- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Evet az geldi ama devami yok dahaVay bana ceza gelmişakşama yapıcam kaptanım
Reglin yaklaştı sanırım canım dimi? Benim gecikti bile yine. Dün falan olmam lazımdı. Durur durur Perşembe akşamı olurum sağolsun
Tadı güzelmi cidden ya, normalde kimse kolay kolay severek kahvelere koyamıyo onu tadı falan kötüymüş diye. İşe yaramasına sevindim canım markası ne acaba
Bende denk gelirsem alirim artik saol canimya benim daha önce aldığımın tadı çok kötüydü,1 kere kahveye koyup bi daha yüzüne bakmamıştım. şu an aldığımda bi iş var. tadı ve kokusu o kadar güzel ki dolabtan çıkarıp çay kaşığının ucuyla ağzıma atıyorum minik. markasını 1 2 mesaj yukarda yazmıştım ama markadan kaynaklı değildir herhalde. kozmetik mağazasından almıştım öncekini, bunu gıda marketinden aldım. markettekiler daha bi yenilebilirdir belki dsafas
Hic bilmiyorum ki 4 gun yitiksifayi bozdum pismanim dur durak bilmiyorum da sukur 72 yi kirdim ama hala dusus yok adet olucam asiri tatli istegi varneden düstü ?
Beyaz olan yogurt mu?
Normalde uzun sure aclik sonrasi bende baya tokluk oluyor ve tek ana tek ara ogun yetiyor.
Chloe e baslamayi dusundum ama daha p90 i duzgun yapamadim onuda yapamam kesin. Malesef evde spor konusu zayif noktam. Bir turlu yapamiyorum.
Esim parka gitmeyelim dediIyi aksamlar kizlar
meyve ve sebze agirlikli beslene yaptim bugun. Bikana kadar deneyecegim
ilk ogun 12.30 da
Is yogunlugundan fisat anca ozaman oldu
2 buyuk seftali
Ara
80 gr kajuaslinda 40gr yiyecektim. Saglikli yag kismini oyle alayim diye. Kajuda yedikce yiyesim geliyor benim.
Aksam
Avokado, salatalik ,marul ile salata tabagi
su 3 Lyatmadan insallah 4 L yaparim
40 dk bisiklet 280 p
12bin adim 600 p
Günün sporu 20 tekrar - 80 p. Gunun egzersizi yapanlar puan hesabi sonra sonucu 2 ile carpin. Double up puan var gunun egzersizinde.
Toplam 960 p
Yawrukush Birgaripanne
Bahar güncel kilon altta yazan mı?ya benim daha önce aldığımın tadı çok kötüydü,1 kere kahveye koyup bi daha yüzüne bakmamıştım. şu an aldığımda bi iş var. tadı ve kokusu o kadar güzel ki dolabtan çıkarıp çay kaşığının ucuyla ağzıma atıyorum minik. markasını 1 2 mesaj yukarda yazmıştım ama markadan kaynaklı değildir herhalde. kozmetik mağazasından almıştım öncekini, bunu gıda marketinden aldım. markettekiler daha bi yenilebilirdir belki dsafas
Evet süzme yoğurt
P90 da aşırı zor diyorlar
Bu spor salonu olmadığından mecburen evde yapıyorum spor
Göbek benim asıl sorunum
Var mı başka tavsiye edeceğin bir şey?
Canim dondurma olmamis, nasil gidiyor diyetin kuzum?Salı
Sabah
Yumurta
Ara
Yeşilçay
Akşam
Birkaç kaşık makarna
İki kaşık yoğurt
Ara
Dondurma
Spor
10.000 adım
Su:2,5L
Yawrukush
Olabilir canim cokta guzel etkisini gorursun bence, ac kalmaktan kat kat iyidir... :)Günaydın☺ İf mi yap dıyorsun
Merhaba Gozdecim, nasilsin bugun?Günaydın herkese;
dünki menüm:
öğlen yoğurtlu kabak salatası
Çeyrek tost
akşam kıyma sote
1 küçük şebit ekmeği
Yoğurt
20 dk yürüdüm başka spor yapmadım
Eviniz hayirli olsun canim, daha iyi olur sizin icin insallah..9
Ev değiştiriyoruz. Ev eski ve büyüktü. Kolay ısınmıyordu. Kirasından çok faturası geliyordu. Bu arada iş değiştirdim. Kendi alanımda çalışıyorum. Sabah servise gittiğimde soğuk oluyor. Üşüttüm sanırım
Hindistan cevizi yagi sevenlere birde beni ekleyin..günaydın herkese :)
daha önce hindistancevizi yağı kullananınız oldu mu? ya ben geçenlerde tesadüfen bir markanın yağını aldım, çok güzel çıktı, sabahları kahveye falan da koymaya başladım. bayadır kilomda değişiklik olmuyordu, kullanmaya başladığım 3 gündür yine tartıda fark görmeye başladım ama buna mı bağlamalıyım yoksa artık zamanı mı gelmişti emin olamadım. giip gidip kavanozu kokluyorum yau çok güzel kokuyor sfsadd
Ne guzel yapiyorsun canim hareket etmek lazim :)Bu arada spor sayılır mı bilmem ama iş yerinde bir üst kattaki WC ye gidiyorum bilerek. Bi de her gittiğimde 10 squat yapıyorum. Henüz gören olmadı :) bacaklarım biraz ağrıdı işe yarıyordur inşallah
Merhaba canim, cok yorulmussun, bugun nasilsin?Merhaba guzel takimim dun gelemedim saat 4 te isten geldim aksama arkadaslar gelecekti hazirlik yaptim evi temizledim onlar geldi gitti gece oldu uyudum ..
