meraklılar makinalara:)) sağol tatlım
bu arada okudum diğer topicleri de bazı olaylar olmuş ondan yapıldı bu oylama galbaa... çekimser olasım geldi birden ark.lara haksızlk olsun istemem tatsızlık olmuş. neyse,hayırlısı...
canim yazdim bile paylasima,ama bu karar bundan sonrasi icin gecerli zaten
hedef 70
benim oyum evet
meraba yeni takımım geç geldim eve yeni açabildim pcyi yoğun bi gündü...
bugün yediklerim sabah 2 haşlanmış patates 1kk paeynir yeşilçay 2 zeytin
öğle:yarım demet maydanoz haşlama 100 gr tavuk göğsü 1 kase çorba
akşam :çiğ köfte sayamadım valla ne kadar yedim
ammmaaa 1,5 saat tempolu yürüyüş 150 mekik 200ben çecirme 200 kerede zıpladım bugün
bu arada kimse hoşgeldin bile dememiş ama hoşbuldummm
evet bu gün biraz yoğunum az girebilirim o yüzden şimdiden yazayım dedim
bugünkü menü:
sabah nesfit 1 kase
ara erik 4 tane küçük
öğleiyaz 1 kase
ara 1 top dondurma
akşam:6 tane mercimek köftesi
yürüyüş ve plates de yapıldımı bu gün de verimli geçmiş olur
Günayyyydıııınnnnn!.....
Herkese iştahsız ,sağlıklı ,bol hareketli günlerrrr!........
Hasretim yukarıda yazdım umarım görmüşsündür HEDEF'immm 68
Deniz hayatım bebişin resmini bir türlü göremedim.Sayfadan açılmıyor.Ya da ben beceremedim.
Mersaaa nerdesin gene yoksun ortada kaçamaklar çoğaldı galiba?......Toplanda gel, toplanda gel....Beni çağırıyorsun.Sardırıyorsun kilo vereceğiz diye sen neredesiiiiin?Yok rahat bırakmam ben seni birazdan face'tende mesaj atarım ben sana.Yuvana dön, doğru yol burada ,sakin sakin yolu kaybetmeyelim.Yavaş ama emin adımlarla vereceğiiz biz bu fazlalıkları.
Ay ay saat kaç olmuş.Spora gimem lazım.Dönüşte devam ederim.Hepinizi öptüm.Herkese yazacağım.Sakın alınmayııın.
selammm
önce geçmişi okumadan yazim dedim.
annemle babam burda olduğu için pek nete girmiyorum. girsem de telefondan girip öylesine okuyup çıkıyorum o yüzden paylaşımım baya azaldı artık bir süre böyle olur..
hasretim hedefim 62 (hamilelikten önceki kilom, ama 59 u zorlicam) bu hafta benden hiçbişe beklemeyin maf durumdayım maf...
bi de foto koyim oğlumun sanırım obur görmek istemiş :)
bu da benim uykusuz prensim
hmm...tamam canım.
menümü yaziim bu arada
sabah
1yağsız gözleme,zeytin,1yum,salt-domts,közde biber
ara:meyve
öğle
ıspanak,yoğurt veya cacık,yarım simit
ara:meyve
akşam
fırında tavuk,salata,yoğurt
ara:meyvee
hedef 70
benim oyum evet
meraba yeni takımım geç geldim eve yeni açabildim pcyi yoğun bi gündü...
bugün yediklerim sabah 2 haşlanmış patates 1kk paeynir yeşilçay 2 zeytin
öğle:yarım demet maydanoz haşlama 100 gr tavuk göğsü 1 kase çorba
akşam :çiğ köfte sayamadım valla ne kadar yedim
ammmaaa 1,5 saat tempolu yürüyüş 150 mekik 200ben çecirme 200 kerede zıpladım bugün
bu arada kimse hoşgeldin bile dememiş ama hoşbuldummm
hayatım resim çıkmıyor buradan?......
Günayyyydıııınnnnn!.....
Herkese iştahsız ,sağlıklı ,bol hareketli günlerrrr!........
Hasretim yukarıda yazdım umarım görmüşsündür HEDEF'immm 68
Deniz hayatım bebişin resmini bir türlü göremedim.Sayfadan açılmıyor.Ya da ben beceremedim.
Mersaaa nerdesin gene yoksun ortada kaçamaklar çoğaldı galiba?......Toplanda gel, toplanda gel....Beni çağırıyorsun.Sardırıyorsun kilo vereceğiz diye sen neredesiiiiin?Yok rahat bırakmam ben seni birazdan face'tende mesaj atarım ben sana.Yuvana dön, doğru yol burada ,sakin sakin yolu kaybetmeyelim.Yavaş ama emin adımlarla vereceğiiz biz bu fazlalıkları.
