Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim yazdim bile paylasima,ama bu karar bundan sonrasi icin gecerli zaten

canim yazdim bile paylasima,ama bu karar bundan sonrasi icin gecerli zaten

hmm...tamam canım.

menümü yaziim bu arada

sabah

1yağsız gözleme,zeytin,1yum,salt-domts,közde biber

ara:meyve

öğle
ıspanak,yoğurt veya cacık,yarım simit

ara:meyve

akşam
fırında tavuk,salata,yoğurt

ara:meyvee

közde biber yazmışım:) köz yok tabikii:) tost makinasında biberleri hallettim:))
diyet biber kızartması:) tavsiye ederim canlarr..

canım aramıza hoşgeldinnn ben dün geç geldim görememişim kusura bakma tatlım...afiyet olsunn

afiyet olsun canım

selam canım kolay gelsin...

ay maşallah tatlım allah nazarlardan korusunnn oğluşunu

bu da benim uykusuz prensim

oy nidahcım maşallah canım boy atmış baya ne güzel büyüyo maşallah

afiyet olsun fıstık

selam fıstıklar...:79:

menümü yazayım...

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğinden tost,1 bardak süt
Öğle:Zeytinyağlı fasulye, 2 köfte, yoğurtlu salata
Ara:1 kase erik
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt

sporum bitti ama ben yürüyüşümü bırakmadım sabah: 30 dk yürüyüş, öğle 1.5 saat yürüyüş...

canım hoşgeldinnnn..ben tam geldiğini anlıyamadımm..bi kaç arkadaş daha geldi diğer takımdan kim geldii kim gitti idrak edemedimm:))

hoşgeldin tekrar canım
hayatım resim çıkmıyor buradan?......

canım linke tıklayınca başka topiğe geçiyoo..orda oğluşumm..ama senin için yenisini eklerim:)

bu da benim uykusuz prensim

kızlar bebişler harika yaa 41 kere maşallahh bigün evlenirsem benim de erkek çocuğum olsun istemişimdir hep :)))

menüm:
sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin
ara çubuk kraker
öğlen 1 dilim kepek ekmeği, menemen, 1 kaşık cevizli bal
ara 2 kuru incir yada kayısı
akşam 1 kase nesfit
ara yeşilçay

bu cevizli bal bozar mı diyeti bilemedim. ben bal sevmem ama boğazım sürekli ağrıyo okuldan dolayı. arkadaş da tavsiye etti günde 1-2 kaşık yesem çok olur mu ki?

bebişler çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın...

bugün çok uyuşuğum valla pazara gitmem lazım.ama duş almam lazım.hazır duş alacakken yürüyüş yapayımda terlicem nasılsa diyorum ama yerimden kalkamıyorum.

oğluşum ve ben tşk ederiz teyzeleri:)

Annacım menü güzel,spor da güzel,tebrikler

lethem hergün sabah 1kşk tan bişey olmaz bence..ben severim blı,hele birde cevizli vuuu:) tatlı olan herşeye varım ben:))

bende az önce karpuz yedim abartı miktarda.tatlı sulu sulu :) yürüyüş de yaptım oğluşla 30dk kadarr

oğlun çok tatlı maşallah kaç aylık benim kızın resminide koysam mı ne foto yüklemeyi öğreneyim ben de koyayım bari

çiğ köfte her zaman olan bişi diil o yüzden ii yapmışsın bence afiyet olsun:)))
biraz abarttım canım ama cezamı kestim bugünde
mercimek köftesi dehşet derecede kalorilii....ben de bayılırım ama...lezzetli herşey bölyle ya gerçii az da olsa tatmak güzel afiyet olsun canımm..
teşekkür ederimmmm hoşbulduk canımmm...

yok dönmiycem canımm karar net...ben bu yarışmada çok şey öğrendim sağlıklı beslenme adına...yeni takımımı sevdimm...yerim burasııkaldığım yerden devam edicem allahın izniylee...

bugün yedilkerimi arzediyorumm kızlarr
sabah:1 domates 1 salatalık 2 bardak yeşilçay 1 dilim ekmek 1kk yağsız beyaz pernir
öğle:yağsız patates salatası soda
akşam:1 kase çorba salata yedim az önce

100 mekik çektim 200 kere zıpladım 200 bel cevirme ve simit hareketi aşkamaaa da leslie 5 milim varr çok hırslandım ben bu haftaa...

gündüzleri sayfalar akıp gidio ama akşamları kimsecikler yok sankii..varsın olsun kızlarr varlığınızı bilmek güzelll....ben 100 ü geçerdim heralde yarışmaya katılmasamm...

tamam canim,bizimle birlikte hedefledigin kiloya ulasirisn ins,aksamlari bazen kalabalik oluyo,ben genelde buralardayim,spora gittigim aksamlar gec geliyorum biraz

kızlar yaptığınız özel çaylar falan var mı metabolizma hızlandıracak türden toksin attırıcı falan...benim bu konuda bi kaç tavsiyem var bunlar dışında farklı tarifleriniz varsa nolur banada söyleyin
1-malum kiraz sapı su attırmada birebir
2-4 elma 2 limon top karabiber kabuk tarçın karanfil 4 lt su ile düdüklüye atıp kaynatın şiddetle tavsiye ediyorum bu karışımı aylardır yapıyorum ben haftada 2 defa
3-biberiyeyi demleyip için çok faydasını gördüm...
biberiye yağını göbüşüme sürüyorum ben bide arkadaştan yeni tarifini aldım öve öve bitiremediler deniycem ben yarın sonuçlarını bildiririm sarımsak yağı susam yağı kayısı yağı biberiye yağını bir kutu aspirini havanda dövmek suretiyle karıştırıp üst baldır ve kalcamıza masajla uyguluyomuşuz streçle sarıp 1 saat kadar bekletiyoruz bacak ve kalçada en az 5 cm incelme oluyomuşş 2 hafta...ben deniyim sonuçları bildircemm....

canim ben böYle karisimlar yapamiyorum,cok cabuk SIKILIYORUM sen dene bi bakalim sonuc alirsan yapariim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…