30 da
Is yogunlugundan fisat anca ozaman oldu

2 buyuk seftali

Ara
80 gr kaju aslinda 40gr yiyecektim. Saglikli yag kismini oyle alayim diye. Kajuda yedikce yiyesim geliyor benim.

Aksam
Avokado, salatalik ,marul ile salata tabagi

su 3 L yatmadan insallah 4 L yaparim
40 dk bisiklet 280 p
12bin adim 600 p
Günün sporu 20 tekrar - 80 p. Gunun egzersizi yapanlar puan hesabi sonra sonucu 2 ile carpin. Double up puan var gunun egzersizinde.

Toplam 960 p
Yawrukush Birgaripanne

Evet süzme yoğurt
P90 da aşırı zor diyorlar
Bu spor salonu olmadığından mecburen evde yapıyorum spor
Göbek benim asıl sorunum
Var mı başka tavsiye edeceğin bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…