Canim ozaman aktif olamasanda idare edelim, ugrayabildigin kadar ugra, cuma bildirimlerini yap kuzum..Şimdi gördüm kaptanım. Zaten 3 eylüle kadar idare edebilirsek izne çıkmama gerek yok benim. Ben diyete ara vermeyi düşünmüyorum da gruba girp sürekli aktif olamadığım için arkadaşlara haksızlık olmasın motivasyon düşmesin diye izne çıkabilirsem çıkayım dedim. 6 ay da çok uzunmuş aman istemem okdarını- gelmesem bile + gelmemeye çalışırım şu 1 hafta boyunca. Pazar günü ablamlar gidiyolarmış sonra normal rutinime dönerim zaten
Hayirdir canim 69larida gordun neden dustu motivasyonun?Selam kizlar motivem dustu biraz
Guzel bir gun olmus canim, harika :)Selam
Dün su orucu tutmuştum tekrar motive olayım diye
37 saat açlık sonrası kahvaltı yaptım
Akşam yemek canım hiç istemedi
Badem ve süzme yoğurt yedim ben de
Chloe tingin videolarına başladım bugün ama pertim çıktı
Yapamıycam galiba
Cok guzel bir gun olmus Zeynepcim :))Iyi aksamlar kizlar
meyve ve sebze agirlikli beslene yaptim bugun. Bikana kadar deneyecegim
ilk ogun 12.30 da
Is yogunlugundan fisat anca ozaman oldu
2 buyuk seftali
Ara
80 gr kajuaslinda 40gr yiyecektim. Saglikli yag kismini oyle alayim diye. Kajuda yedikce yiyesim geliyor benim.
Aksam
Avokado, salatalik ,marul ile salata tabagi
su 3 Lyatmadan insallah 4 L yaparim
40 dk bisiklet 280 p
12bin adim 600 p
Günün sporu 20 tekrar - 80 p. Gunun egzersizi yapanlar puan hesabi sonra sonucu 2 ile carpin. Double up puan var gunun egzersizinde.
Toplam 960 p
Yawrukush Birgaripanne
Bugunde menun ,egzersizin gayet guzel olmus canim..Selam kızlar,
Bugün öğlen ızgara tavuklu salata ve yoğurtlu çorba yedim.
Akşam da pırasa ve bir kase yoğurt yedim.
sade kahve içeceğim ve yarım saat yürüyüş yaptım
Cholenin sonuçları güvenilir mi acaba ya. Nette baya öncesi sonrası görüntüleri varOlsa keske. Benim sorunum da o bolge. Aynada kendime bakmiyorum okadar yani
Zor valla. En fazla 3 gun ust uste yaptim. 4 defa da tekrar basladim yine 3.gun sonrasi devami gelmedi
Bende 2 gun gittim salona bugun dinlenmeye ihtiyacim oldugu icin gitmedim
Azcık yedim :) su orucundan sonraCanim ozaman aktif olamasanda idare edelim, ugrayabildigin kadar ugra, cuma bildirimlerini yap kuzum..
Hayirdir canim 69larida gordun neden dustu motivasyonun?
Guzel bir gun olmus canim, harika :)
Cok guzel bir gun olmus Zeynepcim :))
Bugunde menun ,egzersizin gayet guzel olmus canim..
Su miktarinida yaz olur mu :)
Canimm psikolojim gitti iyice allak bullak oldum bir adet olsaydimBirgaripanne e Cumartesi baslanadin mi
3. Gün bozdun diye gordum yarin tekrar basliyorum dedin.
Ne yedin bakalim bugun
Sistim kaptanimmmCanim ozaman aktif olamasanda idare edelim, ugrayabildigin kadar ugra, cuma bildirimlerini yap kuzum..
Canimm psikolojim gitti iyice allak bullak oldum bir adet olsaydimBirgaripanne e Cumartesi baslanadin mi
3. Gün bozdun diye gordum yarin tekrar basliyorum dedin.
Ne yedin bakalim bugun
Sistim kaptanimmmCanim ozaman aktif olamasanda idare edelim, ugrayabildigin kadar ugra, cuma bildirimlerini yap kuzum..
Ayy canim cok dikkatli ol
Iyiymis
Bir kacamak var ama
Bende olucam
Yitiksifa da oyle olmuyor sukur
Cok guzel olmus ellerine saglik
Tesekkurler canim ben de malum haftadayim ama olmadim daha
Maalesef ikimiz icin de kotu zamanlama. 1-2 gun erken gelse idi ya da cuma aksamiEn fazla artiyi ben gordum bence cunku karnim sisti 71 bugun
Ben bugun menumu paylasmak istemiyorum
izninizli olursa arkadaslar
Iyi aksamlar
Menu
Sabah
Bir kase yogurt, 3 tatli kasigi yulaf ezmesi, 3 kayisi, 9-10 kuru uzum ve 10 taze antep fistigi
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Firinlanmis sebze (patlican, kapya, sogan ve kabak) uzerinde sarmisakli yogurt ve 3 et kofte
Kakaolu muz (1 adet - donmus)
Su 3 litre
7 bin adim 350 puan
Birgaripanne Arrietty_
Kaptanim arti birsey yok ama utaniyorum yitiksifayi beceremedigim icinUzgunum ama paylasmalisin
Telafi etmen icin spor cezalari gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?