Ay ay saat kaç olmuş.Spora gimem lazım.Dönüşte devam ederim.Hepinizi öptüm.Herkese yazacağım.Sakın alınmayııın.
selammm
annemle babam burda olduğu için pek nete girmiyorum. girsem de telefondan girip öylesine okuyup çıkıyorum o yüzden paylaşımım baya azaldı artık bir süre böyle olur..
hasretim hedefim 62 (hamilelikten önceki kilom, ama 59 u zorlicam) bu hafta benden hiçbişe beklemeyin maf durumdayım maf...
bu da benim uykusuz prensim
oğlun çok tatlı maşallah kaç aylık benim kızın resminide koysam mı ne foto yüklemeyi öğreneyim ben de koyayım bariselammm
biraz abarttım canım ama cezamı kestim bugündeçiğ köfte her zaman olan bişi diil o yüzden ii yapmışsın bence afiyet olsun:)))
mercimek köftesi dehşet derecede kalorilii....ben de bayılırım ama...lezzetli herşey bölyle ya gerçii az da olsa tatmak güzel afiyet olsun canımm..evet bu gün biraz yoğunum az girebilirim o yüzden şimdiden yazayım dedim
bugünkü menü:
sabah nesfit 1 kase
ara erik 4 tane küçük
öğleiyaz 1 kase
ara 1 top dondurma
akşam:6 tane mercimek köftesi
yürüyüş ve plates de yapıldımı bu gün de verimli geçmiş olur
teşekkür ederimmmm hoşbulduk canımmm...Kimse hoşgeldin dememişte ,alınırmışHOŞGELDİİİİN!.......... :119:
Kusura bakma hayatım.Canımın içi bu takımda açılalı sanırım çok olmadı.Benimde 2. haftam.Anlayacağın kim yeni kim eski tam bir bilgimiz olamadı.Birde arada mesajları kaçırdık mıydı?işte böyle istemeden ufak kırgınlıklar oluyor.
Tekrar hoşgeldiiin.
tamam canim degistiriyorum
sabret canim az kaldi,günler göz acip gecinceye kadar geciyor,hic anlamiyosun bile..
bijoux canim oglun cok tatli masallah Allah nazarlardan saklasin,sen anneni yolcu et yine toparlarsin üzülme.
ansacim tekrar hosgeldin takimimiza,ben sizin takimida okuyorum arada geri dönebilme ihtimalin oldugnu düsündügüm icin birsey demedim,ama sanirim bizmilesin artik,takrar hosgeldin diyorum..
evet kizlar dünkü moral bozuklugumdan eser kalmadi tartinin ibresi asagi inmeye basladi sükür,iyiki bozmadan devam ettim,kendimi kutluyorumne kadart mütevaziyim dimi..bu hafta herkes dökülüyo gibi,birincilik olmasa bile yine derecede olalim lütfen,toparlanin sizde
biraz abarttım canım ama cezamı kestim bugünde
mercimek köftesi dehşet derecede kalorilii....ben de bayılırım ama...lezzetli herşey bölyle ya gerçii az da olsa tatmak güzel afiyet olsun canımm..
teşekkür ederimmmm hoşbulduk canımmm...
yok dönmiycem canımm karar net...ben bu yarışmada çok şey öğrendim sağlıklı beslenme adına...yeni takımımı sevdimm...yerim burasııkaldığım yerden devam edicem allahın izniylee...
bugün yedilkerimi arzediyorumm kızlarr
sabah:1 domates 1 salatalık 2 bardak yeşilçay 1 dilim ekmek 1kk yağsız beyaz pernir
öğle:yağsız patates salatası soda
akşam:1 kase çorba salata yedim az önce
hoşgeldin anşaaa başarılaarr
Nidah.cım saol canm sevindim yiyebileceğime
kızlar yaptığınız özel çaylar falan var mı metabolizma hızlandıracak türden toksin attırıcı falan...benim bu konuda bi kaç tavsiyem var bunlar dışında farklı tarifleriniz varsa nolur banada söyleyin
1-malum kiraz sapı su attırmada birebir
2-4 elma 2 limon top karabiber kabuk tarçın karanfil 4 lt su ile düdüklüye atıp kaynatın şiddetle tavsiye ediyorum bu karışımı aylardır yapıyorum ben haftada 2 defa
3-biberiyeyi demleyip için çok faydasını gördüm...
biberiye yağını göbüşüme sürüyorum ben bide arkadaştan yeni tarifini aldım öve öve bitiremediler deniycem ben yarın sonuçlarını bildiririm sarımsak yağı susam yağı kayısı yağı biberiye yağını bir kutu aspirini havanda dövmek suretiyle karıştırıp üst baldır ve kalcamıza masajla uyguluyomuşuz streçle sarıp 1 saat kadar bekletiyoruz bacak ve kalçada en az 5 cm incelme oluyomuşş 2 hafta...ben deniyim sonuçları bildircemm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?